23 מרץ 2013, 16:44
or163 כתב:שחף כתב:אני אחזור לשאלה שנשאלה בתחילת הת'רד הזה- איך בדיוק אתה חושב שתביא את פארגו ביחד עם לאנגפורד? האופציה היחידה שזה יקרה זה אם הסנטר ליד שון ג'יימס יהיה אלישי כדיר, או שדני פדרמן ימצא באר נפט בבית.
אתה מתכוון שהסנטר ליד זלמנסון יהיה כדיר, כי בתסריט שלאנגפורד ופארגו פה ביחד מכבי תעלה עם זלמנסון ושגב בחמישייה.
23 מרץ 2013, 16:47
23 מרץ 2013, 16:47
23 מרץ 2013, 16:51
שחף כתב:אנחנו עושים חישובי כסף בכל קיץ ובסוף נוחתים תומאס ומדלי.
23 מרץ 2013, 16:57
er79 כתב:or163 כתב:שחף כתב:אני אחזור לשאלה שנשאלה בתחילת הת'רד הזה- איך בדיוק אתה חושב שתביא את פארגו ביחד עם לאנגפורד? האופציה היחידה שזה יקרה זה אם הסנטר ליד שון ג'יימס יהיה אלישי כדיר, או שדני פדרמן ימצא באר נפט בבית.
אתה מתכוון שהסנטר ליד זלמנסון יהיה כדיר, כי בתסריט שלאנגפורד ופארגו פה ביחד מכבי תעלה עם זלמנסון ושגב בחמישייה.
מה הבעיה, לא הבנתי? שותף נוסף מגיע או לא? מגיע ככל הנראה. שחרר את אליהו, מדלי, לוגאן, תשאיל את פלאניניץ', תקצר את הרוטציה, תביא את קלאתיס וטיוס, ותביא את פארגו. לנגפורד כבר הסכים לבוא באותו שכר. אתה יכול בתאוריה לבנות סגל של 10 מליון ברוטו עם פארגו ועם לנגפורד. יכול מאוד להיות באמת שתהיה בעיה בהבאת סנטר איכותי, אבל לא בטוח. לדעתי זה אפשרי, אלא אם כן מדיניות החתמת השחקנים בחצי מליון דולר תימשך.
23 מרץ 2013, 16:59
Allan Turing כתב:er79 כתב:or163 כתב:שחף כתב:אני אחזור לשאלה שנשאלה בתחילת הת'רד הזה- איך בדיוק אתה חושב שתביא את פארגו ביחד עם לאנגפורד? האופציה היחידה שזה יקרה זה אם הסנטר ליד שון ג'יימס יהיה אלישי כדיר, או שדני פדרמן ימצא באר נפט בבית.
מה הבעיה, לא הבנתי? שותף נוסף מגיע או לא? מגיע ככל הנראה. שחרר את אליהו, מדלי, לוגאן, תשאיל את פלאניניץ', תקצר את הרוטציה, תביא את קלאתיס וטיוס, ותביא את פארגו. לנגפורד כבר הסכים לבוא באותו שכר. אתה יכול בתאוריה לבנות סגל של 10 מליון ברוטו עם פארגו ועם לנגפורד. יכול מאוד להיות באמת שתהיה בעיה בהבאת סנטר איכותי, אבל לא בטוח. לדעתי זה אפשרי, אלא אם כן מדיניות החתמת השחקנים בחצי מליון דולר תימשך.
אתה באמת רוצה לשחרר את לוגן? ראית מה הוא עשה לאולימפיאקוס אתמול?
לוגאן מושלם למכבי, ובמחיר הזה יהיה טפשי לחתוך אותו.
23 מרץ 2013, 17:01
Allan Turing כתב:er79 כתב:or163 כתב:שחף כתב:אני אחזור לשאלה שנשאלה בתחילת הת'רד הזה- איך בדיוק אתה חושב שתביא את פארגו ביחד עם לאנגפורד? האופציה היחידה שזה יקרה זה אם הסנטר ליד שון ג'יימס יהיה אלישי כדיר, או שדני פדרמן ימצא באר נפט בבית.
23 מרץ 2013, 17:02
Holiday_Armadillo כתב:Allan Turing כתב:er79 כתב:or163 כתב:שחף כתב:אני אחזור לשאלה שנשאלה בתחילת הת'רד הזה- איך בדיוק אתה חושב שתביא את פארגו ביחד עם לאנגפורד? האופציה היחידה שזה יקרה זה אם הסנטר ליד שון ג'יימס יהיה אלישי כדיר, או שדני פדרמן ימצא באר נפט בבית.
עם כל הכבוד למה שלוגאן עשה אתמול (וזה באמת היה אדיר), הוא קלע 4 שלשות על ההתחלה וסיים עם 4 מ-9 כששאר הזריקות, בדיוק כמו הראשונות, לא היו קשורות למשחק ולהבדיל מה-4 הראשונות הן פשוט לא נכנסו
אם אני צריכה לבחור את מי אני משאירה, לוגאן או היקמן, אני משאירה את היקמן(ואני באמת לא שונאת את לוגאן)
23 מרץ 2013, 17:09
23 מרץ 2013, 17:10
23 מרץ 2013, 17:12
Allan Turing כתב:למה צריך לבחור בין לוגן להיקמן?
שניהם טובים, סביר שישתפרו בשנה השניה שלהם, ושווים את השכר שלהם בגדול.
למה שניהם לא יכולים להישאר?
23 מרץ 2013, 17:14
Allan Turing כתב:למה צריך לבחור בין לוגן להיקמן?
שניהם טובים, סביר שישתפרו בשנה השניה שלהם, ושווים את השכר שלהם בגדול.
למה שניהם לא יכולים להישאר?
23 מרץ 2013, 17:30
23 מרץ 2013, 17:32
23 מרץ 2013, 17:36
LIAV10 כתב:אם הוא היה יכול לעשות הסווה מקצועית ולהפוך לפוינט גארד נטו זה היה יכול להיות מגניב, אבל....קשה להאמין.
23 מרץ 2013, 17:56
23 מרץ 2013, 19:09
23 מרץ 2013, 19:11
23 מרץ 2013, 19:19
23 מרץ 2013, 19:26