כדורסל ישראלי (חוץ ממכבי): משחקים, חדשות וכו'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי (חוץ ממכבי): משחקים, חדשות וכו'

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 יולי 2011, 12:00

אבי כתב:
טיקי חוזר כתב:מה שמעצבן בגליל זה דו פרצופיות - מתי שנוח להם הם בעד המנהלת ומתי שלא נוח להם מדבים על מסחרה .... פיינל פור שהם תומכים שלו בדיוק אותו דבר :
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/257/ ... =3&cat=620
אדון גל מה לעשות שתפקידו של קופל ולא של שמעון לייצג אתכם באירופה מול היול"ב , רק מה לעשות קופל כרגיל מנסה לחבל בדברים מצילחים ולעשות פוטש מגד ג'ורדי (כמו שנוסה במאי ולקחת תחת נהולו איזה מפעל ) ובו זמנית לדואג לחבר הקרוב שלו קליין . דבר שני שעמית גל ילמד להנהג ולסתום את פה מתי שצריך ודם לחייב הבטחות שנתנו . ככל הנראה לא סתן לא סובלים את "סגנית " אלופה באירופה . דבר אחרון המקרה רק מראה מה שווה זכיה שלכם בשנה שעברה גם אם תזכיר את זה 10 פעמים עובדה שאף אחד לא לוקח את זה ברצינות .

אם כבר שמעון מזרחי פונה ליורוליג אז כדאי שזה יהיה בבקשה לאפשר למכבי לפרוש מליגת קופל ולא כדי לעזור לאדון אוחיון.
לאוחיון יש חלק מרכזי בכך שבליגה המתפוררת של קופל עברו חוקים שפוגעים במכבי (פיינל 4 וצמצום מספר הזרים). האיש עשה הכל בשביל לגרום נזק למכבי ואין שום סיבה שיו"ר מכבי ת"א יבזבז את זמנו בנסיונות לעזור לבכיין הזה. במכבי צריכים לצפות בריב המשעשע בין אוחיון לדני קליין, להנות ולאחל לשני הצדדים בהצלחה.
מי שלוקח אליפות בקומבינה, מגיע לו שההשתתפות באירפה תלקח ממנו באותה הדרך.

כמו שבגין אמר על מלחמת איראן-עיראק:''אני מאחל הצלחה לשני הצדדים''..
לפי דעתי אחד המשפטים הגדולים בהיסטוריה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 07 יולי 2011, 13:50

כמו שבגין אמר על מלחמת איראן-עיראק:''אני מאחל הצלחה לשני הצדדים''..
לפי דעתי אחד המשפטים הגדולים בהיסטוריה

תאמיני לי, אם האמריקאים היו מבינים את המצב באיזור שלנו כמו שבגין הבין, הם בחיים לא היו מתחילים את המלחמה בעיראק. הרי עיראק ואיראן (וגם המדינות שהיו שם עוד מימי התנ"ך ולאורך כל ההיסטוריה) תמיד הרביצו אחת לשניה, וזה יצר איזון עדין, שלא נתן לאף אחת מהן להתחזק יתר על המידה. ומה קרה עכשיו? ארה"ב פירקה את עיראק, וכתוצאה מכך איראן התחזקה יותר מדי ומתחילה להשתולל. מי היה צריך אתה זה?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מילוס » 07 יולי 2011, 13:57

איזה מגזימים אתם...... כמה היסחפויות פה....
אבי זה ממש נשמע כאילו גליל עשתה איזה פשע או משהו לא כשר בזה שהיא לקחה אליפות....ועכשיו מגיע לה להענש........
מאיפה אתה יודע מה אוחיון עשה ומה הוא העביר, חוץ מלשמוע כל מני ספקולציות בעיתוני ספורט ובכל מני פורומים זניחים או השד יודע מאיפה...
זה נשמע לי קטנוני רצח כל העניין הזה. ברור שקורים בליגה הזאת דברים לא כשרים, אבל מפה ועד לכל ההיסחפות הזאת, זה ילדותי. שמעון מזרחי רוצה את טובת הכדורסל הישראלי ולמען זה הוא פועל. הוא לא מתעסק בקטנות. וטוב שככה ד"א...

ולגבי זה שאמר ששחקנים שבאו מהגליל אף פעם לא היו שחקני בית, מה זה משנה? תגיד לי, כל השחקנים שבאו מהנוער של מכבי גדלו על הברכיים של שמעון מזרחי? גם מכבי מלקטת שחקנים מפה ומשם, כולם עושים את זה וזה לא העניין.. הגדולה היא לא להגיד "הוא שיחק אצלי בנוער", אלא להיות שותף בהפיכה שלו לשחקן.. תזכיר לי מתי בפעם האחרונה גדל במכבי שחקן שעלה מהנוער ישירות לבוגרים והפך לשחקן מוביל.. הרי כשרונות צעירים יש באירופה כמו זבל עופות.... גליל היא קבוצה שתמיד ידעה לקחת שחקנים מוכשרים יותר או פחות ולהפוך אותם לשחקנים הכי טובים של נבחרת ישראל, וכמובן שהנהנית הגדולה מזה, יותר מגליל ויותר מהנבחרת, זאת מכבי............
מילוס

הודעהעל ידי misha » 07 יולי 2011, 20:05

אז הלחצים שהופעלו על אשקלון עזרו והם נשארים סופית בליגה: http://sports.walla.co.il/?w=/151/1838743

כרגע יש לקופל 11 קבוצות ומדברים על רמת גן כאופציה להשלים ל12. מקווה שלא נתקע עם מספר אי זוגי.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי מכביזם » 07 יולי 2011, 20:14

misha כתב:אז הלחצים שהופעלו על אשקלון עזרו והם נשארים סופית בליגה: http://sports.walla.co.il/?w=/151/1838743

כרגע יש לקופל 11 קבוצות ומדברים על רמת גן כאופציה להשלים ל12. מקווה שלא נתקע עם מספר אי זוגי.

הליגה הזאת פשוט תת רמה. הכל בבלאגן וצריך להתחנן לקבוצות כדי שיעלו ליגה... מזל שיש אדריאטית :grin
מכביזם

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 08 יולי 2011, 01:52

לגליל היתה קבוצה בלי ציפיות ונשארה כזאת . עם על אליפות 93 עוד יש על מה לדבר אליפות של שנה שעברה לא שווה כלום חוץ מצלחת . כל הסיפורי הפיתוח שכנים זאת תוצאה ישירה של חוסר ציפיות וחוסר תקציב להחתים שחקנים בוגרים . נוח מאוד לקחת שחקן במשכורת חייל או להשאל שחקן מקבוצה אחרת ולשלם לו במקרה הטוב חצי מהשכר המובטח . שפר והנפלד עם כל הכבוד לגליל הגיע לרמה הטובה באמת אחרי 4 שנים בקולג' (קונקטיקות ) אחרי ששיחקו בגליל . הזר היחיד באשור אחרון שהגיע לרמה טובה באמת זה פראגו . מה לעשות לא מחזיק לעמית גל (שבמועצה אזורית גליל עליון לא מוכנים לשמועה את השם שלו ) ולא מחיים אוחיון שנקראה בעלים אחרי שבפועל אולי השקיעה 100 אלף דולר בכל התקופה שלו שם . זאת קבוצה שהיתה חייה והיום חייה מכספי המועצות אזוריות וזה הכל .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי מילוס » 08 יולי 2011, 11:07

אם אתה אומר לי ששפר והנפלד לא "הגיעו לרמה טובה באמת" כבר בגליל אז אני לא יודע על מה אתה מדבר..
שפר הוא 50% מההצלחה של גליל ב93, אני גם חושב שאחרי קונטיקט הוא איפשהו נעצר..
לגבי זרים.. אתה מתכוון הזר היחידי שהגיע לרמה טובה או הזר היחידי שהגיע למכבי?
כי לפי מה שאתה אומר, זה נשמע שאתה מחשיב את רימאס קאוקינאס לשחקן בינוני.....
מכבי יכלה להביא אותו במחיר של שקית פיסטוקים מהגליל והיא לא עשתה את זה..טעות גדולה..
וג'וסיץ' שזומן לנבחרת ליטא בזמן שלו בגליל, ותיאו צ'יזמיץ' שהוא שחקן נפלא בכל רמה אירופאית, וכריסטיאן דלמאו, ולמונט ג'ונס, וטרה סימונס וסם הוסקין..ופארגו.. וג'יימי ארנולד שהתחיל את הסיבוב האירופאי שלו בכלל בכפר בלום.. ואפשר להמשיך..
שחקנים שהגיעו רחוק אחרי התקופה שלהם בגליל..
חבל תכלס שעד לפני 2-3 עונות מכבי מעולם לא הסתכלה על הליגה הישראלית בקטע הזה..
מילוס

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 08 יולי 2011, 12:21

עדיין לא הנפלד ולא שפר , בדיוק כמו קטש , פראגו ואחרים לא גדלו בגלילי עלו שיחקו שם במקרה הטוב שנתיים כמו בתחנת מעבר . יש לזכור שגם מאמנים שאז היו די בתחילת הדרך קיבלו שם במה בשכר קטנטן . הפלוס היחידי בגליל זה שקט תעשייתע כי אין שום לחץ להגיע להשגים לא מצד ההנהלה ולא מצד חוג האוהדים שאני בספק אם קיים ברגע שעברו לגבוע . 100 ילדים עד גיל 15 לא נחשבים .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי מכביסט » 08 יולי 2011, 16:15

בראיין אוסברי בנתניה
http://www.one.co.il/Article/182747.html
מכביסט

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 יולי 2011, 16:24

החתמה יפה של נתניה...עכשיו צריך לראות אם הם יוכלו לרסן אותו טיפה..

שאלה קצת לא קשורה,אבל מישהו יודע מה יורם חרוש עושה היום?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 08 יולי 2011, 16:33

לדעתי יש לו תפקיד רשמי באיגוד הכדורסל משהו בסגנון מנהל על של נבחרות הצעירות שכולם "הצליחו" לרדת לדרג ב' .... :|

טעיתי היה מנהל על עד אגוסט 2010 ?
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1184940.html
טיקי חוזר

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 08 יולי 2011, 17:36

misha כתב:אז הלחצים שהופעלו על אשקלון עזרו והם נשארים סופית בליגה: http://sports.walla.co.il/?w=/151/1838743

מקווה מאוד שכן נהיה עם מספר אי-זוגי. במצב כזה יהיו עוד שובעיים שבהן מכבי תשחק פעם אחת פחות.
תצרף את השבועיים האילו לחמשת השבועות של פגרת היורוליג שאותן מכבי תנצל למשחקי חוץ באדריאטית, ותקבל שההשפעה של האדריאטית על מכבי תהיה מינורית במיוחד.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי wildcat » 09 יולי 2011, 01:53

גומה המשוגע מאושפז שוב.כמה זמן עד שירושזבל יצטרכו למצוא מישהוא אחר?
wildcat

הודעהעל ידי misha » 09 יולי 2011, 05:13

חביב אורנג'ד כתב:מקווה מאוד שכן נהיה עם מספר אי-זוגי. במצב כזה יהיו עוד שובעיים שבהן מכבי תשחק פעם אחת פחות.
תצרף את השבועיים האילו לחמשת השבועות של פגרת היורוליג שאותן מכבי תנצל למשחקי חוץ באדריאטית, ותקבל שההשפעה של האדריאטית על מכבי תהיה מינורית במיוחד.

לא הייתי אומר שבגלל זה ההשפעה של האדריאטית על מכבי תהיה מינורית במיוחד כי מדובר על קילומטרז' מצטבר שיותר יורגש בסוף העונה, וקשה להעריך כרגע את מידת השפעה של כל ההרפתקה הזו על הקבוצה בסופו של דבר. לא נראה לי ששבוע לפה או לשם תעשה הבדל כזה גדול, איך שלא תסובב מדובר בעומס משחקים גדול.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי שמואל1 » 09 יולי 2011, 17:05

פיני גרשון יהיה המנהל המקצועי של חולון. דן שמיר ישמש כמאמן
אחרי היעדרות של שנה וחצי, גרשון חוזר לכדורסל הישראלי וינסה להביא את הפועל חולון להישגים כבר בעונה הקרובה. דן שמיר מגיע מבני השרון ויעמוד על הקווים באולם הפחים. מורן רוט, דן גרונפלד ויוני ניר כבר על סף סיכום במועדון

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 03036.html
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 10 יולי 2011, 08:34

טוב מאד לליגה.
פיני , אדלשטיין , אנשים כאלו צריכים להיות בכדורסל הישראלי , בין אם במכבי או לא.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי refael » 10 יולי 2011, 08:42

ankram כתב:טוב מאד לליגה.

לא יודע מה איתכם חברה אבל לי יהיה קשה לראות את פיני שהוא מכביסט לכל דבר ועניין מאמן קבוצה אחרת/מנהל קבוצה אחרת , רציתי שהוא ישאר באותו זמן אחרי שהפסיד לפרטיזן ב בהצלבה אני חשבתי שמגיע לו הזדמנות נוספת אחרי הכל הוא הביא הרבה הצלחות למכבי ועונה אחת לא אומרת כלום זאת דעתי...
תמונה
refael

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 10 יולי 2011, 08:50

הבעיה של פיני לא היתה מקצועית אלא תדמיתית נטו . השבר נוצר במשחקי ידידות בNBA , פיינל פור של קופליאדה דיבורים בשלו במהלך השנה רק עזרו לקבל החלטה כואבת מאוד' בהרבה הבטים.
טיקי חוזר

הודעהעל ידי ankram » 10 יולי 2011, 08:56

6 לב צהוב כתב:

לא יודע מה איתכם חברה אבל לי יהיה קשה לראות את פיני שהוא מכביסט לכל דבר ועניין מאמן קבוצה אחרת/מנהל קבוצה אחרת , רציתי שהוא ישאר באותו זמן אחרי שהפסיד לפרטיזן ב בהצלבה אני חשבתי שמגיע לו הזדמנות נוספת אחרי הכל הוא הביא הרבה הצלחות למכבי ועונה אחת לא אומרת כלום זאת דעתי...

פיני לא במכבי לא בגלל כישלון מקצועי , אלא בגלל שאף אחד מהשחקנים ששיחקו תחתיו , לא היה ממשיך בקבוצה לשנה הבאה. אני כלל לא מדבר על מערכת היחסים שהיתה לו עם דרוקר , והבזיון שהיה בגארדן.

מלבד זאת הרווחנו לדעתי , לא?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי refael » 10 יולי 2011, 09:05

ankram כתב:
6 לב צהוב כתב:

פיני לא במכבי לא בגלל כישלון מקצועי , אלא בגלל שאף אחד מהשחקנים ששיחקו תחתיו , לא היה ממשיך בקבוצה לשנה הבאה. אני כלל לא מדבר על מערכת היחסים שהיתה לו עם דרוקר , והבזיון שהיה בגארדן.

מלבד זאת הרווחנו לדעתי , לא?

הרווחנו ללא ספק את בלאט מאמן ענק אם זה אני לא יכול להתווכח.
לפי דעתי פיני לא עמד בלחץ פשוט ציפו ממנו לבנות קבוצה מינימום ברמה של שאראס ופארקר ואת זה אי אפשר לעשות בשנה או בשנתיים , אולי גם בגלל שהיו לו ציפיות מעצמו יותר מידי והוא לא הצליח לממש אותם בכל זאת הכתירו אותו כמלך בתקשרות .
כנראה כבר אז בגארדן הוא הבין שלא ממש הולך להיות קבוצה שם ולאמפה זה לא שחקן ואנדרסון זה ראש בקיר וויזניוסקי זה לא רכז בקיצור לא הצליח עם הזרים אז הפיל על דרוקר הוציא קצת עצבים בגארדן עקיצות לאידסון שלא שומר ועוד כל מיני כאלה.
בכל מקרה למרות כל זה הייתי כן נותן לו הזדמנות שנייה לבנות קבוצה אולי אידסון היהי נשאר במכבי(חוזה לעוד עונה ), פרקינס כן היה נשאר , היה מביא את אליהו שרצה לחזור .
תמונה
refael

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], JarJarBinx, גל גל ו־37 אורחים