המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
michael כתב:יפתח ,
כל הכבוד, באמת אחלה הופעה.
ההיסטוריה האמריקאית היתה ההתמחות שלך בלימודים ?
yiffy כתב:michael כתב:יפתח ,
תודה רבה מיכה
האמת שלא. סתם תחביב שלקחתי רחוק מאוד.
Holiday_Armadillo כתב:yiffy כתב:michael כתב:יפתח ,
תודה רבה מיכה
כן, הייתי אומרת שלדעת למי יש אשך אחד זה לקחת את התחביב די רחוק
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yiffy כתב:michael כתב:יפתח ,
תודה רבה מיכה
כן, הייתי אומרת שלדעת למי יש אשך אחד זה לקחת את התחביב די רחוק
הקדמת אותי בשנייה..
שחף כתב:רק אני חושש מהתוצאות של הביקור הזה? התקשורת השמאלנית גם ככה חולה לאובאמה על התחת, ואם עוד כמה אנשים יתאהבו בדביל הזה כי העוזרים שלו יודעים מה זה ארץ נהדרת אנחנו עוד נהיה בצרות. לי הספיקה התנתקות אחת ואוסלו אחד. אחרי שהטילים הגיעו לתל אביב, לא צריך שיגיעו טילים גם מהגדה המערבית. מדינה? שילכו לירדן, או לסוריה או ווטאבר ויעופו לי מהפנים. מעניין מה היו עושים להם בסוריה אם הם היו מדברים על מדינה. "עם פלסטינאי". פחחח.
jol9 כתב:יפתח, יופי של הופעה.
אני מעריץ אנשים שיודעים לקחת תחום אחד, להתמקד בו וללמוד אותו ביסודיות ולעומק (ועוד בזמן קצר כזה)
\הקהל היה חתך מייצג של אוניברסיטאות בגבולות 67׳.הסטודנטים נבחרו בהגרלה מוחלטת (חוץ מהעברית החלאות שהעניקו 60% מהכרטיסים למצטיינים), כך שמחיאות הכפיים כנראה משקפות את מה שהציבור בגיל הזה חושב.
יש לי לא מעט חברים בעלי השקפות ימניות שהתחננו לכרטיס לנאום בדיוק כמוני, כך שגם אי אפשר לטעון שהייתה ״בחירה טבעית״ שהובילה לנוכחות של שמאלנים בלבד. הייתה שם גם חברה שלי מהלימודים מפסגת זאב וייצוג נאה של הציונות הדתית מבר אילן.
שחף כתב:אובאמה נשאר נואם טוב שלא מבין לא את הישראלים, לא את הערבים ולא את המזרח התיכון בכלל. וממה שאני רואה גם הבנה בכלכלה שלו אין לו כל כך. לא נורא. אה כן, הוא הצליח לגרום לתקשורת השמאלנית להתאהב בו. הישג גדול.
LIAV10 כתב:שחף כתב:אובאמה נשאר נואם טוב שלא מבין לא את הישראלים, לא את הערבים ולא את המזרח התיכון בכלל. וממה שאני רואה גם הבנה בכלכלה שלו אין לו כל כך. לא נורא. אה כן, הוא הצליח לגרום לתקשורת השמאלנית להתאהב בו. הישג גדול.
זה כל כך עצוב, הסיבה שהוא נבחר לקדנצייה הראשונה היא צבע עורו.
הסיבה לקדנצייה השנייה היא שהוא סלב ואישתו פי אלף יותר סלבית.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־0 אורחים