jol9 כתב:שחף כתב:אני לא מקבל את זה כל כך. אם מכבי מסוגלת לחתוך את מדלי, או כל זר אחר שלא פוגע, למה שהיא לא תחתוך את ליאור? אם בלאט הוא לא המאמן האידיאלי לליאור(נעזוב את זה שהיו מאמנים אחרים שלא נתנו לו לשחק בכלל כמו שרף ואיבאנוביץ', ולכן בעיני הטיעון הזה לא מחזיק כל כך) אולי עדיף שנמצא לבלאט שחקן אחר שקצת יותר מתאים לו?
אין פה עניין של שמחה לאיד, ואף אחד לא אומר לעצמו (אני לפחות לא) "אני מקווה שליאור יחטיא את הגויאבה הזאת כי אני שונא אותו ורוצה שהוא יכשל". זה פשוט מסקנה לוגית משלוש השנים האחרונות של ליאור בקבוצה.
זה לא שאי אפשר לחתוך - ברור שבסיטואציה מסויימת אפשר. אבל גם אם ניכנס לרגע לואקום, ונתעלם מההנהלה הנוכחית, ומהחוזה הנוכחי של ליאור, אז עדיין לא תמצא מקרים
בהיסטוריה של מכבי, שבה ישראלי בכיר ומרכזי נחתך לפתע מהקבוצה.
היו כל מיני ליובינים ושטיינהאורים שנתנו עונת נפל אחת ועזבו, אבל קח את הישראלים הבכירים לאורך השנים, ולא תמצא דוגמאות כאלה.
זה לא יקרה, גם כי מכבי זה מועדון שמקדש את השחקן הישראלי (בצדק או שלא) ולא ייפגע בתדמית הזאת עכשיו.
מצד שני, גם לא היה אף שחקן ישראלי במכבי שהרוויח כמו ליאור, דהיינו מיליון וחצי דולר ברוטו ותרם כל כך מעט יחסית לכמה שהוא הרוויח(אה, בעצם פה ליאור שני אחרי יניב גרין. כבוד גדול).