חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:~Box & 1~ כתב:חנוש, לקחת בחשבון שהנפילה החדה שלו היא פשוט עקב הרמה הגבוהה יותר בטופ-16?
אתה קראת את מה שכתבתי??
איזה הבדל ברמה יש בין 5 משחקי הטופ 16 שהוא שיחק לפני הפציעה ובהם קלע כ-10 נק' בממוצע לבין שלושת המשחקים שאחרי הפציעה בהם קלע 2 נק' בכל השלושה ביחד??
ברוב העונות שלו יש ירידה ברמה שלו עם התקדמות השלבים (אגב, לפני שנתיים הטופ 16 דווקא היה התקופה הכי טובה שלו ורק אחריה הגיעה ירידה), אבל זו ירידה הדרגתית ולא פתאומית שמתרחשת לפתע באמצע שלב שהדבר היחידי שמפריד בין הלפני ואחרי זו פציעה.
זו כבר לא מקריות....
מה זה משנה אם זה קרה בהדרגתיות או במכה אחת אם הוא בכל מקרה היה חווה את הירידה הזו?
השורה התחתונה היא שפציעה או לא פציעה, כל הזמן טענו פה שליאור היחיד שסוחב את הקבוצה הזאת בזמן שאנחנו רואים שלא רק שמכבי ניצחה 6 משחקים ברציפות כשהוא לא שיחק, זה גם לא השפיע לרעה על הקבוצה
זה לא הוויכוח שלי.
גם לפני הפציעה ליאור היה בירידה מאז פתיחת הטופ 16 ואני לא מכחישה את זה שלרוב הוא יורד עם כל שלב שעובר ושבעיקר קשה לו מול הקבוצות עבות הבשר.
אני רק עניתי לטענה של אור על זה שמה שקרה לו מאז הפציעה עד עכשיו לא ניתן להאשים בכך את הפציעה - זה לא נכון לדעתי.
ליאור היה בירידה עוד לפני הפציעה ואף גויאבה לא נכנסה לו
בשורה התחתונה שניכם צודקים ומה שחשוב זה שהירידה של ליאור הייתה מגיעה בסופו של דבר(ולפי דעתי כבר הגיעה לפני הפציעה)