לינקולן כולם יהללו את דניאל דיי לואיס, אבל טומי לי ג'ונס גנב בעיני את ההצגה. הראשון לבטח יזכה באוסקר השלישי שלו. אני מאוד מקווה שהשני ייקח את האוסקר על תפקיד המשנה.
ראיתי אתמול את "ענן אטלס". ואו! סרט חזק ביותר (למי שיש מספיק סבלנות). איך הוא לא זכה בשום קטגוריה באוסקר? איפור השחקנים פשוט מדהים, לטעמי אחד הטובים בכל הזמנים.
ממליץ מאוד. אזהרה! מי שמתכוון לצפות בסרט, אל תתחילו לראות מאוחר. הסרט ארוך מאוד, ואם מתחילים בשעה מאוחרת, אתם עלולים להירדם לפני שתתרגלו לקפיצות בין 6 הסיפורים ולפני שהעלילה תרתק אותכם
ראיתי גם את דג'אנגו של טרנטינו. משעשע. במיוחד החצי הראשון של הסרט.
הסיומת של הסרט די הורסת את הרושם הכללי הטוב. היא מזכירה מאוד את הסיומת של "ממזרים חסרי כבוד", בה הורגים את כל הרעים, שנמצאים ביחד באותו המבנה, במכה אחת, אבל עשויה בסגנון שמזכיר יותר את "פלאנט טרור" עם הרבה מאוד דם מיותר לחלוטין. לא מתאים לטרנטינו למחזר את עצמו, הרי הוא עשה את שמו בגלל מקוריות.
ראיתי אתמול את הסרט "מחפשים את שוגרמן", הסרט שזכה באוסקר השנה בקטגוריית הסרט התיעודי שם גבר על שני הסרטים ה"פלשתינאים" סרט נפלא אשר מספר על סיקסטו רודריגז, זמר שהוציא שני תקליטים בארצות הברית של שנות ה70 ונחל כישלון מהדהד, אך בדרא"פ הוא נחשב לאגדה ואף אחד שם לא יודע מה עלה בגורלו ומה איתו.
רציתי לראות את זה כשזה היה ביס דוקו ופספסתי אבל ההודעה שלך גרמה לי לראות את הסרט וזה פשוט מדהים, זה דוקומנטרי והייתי במתח כל הסרט ובטח שלא ציפיתי למה שהיה שם מה שמדהים הוא שאשכרה אהבתי את כל השירים שלו ומגיע לו שיקנו את השירים שלו ולא יורידו
חשבתי אולי לצחוק קצת, אידיוטי. יצאתי בהפסקה. לפחות הפופקורן היה טוב.
מה? אשכרה שילמת כסף בשביל לראות מת לצעוק 5 ? אפילו אם זה היה חינם בכבלים, ולא היה שום דבר מעניין, לא הייתי עובר לערוץ שמשדר את הסרט הזה. גם לא את 3 ו 4. 1 ו 2 עוד היו נחמדים פחות או יותר, אבל כמה אפשר?
יש את הסרט ''כוננות עם שחר'' בחינם בערוץ 986(YES) ראיתי אותו לפני יומיים סרט מעולה לפי דעתי ואני לא אתפלא אם אני אבחר לראות אותו שוב בימים הקרובים למרות שהוא ממש לא סרט קצר
ראיתי את אבדון , סרט מדע בידיוני מהסוג של היום שאחרי כדור הארץ. מתחיל קצת כבד אבל אחר כך משתפר. לאורך הסרט יש סוג של מהפך בחשיבה ובתפיסה. סרט דיי ארוך.
ראיתי את הטריילרים של כל ה"בקרובים" למינהם, עושה רושם שיש למה לצפות הקיץ.