Sabonis כתב:כ"כ מגיע לסמית' להיות מצטיין המחזור.
לא מאמין ששחקן עשה את זה אי פעם בפחות מ-20 דקות.
אל תדאג, הוא יהיה שחקן החודש ביורוליג
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Sabonis כתב:כ"כ מגיע לסמית' להיות מצטיין המחזור.
לא מאמין ששחקן עשה את זה אי פעם בפחות מ-20 דקות.
rc4991 כתב:מישהו יודע מה האחוזים של מכבי מהשלוש מהסיבוב השני של הטופ 16?
LIAV10 כתב:משחק פסיכי!!
מה שכן, פלאניניץ׳ הוכיח לי סופית שאין לו כדורסל.
לפני המשחק ראיתי אוהדים טורקים ואמא שרה והבן חזר אחריה, הם שרו ״קוי מכבי״
מישהו יודע מה זה ״קוי״? בתחושה שלי זה משהו כמו fuck, אבל הילד היה איזה בן 4 אז.......טורקים.
מישהו יודע מה קרה לג׳יימס כשירד לחדר הלבשה? היה נראה מרחוק כאילו נפלו לו העדשות, אבל לא נראה לי יש לו בכלל.
גל מקל כתב:אני חושב שמכבי שברה את שיא היורוליג העונתי למדד יעילות עם 143 נ"ק.
(בינתיים בדקתי את ריאל\ברצלונה\צ"סקא\שאלון ב-108 נק , אני אבדוק מחר את השאר)
Asf כתב:גל מקל כתב:אני חושב שמכבי שברה את שיא היורוליג העונתי למדד יעילות עם 143 נ"ק.
בסיקור המשחק באתר היורוליג מציינים שזהו אכן השיא העונתי למדד יעילות.
http://www.euroleague.net/main/results/ ... 12#!report
Asf כתב:גל מקל כתב:אני חושב שמכבי שברה את שיא היורוליג העונתי למדד יעילות עם 143 נ"ק.
בסיקור המשחק באתר היורוליג מציינים שזהו אכן השיא העונתי למדד יעילות.
http://www.euroleague.net/main/results/ ... 12#!report
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:משחק פסיכי!!
מישהו יודע מה זה ״קוי״? בתחושה שלי זה משהו כמו fuck, אבל הילד היה איזה בן 4 אז.......טורקים.
מישהו יודע מה קרה לג׳יימס כשירד לחדר הלבשה? היה נראה מרחוק כאילו נפלו לו העדשות, אבל לא נראה לי יש לו בכלל.
שחקן בן 22 הוכיח לך סופית שאין לו כדורסל?
הציפיות שלכם משחקן גבוה שעבר מהאדריאטית לטופ 16 של היורוליג מדהימות אותי כל פעם מחדש.
יש לו נתונים פיזיים מדהימים, שכבר כמעט ולא קיימים באירופה, ויש לו יד רכה מהעונשין ומחצי מרחק( שלא באה לידי ביטוי העונה). יש לו בעיה טכנית? כן, אבל למה בדיוק ציפיתם? שיגיע לכאן מוצר מוצר מוגמר? שחקנים בגובה הזה עוד לא סיימו אפילו את ההתפתחות הקורדינטיבית שלהם, אז איך אפשר לשפוט אותו?
"הוכיח שאין לו כדורסל" עלק...
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:משחק פסיכי!!
שחקן בן 22 הוכיח לך סופית שאין לו כדורסל?
הציפיות שלכם משחקן גבוה שעבר מהאדריאטית לטופ 16 של היורוליג מדהימות אותי כל פעם מחדש.
יש לו נתונים פיזיים מדהימים, שכבר כמעט ולא קיימים באירופה, ויש לו יד רכה מהעונשין ומחצי מרחק( שלא באה לידי ביטוי העונה). יש לו בעיה טכנית? כן, אבל למה בדיוק ציפיתם? שיגיע לכאן מוצר מוצר מוגמר? שחקנים בגובה הזה עוד לא סיימו אפילו את ההתפתחות הקורדינטיבית שלהם, אז איך אפשר לשפוט אותו?
"הוכיח שאין לו כדורסל" עלק...
מצטער, אין לו את היד הרכה גם ברדיוס של מטר מהטבעת והוא שחקן שחי בצבע.
הוא לא מאצ׳באן שברור שיש לו כישרון, יש לו נתונים פיזיים מדהימים, אבל אין לו טכניקה בשיט, גם לשחקן בן 22, בטח לא מספיק טוב בשביל להשאר עונה הבאה ולתפוס מקום של זר.
לא יכול להיות שמכבי שיחקה עליו כל כך הרבה היום (ברמה של פי 2 מהשחקן הבא אחריו ששחקו עליו) והוא הראה יכולת כ״כ גרועה נגד הנגרים, גם עושה רושם שאין לו אנטליגנציית משחק גבוהה מספיק (את זה הגיל דווקא מצדיק)
המקסימום שאני עושה איתו זה להשאיל למקרה שבטעות יצא ממנו משהו, כמו שאמרו, מלבד נתונים פיזיים, הוא לא מראה ניצוצות.
LIAV10 כתב:סבבה, מבין מה שאתה אומר, יכול להיות שאני טועה, אני מקווה שאני טועה כי הוא גם אצלנו וגם אחלה של בחור.
אגב, באמת שהיה לו משחק רע היום, הסטט' לא מראה את זה, אבל הוא באמת עיצבן את הקהל, בכלל בלאט שיעמם את הקהל ברבע האחרון (אבל יותר טוב מסכנת פציעות לבכירים)
שוב, הלוואי שאתה צודק ואני אוכל את הכובע, אבל עם היד על הלב, היית רוצה שהוא ישאר עונה הבאה ויתפוס מקום של זר?
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:סבבה, מבין מה שאתה אומר, יכול להיות שאני טועה, אני מקווה שאני טועה כי הוא גם אצלנו וגם אחלה של בחור.
אגב, באמת שהיה לו משחק רע היום, הסטט' לא מראה את זה, אבל הוא באמת עיצבן את הקהל, בכלל בלאט שיעמם את הקהל ברבע האחרון (אבל יותר טוב מסכנת פציעות לבכירים)
שוב, הלוואי שאתה צודק ואני אוכל את הכובע, אבל עם היד על הלב, היית רוצה שהוא ישאר עונה הבאה ויתפוס מקום של זר?
לא. גם לא רציתי שהוא יחתום פה בכלל, אבל לא בגלל שאין לו פוטנציאל להפוך לשחקן טוב, אלא בגלל שאין סיכוי שזה יקרה במכבי.
לצוות המקצועי, להנהלה וגם לקהל אין סבלנות בשביל פרוספקטים צעירים, ולכן לא צריכים לחתום פה כאלה.
אני חושב שלמרות שהוא לעולם לא יהיה מפלצת טכנית כמו ניקולה למשל, הוא עדיין יכול להיות שחקן יורוליג טוב, ולו רק בגלל היכולת הפיזית שלו. עוד שנה-שנתיים, כשהוא ישחק במועדון שיידע לעבוד איתו גם קצת על הטכניקה, ולא רק יזרוק אותו למגרש ויתפלל שלא יפשל יותר מדי, אני מאמין שנראה שחקן שונה לחלוטין.
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:סבבה, מבין מה שאתה אומר, יכול להיות שאני טועה, אני מקווה שאני טועה כי הוא גם אצלנו וגם אחלה של בחור.
לא. גם לא רציתי שהוא יחתום פה בכלל, אבל לא בגלל שאין לו פוטנציאל להפוך לשחקן טוב, אלא בגלל שאין סיכוי שזה יקרה במכבי.
לצוות המקצועי, להנהלה וגם לקהל אין סבלנות בשביל פרוספקטים צעירים, ולכן לא צריכים לחתום פה כאלה.
אני חושב שלמרות שהוא לעולם לא יהיה מפלצת טכנית כמו ניקולה למשל, הוא עדיין יכול להיות שחקן יורוליג טוב, ולו רק בגלל היכולת הפיזית שלו. עוד שנה-שנתיים, כשהוא ישחק במועדון שיידע לעבוד איתו גם קצת על הטכניקה, ולא רק יזרוק אותו למגרש ויתפלל שלא יפשל יותר מדי, אני מאמין שנראה שחקן שונה לחלוטין.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Cobra, Google [Bot], עידן ו־17 אורחים