המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
misha כתב:צריך לבדוק את המזוזות בבאמברגאפילו במשחק ביתי נגד אלבה הסיפור חזר על עצמו.
rc4991 כתב:האמת שגם לא הייתי מתנגד לקבל את צסק"א והיא אוחלי אפילו הקבוצה שהכי כדאי שנקבל
כשחושבים על זה יש לנו שני שומרים מצויינים בעמדות הכי חזקות שלהם..סמית' מול ויימס(וכבר ראינו שנה שעברה איך הוא שיתק אותו)ואני מאמין שגם ג'יימס יכול להתמודד עם קרסטיץ'
felix_r כתב:rc4991 כתב:האמת שגם לא הייתי מתנגד לקבל את צסק"א והיא אוחלי אפילו הקבוצה שהכי כדאי שנקבל
כשחושבים על זה יש לנו שני שומרים מצויינים בעמדות הכי חזקות שלהם..סמית' מול ויימס(וכבר ראינו שנה שעברה איך הוא שיתק אותו)ואני מאמין שגם ג'יימס יכול להתמודד עם קרסטיץ'
ואיך בדיוק נשמור על כל הגבוהים של צסקא? נו באמת...
rc4991 כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:האמת שגם לא הייתי מתנגד לקבל את צסק"א והיא אוחלי אפילו הקבוצה שהכי כדאי שנקבל
חוץ מקרסטיץ' אין להם גבוהים התקפיים בצורה מיוחדת ואפשר להתמודד איתם
גם אוחיון,היקמן,לוגן ואפילו רוט יכולים לשגע את תאודוסיץ' וכולנו יודעים איך צסק"א נראת כשתאודוסיץ' משחק עצבני
felix_r כתב:rc4991 כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:האמת שגם לא הייתי מתנגד לקבל את צסק"א והיא אוחלי אפילו הקבוצה שהכי כדאי שנקבל
גם אוחיון,היקמן,לוגן ואפילו רוט יכולים לשגע את תאודוסיץ' וכולנו יודעים איך צסק"א נראת כשתאודוסיץ' משחק עצבני
אתה חולם, בחייך
rc4991 כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:האמת שגם לא הייתי מתנגד לקבל את צסק"א והיא אוחלי אפילו הקבוצה שהכי כדאי שנקבל
אתה חולם, בחייך
עובדה שהקבוצה הזאת הפסידה כבר שלושה משחקים ונמצאת במקום השלישי בבית
אתה מוזמן לראות עכשיו את המשחק שלו מול מלאגה ולראות איך היא מקרטעת גם מול קבוצה בינונית,הגבוהים שלה אגב קלעו עד למחצית רק 16 נקודות
אני לא אומר שאם נקבל אותם אז נגיע לפיינל פור אבל לדעתי זו קבוצה שעדיף לקבל על פני ריאל
מה הקשר שהם הפסידו? למכבי אין מאטצ'-אפ נגד צסקא. לצסקא יש יותר גבוהים ממה שהיה למכבי בשלוש שנים האחרונות גם יחד
Allan Turing כתב:איזה משחק בין ריאל לפנא... לא יאמן.
Assaf M כתב:תזכרו טוב מה אני אומר לכם- בשיקטאש מנצחת היום בבית את סיינה(שבינינו, לא מגיע לה לעלות).
Assaf M כתב:תזכרו טוב מה אני אומר לכם- בשיקטאש מנצחת היום בבית את סיינה(שבינינו, לא מגיע לה לעלות).
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Jack55 ו־16 אורחים