05 אפריל 2013, 11:54
jol9 כתב:מילה לגבי התחברות לשחקנים.
נדמה לי כי העונה המחנאות בקרב אוהדי מכבי היא קיצונית במיוחד.
אין אפילו ישראלי אחד בקבוצה שהוא קונצנזוס. אליהו כבר מזמן הפך לשק החבטות של הפורום. פניני אמנם העלה את הרמה, אבל עדיין לא מעט אנשים תוהים
האם הוא שווה את הכסף. יוגי לטעמי שחקן מצויין עם עתיד מצויין לפניו, אבל גם הוא לא מוערך ואהוב ע"י כולם.
בזרים, יש שני באנקרים - סמית' וג'יימס, אבל השאר מאוד שנויים במחלוקת.
היקמן, שהוא שחקן שנותן סטטיסטיקה נהדרת, וגם יש לו איכויות באמת גבוהות בחלק מהאלמנטים (חדירה, מהירות), הוא שחקן שלי אישית מאוד קשה להתחבר אליו.
מצד שני לוגאן הכה לא אהוד אצל חלק מהאוהדים, הוא שחקן שאני מאוד מחבב, ולדעתי זאת תהיה טעות גדולה לא להמשיך איתו בעונה הבאה.
אפילו המאמן המצויין שלנו הוא לא קונצנזוס בקרב האוהדים.
בקיצור, קבוצה לא ברורה המכבי הזאת, אבל מה, דייויד חיבר אותה ליחידה אחת לוחמת, שלא תוותר, ותילחם עד הסוף.
יהיה מאוד מעניין בהצלבה.
05 אפריל 2013, 12:00
05 אפריל 2013, 12:30
05 אפריל 2013, 12:49
toja27 כתב:חבר'ה מה יהיה עם ההשתלחיות בליאור אליהו כאן? חאלס טחנתם אותו. תנו קצת כבוד קודם כל כי הוא בן אדם.
אור, לטעמי פניני כן שווה את הכסף שהוא מקבל. הוא מביא איתו הרבה יותר מהסטטיסטיקה שהצגת. ואוחיון לטעמי הוא רכז שני נהדר. אבל זאת רק דעתי.
הולכת להיות לנו סדרה נהדרת נגד ריאל. אני מאמין ששתי הקבוצות יכולות לנצח אחת את השניה ושתיהן מגיעות בכושר טוב. אחלה סדרה.
05 אפריל 2013, 13:37
MTA2311 כתב:toja27 כתב:חבר'ה מה יהיה עם ההשתלחיות בליאור אליהו כאן? חאלס טחנתם אותו. תנו קצת כבוד קודם כל כי הוא בן אדם.
אור, לטעמי פניני כן שווה את הכסף שהוא מקבל. הוא מביא איתו הרבה יותר מהסטטיסטיקה שהצגת. ואוחיון לטעמי הוא רכז שני נהדר. אבל זאת רק דעתי.
הולכת להיות לנו סדרה נהדרת נגד ריאל. אני מאמין ששתי הקבוצות יכולות לנצח אחת את השניה ושתיהן מגיעות בכושר טוב. אחלה סדרה.
גם אני חושב שיוגב הוא רכז שני מצויין, הבעיה היא שהוא ירוויח שנה הבאה 800 אלף דולר ברוטו. כמה כסף זה ישאיר לרכז ראשון?
אני באמת לא מצליח להבין מה הקטע שלכם עם פניני. הוא נלחם, יש לו אינטיליגנציית משחק גבוהה והוא אפילו מוסיף איזו שלשה פעם בארבעה משחקים, אבל 400 אלף דולר נטו? מוגזם בטירוף. הסכום הזה היה רלוונטי לפני שנה וחצי, כשהוא תרם הרבה יותר. היום כבר לא.
לגבי ליאור, שוב, השחקן הכי יקר בקבוצה לא פוגע. זה לא השתלחויות, זה תסכול. למה על מדלי והיקמן היה אפשר לנהל פה דיוני נאצה שלמים, אבל כשאומרים שליאור לא טוב, זה פתאום "רוע לב", או "השתלחות"?
05 אפריל 2013, 13:45
toja27 כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:חבר'ה מה יהיה עם ההשתלחיות בליאור אליהו כאן? חאלס טחנתם אותו. תנו קצת כבוד קודם כל כי הוא בן אדם.
גם אני חושב שיוגב הוא רכז שני מצויין, הבעיה היא שהוא ירוויח שנה הבאה 800 אלף דולר ברוטו. כמה כסף זה ישאיר לרכז ראשון?
אני באמת לא מצליח להבין מה הקטע שלכם עם פניני. הוא נלחם, יש לו אינטיליגנציית משחק גבוהה והוא אפילו מוסיף איזו שלשה פעם בארבעה משחקים, אבל 400 אלף דולר נטו? מוגזם בטירוף. הסכום הזה היה רלוונטי לפני שנה וחצי, כשהוא תרם הרבה יותר. היום כבר לא.
לגבי ליאור, שוב, השחקן הכי יקר בקבוצה לא פוגע. זה לא השתלחויות, זה תסכול. למה על מדלי והיקמן היה אפשר לנהל פה דיוני נאצה שלמים, אבל כשאומרים שליאור לא טוב, זה פתאום "רוע לב", או "השתלחות"?
אני לא יודע אם הוא שווה את הסכום שנקבת (דרך אגב למה 800 אלף דולר ברוטו?) אבל אני הייתי מאוד רוצה לראות את יוגב ממשיך במכבי כאחד משני הרכזים המובילים.
400 אלף דולר זה לא הרבה ולא מעט זה יחסי. יחסי לשאר הסכומים שמשולמים בקבוצות יורוליג אחרות ולסכומים שרצים בכדורסל בכלל. בשבילי פניני הוא מאותם השחקנים שעושה את הדברים הקטנים שעושה את הקבוצה גדולה. אני בעד שחקנים כאלה וכאמור לטעמי הוא שווה את המחיר. שלא לדבר על כך שהוא ישראלי.
אני נגד השתלחות לא משנה מי השחקן, הרצת דאחקות על חשבונו ורמיסת כבודו גם אם זה רק בפורום וירטואלי.
05 אפריל 2013, 14:50
05 אפריל 2013, 15:29
יוסי22 כתב:אתמול אליהו שיחק ארבע דקות שלמות , מה זה בדיוק אומר עליו?
05 אפריל 2013, 15:53
05 אפריל 2013, 16:01
05 אפריל 2013, 16:17
05 אפריל 2013, 16:27
idan_parker כתב:תמיד מכבי לא הייתה מוכנה להתפשר בכלל על לשחק ימי שישי, אפילו לא פעם אחת בעונה, אפילו לא בחוץ.
אבל בגלל שגם השתנתה השיטה ביורוליג וגם בגלל שהמשחקים עברו מימי רביעי וחמישי, לחמישי ושישי, חייבו את מכבי לשחק גם בימי שישי
והפשרה מצידם הייתה שזה לא יקרה במשחקי בית, אלא רק חוץ
אבל עכשיו זה יהיה פעם שלישית! גם נגד סיינה, גם נגד אולימפיאקוס, ובשישי הבא נגד ריאל...מה נסגר? כנראה שאפילו הכוח של שמעון אזל
אני לא אתפלא אם בשנים הקרובות התדירות תגדל ותגדל, ואולי ידרשו מאיתנו לשחק כך גם בבית
05 אפריל 2013, 16:27
idan_parker כתב:תמיד מכבי לא הייתה מוכנה להתפשר בכלל על לשחק ימי שישי, אפילו לא פעם אחת בעונה, אפילו לא בחוץ.
אבל בגלל שגם השתנתה השיטה ביורוליג וגם בגלל שהמשחקים עברו מימי רביעי וחמישי, לחמישי ושישי, חייבו את מכבי לשחק גם בימי שישי
והפשרה מצידם הייתה שזה לא יקרה במשחקי בית, אלא רק חוץ
אבל עכשיו זה יהיה פעם שלישית! גם נגד סיינה, גם נגד אולימפיאקוס, ובשישי הבא נגד ריאל...מה נסגר? כנראה שאפילו הכוח של שמעון אזל
אני לא אתפלא אם בשנים הקרובות התדירות תגדל ותגדל, ואולי ידרשו מאיתנו לשחק כך גם בבית
05 אפריל 2013, 16:29
חנו'ש כתב:נגד ריאל זה יהיה הפעם הרביעית העונה, היה אחד בשלב הראשון ועוד שניים בטופ16 .
ושמכבי היתה מגיעה לחצי הגמר היא גם היתה משחקת בשישי...
05 אפריל 2013, 16:44
~Box & 1~ כתב:חנו'ש כתב:נגד ריאל זה יהיה הפעם הרביעית העונה, היה אחד בשלב הראשון ועוד שניים בטופ16 .
ושמכבי היתה מגיעה לחצי הגמר היא גם היתה משחקת בשישי...
עדיין יש הבדל בין משחק אחד לבין התחושה שבמשך עונה שלמה אתה צריך לקוות שלא ישימו משחקים בשישי,
היורוליג הוכיח שסיבות לא חסרות לו, פעם זה ליגת האלופות, פעם זה דוקים, פעם זה הפלייאוף האירופי לשחמט, ופעם זה סתם כי בא לג'ורדי.
05 אפריל 2013, 16:48
rc4991 כתב:זה באמת מעצבן,מזרחי צריך להסביר להם את המצב ושלפחות את השלבים המכריעים לא נשחק בשישי
זה ממש מעצבן שמשחק כל כך גורלי יהיה ביום שישי
05 אפריל 2013, 17:03
05 אפריל 2013, 17:05
MTA2311 כתב:אלה החוקים ואין מה לעשות. אני מאוד מקווה ששמעון אפילו לא ינסה לדחות את המשחקים. אנחנו צריכים להפסיק לכפות שינויים על כל המפעל, רק כי זב לא מסתדר לנו בלו"ז.
05 אפריל 2013, 17:09
~Box & 1~ כתב:MTA2311 כתב:אלה החוקים ואין מה לעשות. אני מאוד מקווה ששמעון אפילו לא ינסה לדחות את המשחקים. אנחנו צריכים להפסיק לכפות שינויים על כל המפעל, רק כי זב לא מסתדר לנו בלו"ז.
נסה לחשוב עבור אוהדי מכבי שומרי המסורת, עדיין תחשוב אותו הדבר?
05 אפריל 2013, 17:53
~Box & 1~ כתב:rc4991 כתב:זה באמת מעצבן,מזרחי צריך להסביר להם את המצב ושלפחות את השלבים המכריעים לא נשחק בשישי
זה ממש מעצבן שמשחק כל כך גורלי יהיה ביום שישי
קשה לי להאמין שלמזרחי יהיה אומץ לדבר איתם על החלפת שעות.
אחרי ההזזה של זמן גמר היורוליג עקב יום הזיכרון, נראה לי שהם כבר מתביישים לדבר איתם על הזזת תאריכים.
אחרת אין לי דרך להסביר את ההתרפסות שלהם בפני כל משחקי השישי למינהם שנערכו למכבי השנה.
פורמט לא פורמט לא מעניין אותי, כשקבוצה משחקת מול מכבי שתדע שהיא משחקת בחמישי ושתקבל את זה.
זה רק משחק אחד עבור הקבוצות היריבות, בעוד שאצלנו מדובר בלא מעט אוהדים.
40 שנה אנחנו משחקים באירופה ואף אחד לא מת שם ממשחקים בימי חמישי.
כן. מאוד חבל לי עליהם, אבל זה מה שהיורוליג החליט, וזה מה שיהיה. אם ליגת העל בכדורגל יכולה להתקיים בשבת, גם משחקי מכבי ביורוליג יכולים להתקיים פעם בתקופה ביום שישי.