המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:אני עדיין לא אוהב אותו, אני עדיין חושב שהוא רחוק מלהיות מאמן מבריק ואני עדיין חושב שמכבי מציגה כדורסל רע השנה.
עשינו רצף יפה של נצחונות, ועל זה מגיע גם למאמן קרדיט גדול.
אור, האויב הכי גדול של הטוב הוא המצויין.
בהצלחה לחפש מאמן מצויין למכבי.
זהו? החלטנו עכשיו סתם לזרוק דברים בלי קשר לכלום?
מאוד קשור לדעתי.
זה לא שיש לך אופציות טובות יותר, ובלי קשר, מדובר במאמן מצויין ומוכח.
כל מאמן אחר היה נכשל במכבי, ומאבד תארים מקומיים, אז אם יש משהו בקוצו של יוד, שלא נראה לך, זאת עדיין לא סיבה מספיק טובה לצאת בביקורות
גדולות בשרשורים של עשרות עמודים.
שחף כתב:יוני, היו ימים, לא כל כך מזמן, שגם אנחנו קידשנו את המצויין. אתה יודע, ששיחקו פה ארבעה מהשחקנים הכי טובים בעמדה שלהם באירופה וניצחנו גמר יורוליג ב-44 הפרש. והאמת, הקידוש של המצויינות זה אחד הדברים שמייחדים את המועדון הזה, גם אם דני פדרמן וחברים שלו רוצים לקדש את הבינוניות, ואחת הסיבות שבעיני קבוצה אפורה ובינונית כמו זו של מכבי היום כנראה תיכנס להצלבה. תסתכל מהצד השני על נבחרת הכדורגל הלוזרית שהצליחה שוב לקבל גול בדקה 90 ולשמוט משחק שהיה לה ביד ותבין למה צריך לקדש מצויינות.
שחף כתב:זה שבלאט מאמן טוב לא אומר שאי אפשר לבקר אותו. אין חיה כזאת.
MTA2311 כתב:
לא קשור בכלל.
אפשר לא להתחבר למאמן, ועדיין להכיר בזה שאין אופציה יותר טובה.
מאמן מצויין זה עניין של דעה. זה לא שהוא לקח פה תארים אירופאיים בסיטונאות, ואז זה באמת קונצנזוס. הוא מאמן טוב, שלרוב מצליח להוציא מהשחקנים שלו את המקסימום. מאמן מצויין זה פיני גרשון, אובראדוביץ' ומסינה.
כמה זה חכם מצידך עכשיו להגיד שהביקורת לא הייתה מוצדקת. עד לפני חמישה משחקים הקבוצה שלי שיחקה חרא. הקבוצה שבעשור הקודם לקחה 3 פעמים את גביע אירופה, שיחקה כדורסל דוחה, והפסידה לכל מה שזז, גם בבית. הביקורת הייתה מוצדקת ב100%.
אף אחד פה לא חייב סליחה לבלאט, וזה די מגוחך שאנשים פה כבר מנסחים מכתבי התנצלות. כשהקבוצה משחקת טוב ומנצחת, המאמן יקבל קרדיט, כשהקבוצה משחקת רע, ומפסידה המאמן יקבל ביקורת.
כמו שלך מותר להמשיך לבקר את צורת המשחק של היקמן, למרות שעל הנייר הוא מספק את הסחורה, לי מותר לא ליפול מצורת המשחק של מכבי תחת בלאט.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:
לא קשור בכלל.
מאמן מצויין זה עניין של דעה. זה לא שהוא לקח פה תארים אירופאיים בסיטונאות, ואז זה באמת קונצנזוס. הוא מאמן טוב, שלרוב מצליח להוציא מהשחקנים שלו את המקסימום. מאמן מצויין זה פיני גרשון, אובראדוביץ' ומסינה.
כמה זה חכם מצידך עכשיו להגיד שהביקורת לא הייתה מוצדקת. עד לפני חמישה משחקים הקבוצה שלי שיחקה חרא. הקבוצה שבעשור הקודם לקחה 3 פעמים את גביע אירופה, שיחקה כדורסל דוחה, והפסידה לכל מה שזז, גם בבית. הביקורת הייתה מוצדקת ב100%.
אף אחד פה לא חייב סליחה לבלאט, וזה די מגוחך שאנשים פה כבר מנסחים מכתבי התנצלות. כשהקבוצה משחקת טוב ומנצחת, המאמן יקבל קרדיט, כשהקבוצה משחקת רע, ומפסידה המאמן יקבל ביקורת.
כמו שלך מותר להמשיך לבקר את צורת המשחק של היקמן, למרות שעל הנייר הוא מספק את הסחורה, לי מותר לא ליפול מצורת המשחק של מכבי תחת בלאט.
אתה יודע מה הבעיה שלך??
שאין לי כ"כ מה להגיד על מה שאמרת, אבל אני בכל זאת אגרום לך קצת ייסורי מצפון, כי בויכוח הזה אתה גוזל לי את שעות השינה היקרות שלי במילואים
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:
לא קשור בכלל.
אתה יודע מה הבעיה שלך??
שאין לי כ"כ מה להגיד על מה שאמרת, אבל אני בכל זאת אגרום לך קצת ייסורי מצפון, כי בויכוח הזה אתה גוזל לי את שעות השינה היקרות שלי במילואים
הצלחת...
מה אתה עושה במילואים? (תענה לי על זה ולך לישון)
שחף כתב:מצויין זה שאראס מעיף את פארקר להאלי הופ בחצי גמר היורוליג. מצויין זה אריאל מקדונלד מוביל את מכבי ל-14 הפרש בגמר גביע אירופה. זה הפיק אנד רול המושלם בין דיאמנטידיס לבאטיסט.
זה דירק נוביצקי בלתי עציר מול מול קבוצה של שני סופרסטארים ואולסטאר. זה לברון ג'יימס עם טריפל דאבל בגמר ה-NBA.
מצויין זה תארים. לבלאט אין את זה כרגע. זה למה הוא לא מצויין אלא מאמן טוב. זה לא אומר שיש אופציות יותר טובות ממנו לאמן את הקבוצה. זה כנראה לא אומר שהוא המאמן הטוב באירופה.
שחף כתב:מצויין זה שאראס מעיף את פארקר להאלי הופ בחצי גמר היורוליג. מצויין זה אריאל מקדונלד מוביל את מכבי ל-14 הפרש בגמר גביע אירופה. זה הפיק אנד רול המושלם בין דיאמנטידיס לבאטיסט.
זה דירק נוביצקי בלתי עציר מול מול קבוצה של שני סופרסטארים ואולסטאר. זה לברון ג'יימס עם טריפל דאבל בגמר ה-NBA.
מצויין זה תארים. לבלאט אין את זה כרגע. זה למה הוא לא מצויין אלא מאמן טוב. זה לא אומר שיש אופציות יותר טובות ממנו לאמן את הקבוצה. זה כנראה לא אומר שהוא המאמן הטוב באירופה.
LIAV10 כתב:שחף כתב:מצויין זה שאראס מעיף את פארקר להאלי הופ בחצי גמר היורוליג. מצויין זה אריאל מקדונלד מוביל את מכבי ל-14 הפרש בגמר גביע אירופה. זה הפיק אנד רול המושלם בין דיאמנטידיס לבאטיסט.
אין לי ספק שבלאט לא הוכיח שהוא בלבל של השלושה, אבל בחייאת רבאק, מצא את היוצא דופן:
דיאמנטידיס, שאראס, יוגב אוחיון, ג'יי אר הולדן
misha כתב:יש פה קצת הגזמות עם הטוב באירופה וכו', אבל גם אם לא אוהבים את הסגנון, אין (לפחות לי) ספק שבקדנציה השניה שלו הוא מוציא את המקסימום מהכלים שנתנו לו ועומד בענק במבחן התוצאה עד כה.
אף מאמן לא היה מוציא מהסגל שיש השנה כדורסל טוב, גם בלאט לא, אבל הוא הצליח לגבש אותם ליחידה לוחמת ולמקסם את מה שהם כן יכולים לתת. להגיע (כנראה) עם קבוצה כזאת מוגבלת להצלבה זה כבר הישג לא קטן.
את הטענות צריך להפנות להנהלה וכל המחדלים שהתרחשו בקיץ.
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:ואם אתה בוחר להאמין לכתבות של וואלה אז אוחיון בכלל לא היה אמור לקחת את הכדורים האחרונים האלה אבל לקח כיוון יצירתי ושם ז*ן על המאמן שלמרות שהחטיא פעמיים אמר לו ''אתה ווינר''
כן, איזה בן אדם מרושע
אני לא מאמין לאף אחד.
את הדעה שלי אני בדרך כלל מגבש לבד (לא שמת לב עדיין?)
גם אם אוחיון לא היה אמור לקחת את הזריקות האלה בתכנון המקורי, לא צריך לשכוח, שהוא הרכז, הכדור נמצא אצלו בתחילת המהלך, וקורה לא מעט, שהתכנון המקורי לא מצליח (כי מכבי לא משחקת נגד קונוסים, יש גם הגנה בצד שני), ואז התרגיל משתבש, הזמן רץ, וחייבים לעשות משהו מהר.
אני רק אזכיר לך, שכמעט בכל המשחקים הצמודים ראינו, שהתרגילים של בלאט לזריקה האחרונה, הם תרגילים שלא מצליחים ב 90% מהמקרים, גם כשאוחיון על המגרש, וגם שהוא איננו. ב 90% מהמקרים השחקנים של מכבי רק מסתבכים. ככה שלדעתי, מי שאשם בסיומות לא מוצלחות הוא המאמן, שלא מתרגל מספיק באימונים את התרגיל להתקפה האחרונה, ורק במקרה הצורך מתחיל להמציא את התרגיל במהלך המשחק.
סילבר כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:ואם אתה בוחר להאמין לכתבות של וואלה אז אוחיון בכלל לא היה אמור לקחת את הכדורים האחרונים האלה אבל לקח כיוון יצירתי ושם ז*ן על המאמן שלמרות שהחטיא פעמיים אמר לו ''אתה ווינר''
כן, איזה בן אדם מרושע
אני לא מאמין לאף אחד.
את הדעה שלי אני בדרך כלל מגבש לבד (לא שמת לב עדיין?)
גם אם אוחיון לא היה אמור לקחת את הזריקות האלה בתכנון המקורי, לא צריך לשכוח, שהוא הרכז, הכדור נמצא אצלו בתחילת המהלך, וקורה לא מעט, שהתכנון המקורי לא מצליח (כי מכבי לא משחקת נגד קונוסים, יש גם הגנה בצד שני), ואז התרגיל משתבש, הזמן רץ, וחייבים לעשות משהו מהר.
אני רק אזכיר לך, שכמעט בכל המשחקים הצמודים ראינו, שהתרגילים של בלאט לזריקה האחרונה, הם תרגילים שלא מצליחים ב 90% מהמקרים, גם כשאוחיון על המגרש, וגם שהוא איננו. ב 90% מהמקרים השחקנים של מכבי רק מסתבכים. ככה שלדעתי, מי שאשם בסיומות לא מוצלחות הוא המאמן, שלא מתרגל מספיק באימונים את התרגיל להתקפה האחרונה, ורק במקרה הצורך מתחיל להמציא את התרגיל במהלך המשחק.
יש צדק בדבריך. כשיש פסק זמן, מאמן לא צריך להמציא ולהסביר תרגיל אלא לומר את המספר שלו. בשאר הזמן לדרבן מוטיבציה ודיו.
בלאט מאמן נהדר אבל חוסר היכולת שלו לזהות שחקן מרכזי כמכשול (כמו סמית היום) הוא הרסני. חוסר היכולת שלו לארגן תרגילים לזריקות ל 3 מתסכל אותי. משחק אחד על אחד שהיה השנה וגם שנה שעברה הוא מגעיל. שעה לפני שהיקמן או סמית זורקים אתה רואה בשפת הגוף שלהם. אם בלאט רוצה לחזור לקדמת הבמה, הוא צריך לבחור שחקנים המסוגלים ליישם את שיטת הלחץ שלו. שחטיפות אצלם בדיאןאיי. בלאט מאמן הגנה יסודי ומאמן התקפה מוגבל.
יוסי22 כתב:בלאט גם הוציא את סמית לקראת סוף הרבע השלישי וזה נראה נורא , היום באמת שלא היו לבלא פתרונות .
הבעיה היא יותר שכמעט אף גבוה לא שורד אצלו ועם הכסף שמכבי הוציאו השנה על גבוהים היה אפשר להשיג הרבה יותר ופה זה נטו בלאט.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים