אז נכון, לא פעם הוא מעצבן אותי עם טעויות בניהול משחק, אבל כשמגיע, מגיע!
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:כל הכבוד לדיוויד בלאט!!!![]()
![]()
![]()
jol9 כתב:felix_r כתב:כל הכבוד לדיוויד בלאט!!!![]()
![]()
![]()
מי זה, ואיך הוא השתלט על הניק של פליקס?
yellowaura כתב:טוב אתם עדים שאני תמכתי בו לאורך כל הדרך. לטעמי אחד מ- 3 המאמנים הטובים באירופה
הוא עוד יספוג את הביקורות שלו מחברי הפורום כי מי שלא אוהב אותו ימשיך לא לאהוב אותו וגם ימצא את ההזדמנות להתנגח בו כי מדובר בסגל בינוני מאוד.
בסופו של דבר בלאט חזק ב-2 דברים במיוחד:
1. מוטיבציה+ שיח עם שחקנים אמריקאים
2. יודע להשתמש היטב בסגל רחב וברוטציות.
בנוסף בלאט גם ידע להתאים את עצמו לקבוצה שלו. הוא בד"כ אוהב לשחק פנימה אבל במשחקים האחרונים הבין שצריך לשחק יותר מבחוץ ועשה את ההתאמות בצורה מצוינת. זו תכונה לא אופיינית למאמן שכיח
felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:כל הכבוד לדיוויד בלאט!!!![]()
![]()
![]()
מי זה, ואיך הוא השתלט על הניק של פליקס?
תשמע, כבר אמרתי, אני לא שונא את בלאט, אני רק רוצה שיעשה עבודה מושלמת
or163 כתב:העיקר גרינוולד לאחר ההפסד לברצלונה טען בתוקף שבלאט איבד את חדר ההלבשה ושחדר ההלבשה של מכבי מפורק.
er79 כתב:להביא קבוצה כזאת אפרורית מרחק יריקה מההצלבה- כולנו צריכים לנשק לו את התחת. אף פעם לא ראיתי אותו אשם, גם כשהקבוצה הייתה במשבר האשמתי רק את ההנהלה הקמצנית והתבוסתנית שלנו. אני גאה בבלאט, כנראה שהקסם שלו להוציא מים מסלעים שעולים חצי מליון דולר עוד לא פג, בניגוד למה שחשבתי.
Allan Turing כתב:yellowaura כתב:טוב אתם עדים שאני תמכתי בו לאורך כל הדרך. לטעמי אחד מ- 3 המאמנים הטובים באירופה
הוא עוד יספוג את הביקורות שלו מחברי הפורום כי מי שלא אוהב אותו ימשיך לא לאהוב אותו וגם ימצא את ההזדמנות להתנגח בו כי מדובר בסגל בינוני מאוד.
בנוסף בלאט גם ידע להתאים את עצמו לקבוצה שלו. הוא בד"כ אוהב לשחק פנימה אבל במשחקים האחרונים הבין שצריך לשחק יותר מבחוץ ועשה את ההתאמות בצורה מצוינת. זו תכונה לא אופיינית למאמן שכיח
שלוש? מי יותר טוב ממנו?
מי עוד יקח אוסף של שחקנים אלמונים ויביא את הקבוצה להשגים? זה לא רק השנה, זה כל הקדנציה השניה שלו במכבי. הוא פשוט ענק.
yellowaura כתב:Allan Turing כתב:yellowaura כתב:טוב אתם עדים שאני תמכתי בו לאורך כל הדרך. לטעמי אחד מ- 3 המאמנים הטובים באירופה
שלוש? מי יותר טוב ממנו?
מי עוד יקח אוסף של שחקנים אלמונים ויביא את הקבוצה להשגים? זה לא רק השנה, זה כל הקדנציה השניה שלו במכבי. הוא פשוט ענק.
איבקוביץ' הביא את אול' שנה שעברה לאליפות יורוליג מול צסק"א הענקית ועושה עבודה מצוינת כבר שנים. עדיין מאמן את סרביה (אם אני לא טועה)
מסינה אחד המאמנים הגדולים- אני לא שוכח מה הוא עשה גם עם צסק"א וגם עם וירטוס בולוניה.
בלאט אחד מהשלושה הגדולים. לא ציינתי סדר. לכולם היו כישלונות ולכולם היו עליות מדהימות.
אגב מעל כולם אוברדוביץ' שלא ממש פרש רשמית אבל כל עוד לא מאמן בכלל אני מוציא אותו מהמשוואה.
gliuk כתב:אני מצתער, דייוויד.
הייתי לא צודק....
כל הכבוד לך ולכל הבחורים שלנו...
אני רןצה כל הסגל שיש היום, לעונה הבאה.......
כן! כךה!
MTA2311 כתב:אני עדיין לא אוהב אותו, אני עדיין חושב שהוא רחוק מלהיות מאמן מבריק ואני עדיין חושב שמכבי מציגה כדורסל רע השנה.
עשינו רצף יפה של נצחונות, ועל זה מגיע גם למאמן קרדיט גדול.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:אני עדיין לא אוהב אותו, אני עדיין חושב שהוא רחוק מלהיות מאמן מבריק ואני עדיין חושב שמכבי מציגה כדורסל רע השנה.
אור, האויב הכי גדול של הטוב הוא המצויין.
בהצלחה לחפש מאמן מצויין למכבי.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:אני עדיין לא אוהב אותו, אני עדיין חושב שהוא רחוק מלהיות מאמן מבריק ואני עדיין חושב שמכבי מציגה כדורסל רע השנה.
אור, האויב הכי גדול של הטוב הוא המצויין.
בהצלחה לחפש מאמן מצויין למכבי.
זהו? החלטנו עכשיו סתם לזרוק דברים בלי קשר לכלום?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים