המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:אולי' הובילו באיזשהו שלב במשחק?
jol9 כתב:מקאדו 3 כתב:העובדה שרוב אנשי המקצוע פשוט מהללים ומשבחים את דווין סמית לעומת ספקנות מצד הרבה כאן בפורום היא בהחלט נקודה למחשבה , ראיתם את קטש ואת המחמאות לסמית עכשיו ? מעניין שדווקא בקרב אנשיי מקצוע סמית נחשב לנכס של מכבילעומת הרבה פה שחושבי ש 'אפשר לוותר עליו '.
אני חושב שסמית' הוא קונצנזוס גם כאן בפורום. היחיד שטוען שהוא שחקן בינוני הוא רוי.
שחף כתב:קלאטיס ות'יוס זה פסגת השאיפות שלכם? בסכומים של ליאור(750K עם 50% מיסוי) ומדלי( 850K) מכבי אשכרה יכולה להביא את פוטסיס. שחקן עם ניסיון יורוליג מוכח, קליעה מבחוץ, ריבאונד, סייז. לחילופין אפשר פשוט היה לקחת את הכסף הזה ויחד עם מה ששילמו לשרמדיני להביא לפה את בורוסיס.
or163 כתב:אם מכבי תוכל לאזרח את ג'יימס היא תוכל לשחרר את אליהו ולפנות 1.5 מיליון דולר, כי עכשיו עם כל הרצון שלי להיפטר מאליהו הוא הרע במיעוטו ובחוק רוסי מכבי חייבת אותו כרגע, אך אם תהיה אפשרות לאזרח את ג'יימס אז אליהו יהפוך ללא רלוונטי ונוכל לשחרר אותו.
אני בכלל הייתי משחרר את מדלי, אליהו רוט, פלאניניץ' (אותו אפשר גם להשאיל) ואת אוחיון הייתי משאיר רק בתנאי שיהיה רכז שני.
כתוצאה מכך אמור להתפנות בערך 3 מיליון דולר. (ברוטו: אליהו 1.5M מדלי 1.1M, רוט ופלאנינץ' בערך 500K)
בכסף שמתפנה, מביא רכז ב1.1 - 1.2 מיליון דולר, מביא סנטר ב800 - 900 אלף דולר ואז נשאר מיליון דולר. לעמדה 4, מביא את טיוס ב400K (ברוטו) ועוד 4 הימור ב 250-400K ובכסף שנשאר תשדרג את ג'יימס וסמית'.
שחף כתב:אין דבר כזה "להוריד לו קצת במשכורת".
זה לא יקרה. או שהוא נשאר או שהוא הולך.
MTA2311 כתב:שוב, כולנו רוצים רכז וסנטר איכותיים. רצינו כאלה גם לפני שנה, וגם לפני שנתיים. יש לכם שמות ריאליים? משהו שההנהלה עשתה גורם לכם לחשוב שיגיעו כאלה עונה הבאה?
LIAV10 כתב:שחף כתב:קלאטיס ות'יוס זה פסגת השאיפות שלכם? בסכומים של ליאור(750K עם 50% מיסוי) ומדלי( 850K) מכבי אשכרה יכולה להביא את פוטסיס. שחקן עם ניסיון יורוליג מוכח, קליעה מבחוץ, ריבאונד, סייז. לחילופין אפשר פשוט היה לקחת את הכסף הזה ויחד עם מה ששילמו לשרמדיני להביא לפה את בורוסיס.
לגמרי.
פוטסיס זה שחקן שתמיד הייתי בעדו, משום מה רוב הפורום תמיד קרא לי משוגע ואמר שהוא אוברייטד.
בכל מקרה, אם הוא לא מסיים חוזה זה לא ריאלי כי האיטלקים סירבו להצעה מפתה של פאו׳
אבל בהחלט הייתי שמח לעמדה של ת׳יוס ופוטסיס, משלימים אחד את השני נפלא.
er79 כתב:LIAV10 כתב:שחף כתב:קלאטיס ות'יוס זה פסגת השאיפות שלכם? בסכומים של ליאור(750K עם 50% מיסוי) ומדלי( 850K) מכבי אשכרה יכולה להביא את פוטסיס. שחקן עם ניסיון יורוליג מוכח, קליעה מבחוץ, ריבאונד, סייז. לחילופין אפשר פשוט היה לקחת את הכסף הזה ויחד עם מה ששילמו לשרמדיני להביא לפה את בורוסיס.
לגמרי.
פוטסיס זה שחקן שתמיד הייתי בעדו, משום מה רוב הפורום תמיד קרא לי משוגע ואמר שהוא אוברייטד.
למה להשקיע בעמדה כל כך מטופשת? פורוורדים טובים וזולים אני מוצא לך כמו זבל, חלאס. כסף צריך לשפוך בעמדות 1,2 ו-5. שיהיה לפוטסיס בהצלחה עם המליון דולר שלו באיזה חור בטורקיה, לא אצלנו.
er79 כתב:LIAV10 כתב:שחף כתב:קלאטיס ות'יוס זה פסגת השאיפות שלכם? בסכומים של ליאור(750K עם 50% מיסוי) ומדלי( 850K) מכבי אשכרה יכולה להביא את פוטסיס. שחקן עם ניסיון יורוליג מוכח, קליעה מבחוץ, ריבאונד, סייז. לחילופין אפשר פשוט היה לקחת את הכסף הזה ויחד עם מה ששילמו לשרמדיני להביא לפה את בורוסיס.
לגמרי.
למה להשקיע בעמדה כל כך מטופשת? פורוורדים טובים וזולים אני מוצא לך כמו זבל, חלאס. כסף צריך לשפוך בעמדות 1,2 ו-5. שיהיה לפוטסיס בהצלחה עם המליון דולר שלו באיזה חור בטורקיה, לא אצלנו.
LIAV10 כתב:er79 כתב:LIAV10 כתב:שחף כתב:קלאטיס ות'יוס זה פסגת השאיפות שלכם? בסכומים של ליאור(750K עם 50% מיסוי) ומדלי( 850K) מכבי אשכרה יכולה להביא את פוטסיס. שחקן עם ניסיון יורוליג מוכח, קליעה מבחוץ, ריבאונד, סייז. לחילופין אפשר פשוט היה לקחת את הכסף הזה ויחד עם מה ששילמו לשרמדיני להביא לפה את בורוסיס.
לגמרי.
כן, יאללה, תתחיל למצוא לי PFים כמו זבל.
רק אל תגיד קאנגור וקאלתיס.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־16 אורחים