18 מרץ 2013, 19:52
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:גם אני חושב שהוא פשוט מיצה את אירופה. הוא לא שכח לשחק כדורסל, ואנחנו יודעים שהוא לחוץ על חזרה לארץ כבר לא מעט זמן.
בתור גארד מחליף הוא יכול להיות בסדר גמור. הוא שחקן פיק אנד רול מצויין, ויש לו יד טובה. אם אפשר להביא אותו בזול(250 אלף בערך), זאת יכולה להיות החתמה סבירה לדעתי.
הבעיה היא שלא משנה מה הוא עושה באירופה כל שנה זה אף פעם לא משפיע על המחיר שלו
18 מרץ 2013, 19:54
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:גם אני חושב שהוא פשוט מיצה את אירופה. הוא לא שכח לשחק כדורסל, ואנחנו יודעים שהוא לחוץ על חזרה לארץ כבר לא מעט זמן.
בתור גארד מחליף הוא יכול להיות בסדר גמור. הוא שחקן פיק אנד רול מצויין, ויש לו יד טובה. אם אפשר להביא אותו בזול(250 אלף בערך), זאת יכולה להיות החתמה סבירה לדעתי.
לא בגלל המחיר שלו הוא לא משחק היום במכבי. הקבוצה כבר סגרה איתו, אבל הבעיה היא עם המס.
אין סיכוי שהוא יקבל חוזה יותר גדול מ300 אלף במכבי, אחרי העונה הנוראית שלו.
18 מרץ 2013, 20:33
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:גם אני חושב שהוא פשוט מיצה את אירופה. הוא לא שכח לשחק כדורסל, ואנחנו יודעים שהוא לחוץ על חזרה לארץ כבר לא מעט זמן.
לא בגלל המחיר שלו הוא לא משחק היום במכבי. הקבוצה כבר סגרה איתו, אבל הבעיה היא עם המס.
אין סיכוי שהוא יקבל חוזה יותר גדול מ300 אלף במכבי, אחרי העונה הנוראית שלו.
אני לא יודעת
אני עדיין חושבת שהוא לא יתפשר על פחות מ-400K(נטו כמובן)
18 מרץ 2013, 21:28
toja27 כתב:זוריץ' הוא לא סנטר מהסוג שבלאט אוהב.אני חושב שאם כבר לחפש סנטר אז עדיפות שיהיה אמרקאי שבדרך כלל מהירים ואתלטים יותר מהאירופאיים ויותר חשוב הם מה שבלאט מחפש מהסנטרים שלו.נעשו כבר מספיק טעיות בסגנון הזה בשנים האחרונות.
18 מרץ 2013, 21:37
18 מרץ 2013, 21:45
felix_r כתב:MTA2311 כתב:ולמה שאת זוריץ' נוכל לקבל? כמה גבוהים יש בגיל שלו ועם סט היכולות שלו?
ז'וריץ' חתום על חוזה נמוך בהרבה מזה של דיוויס. אז נכון, גם הסיכוי שנצליח לקבל את ז'וריץ' הוא נמוך, אבל את דיוויס אין סיכוי בכלל.
19 מרץ 2013, 21:35
19 מרץ 2013, 22:18
19 מרץ 2013, 23:17
Planinic is high on Maccabi's upcoming recruiting list
After a quick hand shake with Rivers outside of Khimki's dressing room, the former Clemson graduate and I awkwardly found ourselves communicating in Hebrew. Rivers, it appears, is no stranger to the Holy Land lingo. Marrying into a family with Jewish identity, the 26-year-old journeyman showcased an impressive Hebrew vocabulary. In fact, our overwhelming conversation escalated into Rivers sharing tidbits on the various Jewish holidays and costumes his family observes.
19 מרץ 2013, 23:43
20 מרץ 2013, 00:34
20 מרץ 2013, 00:52
misha כתב:Planinic is high on Maccabi's upcoming recruiting list
http://basketball.eurobasket.com/Eurole ... _NT/311794
ועוד קטע מעניין:After a quick hand shake with Rivers outside of Khimki's dressing room, the former Clemson graduate and I awkwardly found ourselves communicating in Hebrew. Rivers, it appears, is no stranger to the Holy Land lingo. Marrying into a family with Jewish identity, the 26-year-old journeyman showcased an impressive Hebrew vocabulary. In fact, our overwhelming conversation escalated into Rivers sharing tidbits on the various Jewish holidays and costumes his family observes.
20 מרץ 2013, 06:10
20 מרץ 2013, 07:55
20 מרץ 2013, 09:52
20 מרץ 2013, 11:13
or163 כתב:דרך אגב, עד כמה שאני יודע גם פרידזון יהודי.
20 מרץ 2013, 11:15
yzafrir כתב:למרות שאני חושב שריברס הוא אוברפייד בטרוף , כישראלי בהחלט לא היה איכפת לי לראות אותו במכבי...אבל בואו ניהיה מציאותיים , הדרך היחידה שהוא יגיע לפה זה שיכשל כשלון מטורף בחימקי ואף קבוצה לא תרצה להחתים אותו...
מה הבעיה לשחק עם שלושה ישראלים בחמישייה ? פארמר , אליהו וסטודמייר....
20 מרץ 2013, 11:32
felix_r כתב:yzafrir כתב:למרות שאני חושב שריברס הוא אוברפייד בטרוף , כישראלי בהחלט לא היה איכפת לי לראות אותו במכבי...אבל בואו ניהיה מציאותיים , הדרך היחידה שהוא יגיע לפה זה שיכשל כשלון מטורף בחימקי ואף קבוצה לא תרצה להחתים אותו...
דווקא ריברס שחקן מצוין לעמדה 2. יש לו 53% לשלוש בטופ-16 !
לגבי האוברפייד - לא יודע כמה הוא מקבל, אבל ברוסיה כולם אוברפייד
20 מרץ 2013, 11:46
LIAV10 כתב:felix_r כתב:yzafrir כתב:למרות שאני חושב שריברס הוא אוברפייד בטרוף , כישראלי בהחלט לא היה איכפת לי לראות אותו במכבי...אבל בואו ניהיה מציאותיים , הדרך היחידה שהוא יגיע לפה זה שיכשל כשלון מטורף בחימקי ואף קבוצה לא תרצה להחתים אותו...
או 2, או 2.5 מיליון יורו לעונה.
20 מרץ 2013, 11:58
felix_r כתב:LIAV10 כתב:felix_r כתב:yzafrir כתב:למרות שאני חושב שריברס הוא אוברפייד בטרוף , כישראלי בהחלט לא היה איכפת לי לראות אותו במכבי...אבל בואו ניהיה מציאותיים , הדרך היחידה שהוא יגיע לפה זה שיכשל כשלון מטורף בחימקי ואף קבוצה לא תרצה להחתים אותו...
או 2, או 2.5 מיליון יורו לעונה.
אל תזרוק מספרים סתם.