Assaf M כתב:בארץ' רשמית בפילזן
מאוד מפתיע.
בד"כ קאחה שומרים טוב על הכשרונות שלהם ומשחררים רק לNBA.
כנראה שהקיץ הזה הוא באמת מיוחד.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Assaf M כתב:בארץ' רשמית בפילזן
מקובי כתב:Assaf M כתב:בארץ' רשמית בפילזן
מאוד מפתיע.
בד"כ קאחה שומרים טוב על הכשרונות שלהם ומשחררים רק לNBA.
כנראה שהקיץ הזה הוא באמת מיוחד.
yiffy כתב:איפה טלטוביץ'?
Holiday_Armadillo כתב:yiffy כתב:איפה טלטוביץ'?
עדיין בקאחה..
בגלל שהם מכרו את באראץ' הם לא צריכים למכור יותר שחקנים
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yiffy כתב:איפה טלטוביץ'?
עדיין בקאחה..
בגלל שהם מכרו את באראץ' הם לא צריכים למכור יותר שחקנים
בכיף הייתי מוכר את טלטוביץ'-שחקן יקר שזורק שלשות בלי הפסקה ובצורה הכי אגואיסטית שיש,ואל תגידו לי שהוא מועיל כי כמו שהוא מועיל הוא גם מזיק,עדיף שחקן כמו בלו שקולע נהדר לשלוש אבל לא סומך רק עליהם וגם לא אגואיסט כמוהו
rc4991 כתב:פילזן שילמו 1.200 יורו ביי אאוט על בארץ'-לא להאמין איזה מועדון טיפש
החציל האצטקי כתב:הייתי בטוח שהסכימו לתת את ראדוליצה.
מעניין אם נצליח לשים יד על הסרבי הזה מתישהו.
החציל האצטקי כתב:בדיעבד, מכבי עשתה בשכל רב שלא הביאה אותו, והלכה על חומר מוגמר כמו שחורציאניטיס, אם כי בהחלט הייתי רוצה לראות אותו חובר ליווני באיזשהו שלב בעתיד.
בהתחשב בפציעות ובעובדה שהוא די אכזב באופן כללי, יש לתקווה הזאת מקום.
שרמאדיני לעומת זאת לא ימשיך בפאו,לפי מה שהבנתי סופית..
הלוואי הלוואי הלוואי ומכבי יעשו בשכל ויחתימו אותו על חוזה לטווח ארוך(כמובן לשלוח להשאלה השנה)..כי לא תהיה לנו עוד הזדמנות להחתים אותו כשהוא שחקן חופשי
rc4991 כתב:שרמאדיני לעומת זאת לא ימשיך בפאו,לפי מה שהבנתי סופית..
הלוואי הלוואי הלוואי ומכבי יעשו בשכל ויחתימו אותו על חוזה לטווח ארוך(כמובן לשלוח להשאלה השנה)..כי לא תהיה לנו עוד הזדמנות להחתים אותו כשהוא שחקן חופשי
לפי מה שאני הבנתי הם ישאילו אותו עונה נוספת(כנראה ללובליאנה)אבל אם הם ישחררו אותו מכבי חייבת להחתים אותו(וכמובן להשאיל לשנה)
תארו לכם בעוד שנה-שנתיים קו קדמי בראשות הצמד מצ'באן-שרמאדיני דבר כזה עוד לא היה לנו
מצד אחד פורוורד שקולע מכל מקום במגרש ומוסר אסיסטים ומצד שני סנטר גבוה ומאסיבי עם יכולת חסימה......רררררר
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:שרמאדיני לעומת זאת לא ימשיך בפאו,לפי מה שהבנתי סופית..
לפי מה שאני הבנתי הם ישאילו אותו עונה נוספת(כנראה ללובליאנה)אבל אם הם ישחררו אותו מכבי חייבת להחתים אותו(וכמובן להשאיל לשנה)
תארו לכם בעוד שנה-שנתיים קו קדמי בראשות הצמד מצ'באן-שרמאדיני דבר כזה עוד לא היה לנו
מצד אחד פורוורד שקולע מכל מקום במגרש ומוסר אסיסטים ומצד שני סנטר גבוה ומאסיבי עם יכולת חסימה......רררררר
לפי הקישור הזה:
http://prasinanea.gr/basket/article1175311.ece
הודיעו להם שהם לא חלק מהתוכניות של אוברדוביץ' ושהם יכולים לחפש קבוצה(''הם'',שרמאדיני ועוד שחקן)
itay92 כתב:חבל לפתח ציפיות על מהלך שהסיכויים שיקרה נמוכים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־23 אורחים