טופ 16, מח' 13: מכבי נגד בשיקטאש - חמישי, 21:30, ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: טופ 16, מח' 13: מכבי נגד בשיקטאש - חמישי, 21:30, ערוץ 10

הודעהעל ידי felix_r » 29 מרץ 2013, 00:45

Sabonis כתב:כ"כ מגיע לסמית' להיות מצטיין המחזור.
לא מאמין ששחקן עשה את זה אי פעם בפחות מ-20 דקות.

אל תדאג, הוא יהיה שחקן החודש ביורוליג
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי or163 » 29 מרץ 2013, 01:00

rc4991 כתב:מישהו יודע מה האחוזים של מכבי מהשלוש מהסיבוב השני של הטופ 16?

43.47%, 60/138 לשלוש.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי LIAV10 » 29 מרץ 2013, 01:01

משחק פסיכי!!
מה שכן, פלאניניץ׳ הוכיח לי סופית שאין לו כדורסל.

לפני המשחק ראיתי אוהדים טורקים ואמא שרה והבן חזר אחריה, הם שרו ״קוי מכבי״
מישהו יודע מה זה ״קוי״? בתחושה שלי זה משהו כמו fuck, אבל הילד היה איזה בן 4 אז.......טורקים.

מישהו יודע מה קרה לג׳יימס כשירד לחדר הלבשה? היה נראה מרחוק כאילו נפלו לו העדשות, אבל לא נראה לי יש לו בכלל.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי יוסי22 » 29 מרץ 2013, 01:28

פלאניניץ' נתן משחק סביר לחלוטין , הוא צעיר והוא עוד יכול להיות סנטר מחליף לא רע בעונה הבאה.

סמית נותן עוד משחק מושלם ומעניין איפה כל אלו שכינו אותו שחקן יורוקאפ אחרי 3 משחקים שהוא לא פגע בהם ומכבי נראתה כמו קבוצת יולב קאפ .

למעשה ההבדל המשמעותי ביותר בין שני הסיבובים של מכבי ביורוליג זה סמית ואחריו היקמן ולוגאן ששיפרו באופן משמעותי את היכולות שלהם.
יוסי22

הודעהעל ידי שמואל1 » 29 מרץ 2013, 01:35

הבעיה עם פלאניניץ' שלא רואים ממנו ניצוצות. אפשר לקבל את היכולת החלשה שלו בגלל הגיל וחוסר הניסיון, אבל לפחות שיראה קצת ניצוצות או כישרון.
כמו שזה נראה כרגע, פלאניניץ' יגדל להיות חוטב עצים ברמת יורוליג בינונית. במילים אחרות, סנטר מחליף לא רע או שחקן חמישיה בינוני בקבוצה קטנה לכל היותר.

למכבי היה ביד את מילאן מצ'באן. שחקן סופר מוכשר וחומר שאפשר לעבוד איתו. הוא אפילו לא קיבל את ההזדמנות להוכיח את עצמו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 מרץ 2013, 01:40

LIAV10 כתב:משחק פסיכי!!

מישהו יודע מה זה ״קוי״? בתחושה שלי זה משהו כמו fuck, אבל הילד היה איזה בן 4 אז.......טורקים.

מישהו יודע מה קרה לג׳יימס כשירד לחדר הלבשה? היה נראה מרחוק כאילו נפלו לו העדשות, אבל לא נראה לי יש לו בכלל.

שחקן בן 22 הוכיח לך סופית שאין לו כדורסל?
הציפיות שלכם משחקן גבוה שעבר מהאדריאטית לטופ 16 של היורוליג מדהימות אותי כל פעם מחדש.
יש לו נתונים פיזיים מדהימים, שכבר כמעט ולא קיימים באירופה, ויש לו יד רכה מהעונשין ומחצי מרחק( שלא באה לידי ביטוי העונה). יש לו בעיה טכנית? כן, אבל למה בדיוק ציפיתם? שיגיע לכאן מוצר מוצר מוגמר? שחקנים בגובה הזה עוד לא סיימו אפילו את ההתפתחות הקורדינטיבית שלהם, אז איך אפשר לשפוט אותו?
"הוכיח שאין לו כדורסל" עלק...
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 29 מרץ 2013, 01:45

הדאנק האדיר של קיינר מדלי

תמונה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי גל מקל » 29 מרץ 2013, 01:49

אני חושב שמכבי שברה את שיא היורוליג העונתי למדד יעילות עם 143 נ"ק.

(בינתיים בדקתי את ריאל\ברצלונה\צ"סקא\שאלון ב-108 נק , אני אבדוק מחר את השאר)
גל מקל

הודעהעל ידי Asf » 29 מרץ 2013, 01:52

גל מקל כתב:אני חושב שמכבי שברה את שיא היורוליג העונתי למדד יעילות עם 143 נ"ק.

בסיקור המשחק באתר היורוליג מציינים שזהו אכן השיא העונתי למדד יעילות.

http://www.euroleague.net/main/results/ ... 12#!report
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הודעהעל ידי גל מקל » 29 מרץ 2013, 02:08

Asf כתב:

כן, קראתי את זה בדיוק עכשיו .... (אחרי שאני חצי שעה עובר משחק משחק כמו פועל תאילנדי :duh )

הם גם מוסיפים שזה שיא היסטורי בתולדות הטופ 16. (וגם שיא מחצית).

אגב, מי שרוצה לראות משהו יפה שייכנס בסיקור המשחק באתר, ל"תגובות" quotes , ויקרא את תגובות הטורקים....חחחחח...

http://www.euroleague.net/main/results/ ... 12#!quotes
נערך לאחרונה על ידי גל מקל בתאריך 29 מרץ 2013, 02:10, נערך פעם אחת בסך הכל.
גל מקל

הודעהעל ידי felix_r » 29 מרץ 2013, 02:10

Asf כתב:

1) לא שיא עונתי. זהו שיא במשחקי הטופ-16 בכל השנים. השיא הקודם היה 138 של קאחה לבורל נגד מילאנו ב 2009.

2) מכבי גם שברה את שיא ההפרש במחצית במשחקי הטופ-16 בכל השנים. דווקא השיא הקודם (31 נקודות) נקבע ממש לא מזמן במשחק של בארסה נגד פנרבחצ'ה.

3) מכבי גם השוותה את השיא ההפרש במשחקי הטופ-16 בכל השנים. השיא נקבע ב 2007 על ידי קאחה לבורל נגד לוטומאטיקה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 29 מרץ 2013, 02:14

MTA2311 כתב:

הציפיות שלכם משחקן גבוה שעבר מהאדריאטית לטופ 16 של היורוליג מדהימות אותי כל פעם מחדש.
יש לו נתונים פיזיים מדהימים, שכבר כמעט ולא קיימים באירופה, ויש לו יד רכה מהעונשין ומחצי מרחק( שלא באה לידי ביטוי העונה). יש לו בעיה טכנית? כן, אבל למה בדיוק ציפיתם? שיגיע לכאן מוצר מוצר מוגמר? שחקנים בגובה הזה עוד לא סיימו אפילו את ההתפתחות הקורדינטיבית שלהם, אז איך אפשר לשפוט אותו?

מצטער, אין לו את היד הרכה גם ברדיוס של מטר מהטבעת והוא שחקן שחי בצבע.
הוא לא מאצ׳באן שברור שיש לו כישרון, יש לו נתונים פיזיים מדהימים, אבל אין לו טכניקה בשיט, גם לשחקן בן 22, בטח לא מספיק טוב בשביל להשאר עונה הבאה ולתפוס מקום של זר.

לא יכול להיות שמכבי שיחקה עליו כל כך הרבה היום (ברמה של פי 2 מהשחקן הבא אחריו ששחקו עליו) והוא הראה יכולת כ״כ גרועה נגד הנגרים, גם עושה רושם שאין לו אנטליגנציית משחק גבוהה מספיק (את זה הגיל דווקא מצדיק)
המקסימום שאני עושה איתו זה להשאיל למקרה שבטעות יצא ממנו משהו, כמו שאמרו, מלבד נתונים פיזיים, הוא לא מראה ניצוצות.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 29 מרץ 2013, 02:41

דיוויד סמית' בטופ-16 הוא אחד השחקנים הטובים באירופה, ללא ספק.
לא חושב שהאמנתי שאגיד את זה.
כל כך שמח לאכול את הכובע, נצטרך אותו בהמשך בדיוק ככה, חכם מאוד בהגנה, יעיל בהתקפה.
עושה רושם שמשחק ההתקפה שהתרווח עם אופציות של היקמן לוגאן אוחיון מדלי וג'יימס נותנים לו מרווח נשימה טוב יותר,
ככה הוא הכי קטלני, כשההתקפה כביכול לא תלויה בו (והיא כן תלויה בו במידה בולטת).

אני אוהב את פלאניניץ', אגיד יותר מזה, הייתי רוצה שהוא ישאר כאן גם בעונה הבאה ולא ילך לאיבוד באיזושהי השאלה.
יש בשחקן הזה מימדים עצומים, זריזות, חדוות משחק ואופי נעים וטוב, פשוט להשקיע בו לשם שינוי מפרוספקטים קודמים שהיו כאן
וללמד אותו להביא לידי ביטוי את היתרונות שלו.
~Box & 1~

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 מרץ 2013, 02:49

LIAV10 כתב:
MTA2311 כתב:

מצטער, אין לו את היד הרכה גם ברדיוס של מטר מהטבעת והוא שחקן שחי בצבע.
הוא לא מאצ׳באן שברור שיש לו כישרון, יש לו נתונים פיזיים מדהימים, אבל אין לו טכניקה בשיט, גם לשחקן בן 22, בטח לא מספיק טוב בשביל להשאר עונה הבאה ולתפוס מקום של זר.

לא יכול להיות שמכבי שיחקה עליו כל כך הרבה היום (ברמה של פי 2 מהשחקן הבא אחריו ששחקו עליו) והוא הראה יכולת כ״כ גרועה נגד הנגרים, גם עושה רושם שאין לו אנטליגנציית משחק גבוהה מספיק (את זה הגיל דווקא מצדיק)
המקסימום שאני עושה איתו זה להשאיל למקרה שבטעות יצא ממנו משהו, כמו שאמרו, מלבד נתונים פיזיים, הוא לא מראה ניצוצות.

אתה מוזמן( שוב, כמו עם מצ'באן), לראות משחקים שלו מחוץ למכבי, ולראות שיש לו גם יד מחצי מרחק. תעשה את זה, ואז תצטער.
עוד מצ'באן לא יגיע לפה, את זה אתה לא צריך להגיד לי.
טכניקה זה לא דבר מולד, זה דבר שעובדים עליו. עד עכשיו הוא יכל לבנות על היתרון הפיזי שיש לו על כל שחקן בליגה האדריאטית, אבל עכשיו הוא מתחיל להבין שזה לא יספיק גם ביורוליג. בשביל זה יש מאמנים.
כנראה שמההיכל לא ראו מה הוא עשה היום. 22 דקות, 14 נקודות( אחוזים טובים+ מהשדה ומצויינים מהעונשין), 4 ריבאונדים, 2 חטיפות ומדד 13. זה יכולת "כל כך גרועה נגד הנגרים"? זה "שחקן שלא מראה ניצוצות"? עכשיו תורי להצטער...

בשביל להכניס אתכם לפרופורציה- שאלה קטנה: מתי בפעם האחרונה, ראיתם סנטר בן 22 ,גובה 2.12, לא נחות פיזית מאף סנטר אחר באירופה, שגם יש לו טכניקה גבוהה? זה לא הולך ביחד. לא בגיל הזה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 29 מרץ 2013, 02:55

סבבה, מבין מה שאתה אומר, יכול להיות שאני טועה, אני מקווה שאני טועה כי הוא גם אצלנו וגם אחלה של בחור.

אגב, באמת שהיה לו משחק רע היום, הסטט' לא מראה את זה, אבל הוא באמת עיצבן את הקהל, בכלל בלאט שיעמם את הקהל ברבע האחרון (אבל יותר טוב מסכנת פציעות לבכירים)
שוב, הלוואי שאתה צודק ואני אוכל את הכובע, אבל עם היד על הלב, היית רוצה שהוא ישאר עונה הבאה ויתפוס מקום של זר?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 מרץ 2013, 03:03

LIAV10 כתב:סבבה, מבין מה שאתה אומר, יכול להיות שאני טועה, אני מקווה שאני טועה כי הוא גם אצלנו וגם אחלה של בחור.

אגב, באמת שהיה לו משחק רע היום, הסטט' לא מראה את זה, אבל הוא באמת עיצבן את הקהל, בכלל בלאט שיעמם את הקהל ברבע האחרון (אבל יותר טוב מסכנת פציעות לבכירים)
שוב, הלוואי שאתה צודק ואני אוכל את הכובע, אבל עם היד על הלב, היית רוצה שהוא ישאר עונה הבאה ויתפוס מקום של זר?

לא. גם לא רציתי שהוא יחתום פה בכלל, אבל לא בגלל שאין לו פוטנציאל להפוך לשחקן טוב, אלא בגלל שאין סיכוי שזה יקרה במכבי.
לצוות המקצועי, להנהלה וגם לקהל אין סבלנות בשביל פרוספקטים צעירים, ולכן לא צריכים לחתום פה כאלה.
אני חושב שלמרות שהוא לעולם לא יהיה מפלצת טכנית כמו ניקולה למשל, הוא עדיין יכול להיות שחקן יורוליג טוב, ולו רק בגלל היכולת הפיזית שלו. עוד שנה-שנתיים, כשהוא ישחק במועדון שיידע לעבוד איתו גם קצת על הטכניקה, ולא רק יזרוק אותו למגרש ויתפלל שלא יפשל יותר מדי, אני מאמין שנראה שחקן שונה לחלוטין.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 29 מרץ 2013, 03:08

MTA2311 כתב:
LIAV10 כתב:סבבה, מבין מה שאתה אומר, יכול להיות שאני טועה, אני מקווה שאני טועה כי הוא גם אצלנו וגם אחלה של בחור.

לא. גם לא רציתי שהוא יחתום פה בכלל, אבל לא בגלל שאין לו פוטנציאל להפוך לשחקן טוב, אלא בגלל שאין סיכוי שזה יקרה במכבי.
לצוות המקצועי, להנהלה וגם לקהל אין סבלנות בשביל פרוספקטים צעירים, ולכן לא צריכים לחתום פה כאלה.
אני חושב שלמרות שהוא לעולם לא יהיה מפלצת טכנית כמו ניקולה למשל, הוא עדיין יכול להיות שחקן יורוליג טוב, ולו רק בגלל היכולת הפיזית שלו. עוד שנה-שנתיים, כשהוא ישחק במועדון שיידע לעבוד איתו גם קצת על הטכניקה, ולא רק יזרוק אותו למגרש ויתפלל שלא יפשל יותר מדי, אני מאמין שנראה שחקן שונה לחלוטין.

נעזוב את מכבי, מעניין אותי רצון האוהדים.
אתה היית רוצה שישאר במכבי בהתאם לכישרון ותרומתו הפוטנציאלית בשנה הבאה?
אני אומר שכן. זה שחקן שלמרות המון טעויות שדי בקלות ניתן לתקן הוא עדיין בקלות מפליאה מסיים סלים טוב מתחת לסל,
ולא פחות חשוב הוא מאוד זריז יחסית למימדים שלו. עם נתונים כאלה, מרווח הלמידה שלו מאוד רחב ויכול לגדול כאן סנטר מצויין נוסף.
גם לגבי הטכניקה לא הייתי אומר נואש.
~Box & 1~

הודעהעל ידי LIAV10 » 29 מרץ 2013, 03:12

MTA2311 כתב:

או בקיצור, הגיע הזמן שניקו יפרוש ויבוא להיות חלק מצוות האימון פה במכבי :D

גאון כדורסל כזה לא יזיק.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי אלמוג » 29 מרץ 2013, 08:34

Nישהו יודע מה נכנס היום במדלי?
הוא נזכר לשחק כדורסל או מה?
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי aribari24 » 29 מרץ 2013, 09:08

שונא להיות הפסימיסט בחבורה, אבל אתם רואים מצב שזה לא מספיק לעלייה?

אני חושש שסיינה תתפוצץ על ברצלונה היום. במחינתם זה משחק של חיים או מוות, בבית, מול קבוצה פצועה ונטולת חשק
aribari24

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Cobra, Google [Bot], עידן ו־17 אורחים