Holiday_Armadillo כתב:למה לא? מכבי בכושר פנטסטי.
בארסה קבוצה ב-LEVEL אחר, זה לא יעבוד וזה לא יקרה
מילא היה בבית, אולי, עם דגש על ה"אולי"
בחוץ אין לנו סיכוי לנצח, 14 לברצלונה יגמר.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
or163 כתב:Holiday_Armadillo כתב:or163 כתב:בואו נעשה סדר:
בשביל שלא נעלה להצלבה צריכים לקרות הדברים הבאים:
1.מכבי תפסיד לבארסה
2.קאחה ינצחו את סיינה
3.חימקי ינצחו את אולי' ביוון ביותר מ12 (אני חושב)
אם שלושת התנאים יקרו, אז מכבי לא תעלה להצלבה
לא דמיוני
בהחלט לא דמיוני ואף מפחיד למדי.
or163 כתב:er79 כתב:or163 כתב:er79 כתב:איך לעזעזאל קאחה יכולים לעבור את מכבי? יש להם 7 ניצחונות, גם אם הם ינצחו ומכבי יפסידו שבוע הבא, לשניהם יהיו 8 ניצחונות ומכבי ניצחו אותם בפער גדול יותר. לא זה מה שקובע?
בבית מרובע הפרש הסלים הפנימי הכולל בין הקבוצות קובע.
מכבי עם +96, קאחה עם +36, אתה באמת חושב שקאחה ינצחו 60 הפרש? איך נעשים החישובים?
הפרש הסלים במשחקים בין הקבוצות עצמם אם אני לא טועה.
er79 כתב:אני מחכה לתשובה ממישהו שמבין בעניין הזה: איך מכבי לא עולים היום רשמית? אם סיינה מפסידה, גם אם קאחה תנצח שבוע הבא ומכבי תפסיד- מכבי ניצחה אותה בהפרש גבוה יותר ויש לה יחס סלים +60 ממנה. סיינה לא תוכל כבר להדביק את הפער אם היא מפסידה היום. אז איך ריבונו של עולם קאחה עוברת את מכבי? לא הבנתי.
גל גל כתב:יש סיכוי למקום שני בלי לנצח שבוע הבא?
or163 כתב:טעות שלי, אם חימקי מנצחים את אולי' אז מכבי חייבים שזה יהיה ביותר מ12 כי אם לא ומכבי תפסיד וקאחה תנצח מכבי תודח
מאזן הסלים הפנימי בין מכבי, קאחה, אולי וחימקי
1.חימקי +23
2.אולי 0
3קאחה -11
4.מכבי -12
למכבי וקאחה אין עוד משחקים בבית הפנימי, כלומר ההפרש הסלים של שתי הקבוצות יישאר זהה אז מכבי צריכה שאם אולי יפסידו אז שזה יהיה ב12 ומעלה
חציברטאס כתב:er79 כתב:אני מחכה לתשובה ממישהו שמבין בעניין הזה: איך מכבי לא עולים היום רשמית? אם סיינה מפסידה, גם אם קאחה תנצח שבוע הבא ומכבי תפסיד- מכבי ניצחה אותה בהפרש גבוה יותר ויש לה יחס סלים +60 ממנה. סיינה לא תוכל כבר להדביק את הפער אם היא מפסידה היום. אז איך ריבונו של עולם קאחה עוברת את מכבי? לא הבנתי.
נניח שאתה בבית פנימי של אולי', חמיקי וקאחה (סיינה לא בתמונה). ואז רק ההפרש הפנימי נחשב - יעני רק מה שהשגת מול אולי', חימקי וקאחה (ולא ה +96 שיש היום). בגלל שמול קאחה ואולי' אתה בהפרש קטן, אבל מול חימקי אתה במינוס 19, אתה בעמדת נחיתות ויכול לעוף.
חציברטאס כתב:er79 כתב:אני מחכה לתשובה ממישהו שמבין בעניין הזה: איך מכבי לא עולים היום רשמית? אם סיינה מפסידה, גם אם קאחה תנצח שבוע הבא ומכבי תפסיד- מכבי ניצחה אותה בהפרש גבוה יותר ויש לה יחס סלים +60 ממנה. סיינה לא תוכל כבר להדביק את הפער אם היא מפסידה היום. אז איך ריבונו של עולם קאחה עוברת את מכבי? לא הבנתי.
נניח שאתה בבית פנימי של אולי', חמיקי וקאחה (סיינה לא בתמונה). ואז רק ההפרש הפנימי נחשב - יעני רק מה שהשגת מול אולי', חימקי וקאחה (ולא ה +96 שיש היום). בגלל שמול קאחה ואולי' אתה בהפרש קטן, אבל מול חימקי אתה במינוס 19, אתה בעמדת נחיתות ויכול לעוף.
גל גל כתב:יש סיכוי למקום שני בלי לנצח שבוע הבא?
שמואל1 כתב:חציברטאס כתב:er79 כתב:אני מחכה לתשובה ממישהו שמבין בעניין הזה: איך מכבי לא עולים היום רשמית? אם סיינה מפסידה, גם אם קאחה תנצח שבוע הבא ומכבי תפסיד- מכבי ניצחה אותה בהפרש גבוה יותר ויש לה יחס סלים +60 ממנה. סיינה לא תוכל כבר להדביק את הפער אם היא מפסידה היום. אז איך ריבונו של עולם קאחה עוברת את מכבי? לא הבנתי.
זה יהיה כל כך מבאס אם נודח בגלל התבוסה נגד חימקי בתחילת הטופ 16.
חציברטאס כתב:בעצם אם סיינה מפסידה היום היא מודחת מהיורוליג, כי גם אם היא תנצח שבוע הבא היא בעמדת נחיתות ותעוף.
חציברטאס כתב:שמואל1 כתב:חציברטאס כתב:er79 כתב:אני מחכה לתשובה ממישהו שמבין בעניין הזה: איך מכבי לא עולים היום רשמית? אם סיינה מפסידה, גם אם קאחה תנצח שבוע הבא ומכבי תפסיד- מכבי ניצחה אותה בהפרש גבוה יותר ויש לה יחס סלים +60 ממנה. סיינה לא תוכל כבר להדביק את הפער אם היא מפסידה היום. אז איך ריבונו של עולם קאחה עוברת את מכבי? לא הבנתי.
זה יהיה כל כך מבאס אם נודח בגלל התבוסה נגד חימקי בתחילת הטופ 16.
מול חימקי בבית הובלת 80-76 ואז מישהו מחימקי קלע שלשה בשנייה האחרונה כי אף אחד כבר לא שמר עליו. לכאורה אם הוא לא היה קולע את זה היית ביחס סלים עדיף מול קאחה והיית עולה כבר היום. אז למעשה השלשה המזד***** הזאת יכולה להדיח אותך מהיורוליג.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Gevaudan, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־11 אורחים