07 אפריל 2013, 14:57
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:איזה טמטום....
מה מדלי כבר עשה?? נתן כמה דקות של הגנה והתלהבות ומשחק אחד טוב מול באשיקטאש (שיכול להיות שווה ערך לשחק טוב באיזה משחק ליגה מסכן...)??
טיוס כבר יכול לתת את אותם הדברים בפחות כסף ועם ת.ז כחולה, וגם ככה מעוניינים להביא אותו, אז למה גם הוא וגם טיוס??
עדיין יש לי תקווה לעמדה 4 שבנויה ממדלי וטיוס
ששאר הכסף יילך לקו האחורי
אל תכעסי, אבל אוי וויי....
תקשיבי
יש לא מעט שחקנים טובים באירופה בעמדה 4 אבל(!!!!)אם הוכחנו משהו השנה זה שאפשר להסתדר גם בלי תותחים בעמדה 4
עמדה 4 של מדלי וטיוס בשביל שיהיה תותח וחצי בקו האחורי? אין לי בעיה
07 אפריל 2013, 15:12
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:איזה טמטום....
מה מדלי כבר עשה?? נתן כמה דקות של הגנה והתלהבות ומשחק אחד טוב מול באשיקטאש (שיכול להיות שווה ערך לשחק טוב באיזה משחק ליגה מסכן...)??
טיוס כבר יכול לתת את אותם הדברים בפחות כסף ועם ת.ז כחולה, וגם ככה מעוניינים להביא אותו, אז למה גם הוא וגם טיוס??
אל תכעסי, אבל אוי וויי....
תקשיבי
יש לא מעט שחקנים טובים באירופה בעמדה 4 אבל(!!!!)אם הוכחנו משהו השנה זה שאפשר להסתדר גם בלי תותחים בעמדה 4
עמדה 4 של מדלי וטיוס בשביל שיהיה תותח וחצי בקו האחורי? אין לי בעיה
גם בעונה האחרונה של פיני לא היה לנו כמעט כלום (בלו וקצת עזרה מפניני...)
אני לא בטוחה שזה מה שאני רוצה.
רוצים לקצץ?? לא צריך להשקיע הון בעמדת הסנטר למשל, כי שם יש כבר שחקן שהוא באמת טוב.
לא צריך להביא מליון זרים על כל עמדה (2 גארדים לקו האחורי יספיקו לי בהחלט)
תשלחו את אוחיון מצידי לכפור הרוסי ותסתפקו ברוט כרכז מחליף (בהנחה שמביאים רכז מוביל טוב)
יש דרכים, לא להפקיר עמדה שלמה בידי כלום ושום דבר....
07 אפריל 2013, 15:37
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:איזה טמטום....
07 אפריל 2013, 15:39
misha כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:איזה טמטום....
אם כבר לחסוך, אז למה להשאיר את מדלי שעולה 800 נטו ובקושי תורם? אין לו מקום במכבי בכל מקרה.
לא מאמין לפרסומים האלה. חוזה או לא חוזה, מכבי לא תשאיר שחקן כל כך מוגבל.
07 אפריל 2013, 15:49
Holiday_Armadillo כתב:misha כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:איזה טמטום....
אם כבר לחסוך, אז למה להשאיר את מדלי שעולה 800 נטו ובקושי תורם? אין לו מקום במכבי בכל מקרה.
כי אני לא אוהבת את אליהו ואני כן אוהבת את מדלי
07 אפריל 2013, 15:53
misha כתב:Holiday_Armadillo כתב:misha כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:איזה טמטום....
כי אני לא אוהבת את אליהו ואני כן אוהבת את מדלי
בסדר, זרמתי איתך ודיברתי על מצב היפותטי שאליהו שוחרר. גם אז, עדיין אין שום היגיון בלהשאיר את מדלי.
אז את לא באמת רוצה לחסוך, את רוצה להשאיר שחקן שאת אוהבת גם אם הוא עולה הרבה ולא תורם.
07 אפריל 2013, 16:01
Holiday_Armadillo כתב:אבל כרגע יש שני שחקנים יקרים
אם אחד הולך ובא אחד זול אז כן חסכת
07 אפריל 2013, 16:07
misha כתב:Holiday_Armadillo כתב:אבל כרגע יש שני שחקנים יקרים
אם אחד הולך ובא אחד זול אז כן חסכת
חסכת אבל עדיין השארת שחקן יקר שאוכל חלק גדול מתקציב השחקנים, תורם פחות ולא ממש שיפרת את העמדה.
אם כבר לחסוך אז עד הסוף. בכסף של מדלי אפשר להביא שחקן כדורסל אמיתי. מכבי לא יכולה להחזיק זר כל כך יקר שנראה כמו שמדלי נראה.
07 אפריל 2013, 16:19
07 אפריל 2013, 20:06
07 אפריל 2013, 20:19
07 אפריל 2013, 22:54
Allan Turing כתב:אני דווקא בעמדת מיעוט, וחושב שלהשאיר את מדלי.
אני מאד אוהב את הגישה שלו למשחק, הוא חזק ואתלטי, ולדעתי עשוי לתת עונה טובה שנה הבאה.
חוצמזה, שם המשחק - המשכיות.
08 אפריל 2013, 00:36
08 אפריל 2013, 06:58
jol9 כתב:Allan Turing כתב:אני דווקא בעמדת מיעוט, וחושב שלהשאיר את מדלי.
אני מאד אוהב את הגישה שלו למשחק, הוא חזק ואתלטי, ולדעתי עשוי לתת עונה טובה שנה הבאה.
חוצמזה, שם המשחק - המשכיות.
אליהו שחקן טוב בעשרות מונים ממדלי. לא בר השוואה בכלל.
אותו אתה רוצה לזרוק מהקבוצה, ואת מדלי להשאיר... באמת שאני לא מצליח למצוא את ההגיון כאן.
08 אפריל 2013, 07:23
08 אפריל 2013, 08:17
yzafrir כתב:רק המחשבה על האפשרות שמדלי ישאר פה גורמת לי להקיא !!!
בתור אחד שבתחילת העונה מאוד אהב את לוגן ואני עדיין מאוד מעריך אותו על התיפקוד שלו בתקופה הזאת , אני חושב שצריך לשחרר אותו ואת היקמן כי אני פשוט לא רוצה לראות זכר מהעונה הזאת במכבי (על מדלי אני בכלל מדבר...)
היחידים שכן הייתי רוצה שימשיכו זה סמית' וג'יימס שלשניהם זו עונה שנייה והם הציגו יכולת טובה העונה באופן די עיקבי .
וכמו שER79 חושב , גם אני מעדיף להשקיע פחות בעמדה הזאת וולכן אני חושב שקאלטיס (שלדעתי יכול להתברר כגניבה ענקית) יכול מאוד להתאים . לגבי קאנגור , הגיל שלו וזה שהוא אף פעם לא באמת הראה משהו גדול גורמים לי לא לרצות אותו
08 אפריל 2013, 08:43
08 אפריל 2013, 11:24
EulGam05 כתב:בסופו של דבר ההשארה של מדלי תלויה בכמה הצוות המקצועי רוצה אותו לעונה הבאה כי אם בלאט רוצה להשאיר אותו אז הוא ישאר כמעט בוודאות בגלל שכבר יש לו חוזה די גדול. לדעתי אם הוא יתן סדרה טובה מול ריאל, כמו שסמית' נתן מול פנתנאייקוס (ובמקרה של סמית' פורסם שמכבי תממש את האופציה עליו עוד לפני תום הטופ-16), אז הסיכויים שלו להישאר יהיו גדולים.
08 אפריל 2013, 12:17
jol9 כתב:EulGam05 כתב:בסופו של דבר ההשארה של מדלי תלויה בכמה הצוות המקצועי רוצה אותו לעונה הבאה כי אם בלאט רוצה להשאיר אותו אז הוא ישאר כמעט בוודאות בגלל שכבר יש לו חוזה די גדול. לדעתי אם הוא יתן סדרה טובה מול ריאל, כמו שסמית' נתן מול פנתנאייקוס (ובמקרה של סמית' פורסם שמכבי תממש את האופציה עליו עוד לפני תום הטופ-16), אז הסיכויים שלו להישאר יהיו גדולים.
מצחיק שכולם מתלהבים משלושת המשחקים האחרונים, ושוכחים שאחד המשחקים היה מול אחת הקבוצות הכי חלשות בהיסטוריה של הטופ 16,
משחק שכבר עבר את החמישים הפרש, ובשני המשחקים האחרים הוא תרם 4 נק' בממוצע ב-30% מהשדה וראנקינג ממוצע 3 ב-18 (!!!) דקות.
ואלה המשחקים הטובים שלו...
אני בטוח שגם מול ריאל זה לא יהיה הרבה יותר טוב מזה.
08 אפריל 2013, 12:49
jol9 כתב:אני בטוח שגם מול ריאל זה לא יהיה הרבה יותר טוב מזה.