אשכול המלפפונים / סגל - מחפשים קומבו גארד

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מחפשים קומבו גארד

הודעהעל ידי misha » 09 יולי 2011, 15:18

קובי כתב:
misha כתב:
Euro_Basket כתב:מכבי תחכה להלפרין עד שני. אם לא יגיע, האלטרנטיבה המובילה היא יוגב אוחיון
http://www.one.co.il/Article/182767.html

סתם יש לי הרגשה שיחתימו את אוחיון בשבוע הבא, ויעשו קומבינה עם הלפרין כדי שישחק חצי שנה באיזושהי קבוצה בינונית מינוס בלי שאיפות ויעבור למכבי בינואר.

לטעמי אוחיון לא ברמות האלה. לא מספיק טוב ובשל למכבי נכון להיום.

לטעמי אף גארד ישראלי שלא נביא, חוץ מהלפרין, לא מספיק טוב בשביל להיות ברוטציה שלנו ביורוליג בשלב זה. אבל אין מה לעשות, נצטרך להביא מישהו אם בעיית המיסים של הלפרין לא תיפתר.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי משה » 09 יולי 2011, 16:39

נכון אין היום אף גארד ישראלי שהוא ברמת יורוליג מלבד יותם הלפרין. אבל היחיד שיש לו את הפוטנציאל להפוך לכזה הוא יוגב אוחיון שבשנים האחרונות לא מראה כל כך גרף התקדמות, מי יודע אולי תחת בלאט הוא יפרח.
משה

הודעהעל ידי Mta_atic » 09 יולי 2011, 17:22

"פדרמן: לא דיברנו עם אמארה סטודמאייר"

הערב (שבת), התייחס לראשונה אחד מאנשי מכבי תל אביב לדברים של סטודמאייר. "זה מאוד מכובד ומאוד יפה, אני שמח שלמכבי יש מוניטין כזה", אמר דייויד פדרמן, מבעלי הקבוצה, לוואלה! ספורט. עם זאת, פדרמן דאג להבהיר כי כרגע ישנם לא מעט קשיים בהעברתם של כוכבי NBA מהליגה הטובה בעולם לאירופה. "לא דיברנו איתו לגבי מעבר למכבי וזה לא עניין של להרים או לא להרים את הכפפה שהשחקן זרק. כל מי שיש לו חוזה ב-NBA לא יכול לקום וללכת. זה לא עניין פשוט", הסביר הבעלים.

http://sports.walla.co.il/?w=/7/1839092
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי קובי » 09 יולי 2011, 20:39

misha כתב:
קובי כתב:
misha כתב:סתם יש לי הרגשה שיחתימו את אוחיון בשבוע הבא, ויעשו קומבינה עם הלפרין כדי שישחק חצי שנה באיזושהי קבוצה בינונית מינוס בלי שאיפות ויעבור למכבי בינואר.

לטעמי אוחיון לא ברמות האלה. לא מספיק טוב ובשל למכבי נכון להיום.

לטעמי אף גארד ישראלי שלא נביא, חוץ מהלפרין, לא מספיק טוב בשביל להיות ברוטציה שלנו ביורוליג בשלב זה. אבל אין מה לעשות, נצטרך להביא מישהו אם בעיית המיסים של הלפרין לא תיפתר.

אתה צודק, אבל אני לא חושב שאוחיון צריך להיות האופציה הראשונה אם לא הלפרין. אני פשוט לא רואה איך הוא יכול להביא נקודות הביתה. אני חושש שהוא יהפוך להיות מקרה חג'ג' 2.
הייתי מעדיף מישהו שיש לו יד טובה ובטוחה יותר מבחוץ. מבחינתי לאנדסברג צריך להיות האופציה הראשונה (וכן, אני מודע לבעיית החוזה עם חיפה), כאשר נעימי הוא האופציה השנייה ולדעתי יכול להיות טוב מיוגב בסיטואציה הנוכחית למכבי.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי felix_r » 09 יולי 2011, 21:16

אני יכול להסכים עם הרבה הדברים, פרט לדבר אחד: אין שום סיבה בכל הגלקסיה שנעימי יבוא למכבי.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 10 יולי 2011, 02:50

אם מכבי כלכך חוששים שיותם לא יגיע אז שיעשו מאמץ להשאיר את פרקינס (שצריך להישאר בכל מקרה..) ואולי לנסות להביא את לאנדסברג במקום אוחיון....

בכל מקרה הגארד הזר הנוסף שצריך להביא צריך להיות לדעתי שחקן עם נסיון אירופאי ולא איזה פליט NBA שמגיע לאירופה לעונה אחת רק כדי להעביר את השביתה . עדיף להביא מישהו שיכול להיות איתו המשכיות ולא לבזבז עונה על עמדה כלכך חשובה...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קובי » 10 יולי 2011, 05:08

felix_r כתב:אני יכול להסכים עם הרבה הדברים, פרט לדבר אחד: אין שום סיבה בכל הגלקסיה שנעימי יבוא למכבי.

תראה פליקס - נעימי הוא ילד חרא, מזוהה עם ירושלים וכו'. מצד שני, אני מכיר מישהו שהוא גם ילד חרא והיה מזוהה עם ירושלים ובנקודה קיצונית הרבה יותר. לא הייתי פוסל אותו על הדברים הללו בלבד. הוא עדיין לא ברמת שמעון אמסלם או אפילו מאיר טפירו.

בניגוד לאוחיון, אני מצליח לראות את נעימי מביא נקודות בזכות אשכים מפותחים וקליעה דיי טובה מבחוץ.

שוב, לא הקאפ אוף טי שלי, לא האופציה הראשונה שמכבי צריכים לשאוף אליה (לאנדס ויותם קודמים), אבל לפני אוחיון או רוט לטעמי.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי yzafrir » 10 יולי 2011, 07:16

בכל מקרה, אם הלפרין לא חותם בסוף אז אין ספק שמבחינת האלטרנטיבות הישראליות אנחנו נחלשים , בכל מקרה אף אחד מבין השמות הוא לא שחקן שיכול בטווח הקצר להביא את מה שהלפרין יכול להביא .
כשרואים את כל ההתחמשות של האיטלקיות והטורקיות וגם את הרוסיות (קאזאן וצסקא) וכמובן הספרדיות , הפינל פור הוא לא כזה דבר ברור עם כל הכבוד להישג של העונה האחרונה . יצטרך לקרות משהו מאוד מיוחד כמו בעונה הקודמת כדי שנגיע לשם ואי העפלה לא יהיה בבחינת כשלון...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קובי » 10 יולי 2011, 07:58

yzafrir כתב:בכל מקרה, אם הלפרין לא חותם בסוף אז אין ספק שמבחינת האלטרנטיבות הישראליות אנחנו נחלשים , בכל מקרה אף אחד מבין השמות הוא לא שחקן שיכול בטווח הקצר להביא את מה שהלפרין יכול להביא .
כשרואים את כל ההתחמשות של האיטלקיות והטורקיות וגם את הרוסיות (קאזאן וצסקא) וכמובן הספרדיות , הפינל פור הוא לא כזה דבר ברור עם כל הכבוד להישג של העונה האחרונה . יצטרך לקרות משהו מאוד מיוחד כמו בעונה הקודמת כדי שנגיע לשם ואי העפלה לא יהיה בבחינת כשלון...

מסכים. היתרון העיקרי של הסגל הנוכחי הוא ההמשכיות ויש שיגידו שלא בהכרח יתרון.

אי אפשר להגיד שהסגל הזה בא כאנדרדוג כפי שהיה אשתקד, משום שבכל זאת הסגל התחזק והתעבה העונה.
יחד עם זאת, ההישגיות של הסגל הזה לאורך זמן תעמוד למבחן נוסף העונה, כמו גם העמידה בעומס המשחקים הצפוי השנה.
בנוסף, לאור הסגלים הנוצצים שנבנים מסביב, השחקנים שוב יצטרכו להראות התעלות כקבוצה ולהוכיח שוב שהשלם גדול מסך חלקיו.

אני מקווה שלמרות הצלחת הקבוצה בעונה שעברה, ההנהלה והצוות המקצועי לא ינוחו על זרי הדפנה ויביאו גארד זר משמעותי כציוות לפארגו, ללא קשר לישראלי שיוחתם כאן (גם יהיה זה הלפרין המוערך ע"י הצוות המקצועי וההנהלה).
גארד שכזה יוכל לשדרג את הקבוצה ולהפוך אותה מסגל של סימן שאלה בנוגע לשאלת ה"יכולת ללכת עד הסוף", לאחד עם שני סימני קריאה, גם בהשוואה לסגלי הקבוצות המתחזקות של הקיץ הנוכחי.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי yarinsaky » 10 יולי 2011, 08:00

נצרף גם את וויד לסטודומאייר ואז תהיה לנו קבוצה מספיק טובה כדי לשחק בעוד ליגה ( הרביעית ! ) שהיא ה NBA
:yahoo
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי ankram » 10 יולי 2011, 08:17

yzafrir כתב:בכל מקרה, אם הלפרין לא חותם בסוף אז אין ספק שמבחינת האלטרנטיבות הישראליות אנחנו נחלשים , בכל מקרה אף אחד מבין השמות הוא לא שחקן שיכול בטווח הקצר להביא את מה שהלפרין יכול להביא .

השאלה , איזו פוזיציה , יותם אמור לכסות , במידה ויגיע (ולאור ההתחמשות גם באיטליה , עדיין ימצא משהו שיסכים לשלם לו סכום שיאפשר לו לחיות עוד שנה בחו"ל מבלי לשלם מס).
אם זאת פוזיציה בכירה , קרי מחליף ראשון לקו האחורי שלנו , אין ספק שמבחינת כישורים על הנייר , הוא עולה על כל מועמד ישראלי אחר שניתן להביא , אולי למעט לנסברג , שגם הוא עוד צריך קצת להתבגר.

אם זה לעיבוי הסגל , אני לא רואה הכרח שדווקא הוא חייב להיות בפוזיציה הזאת , ובשנה הזאת.

אני ד"א לא מתרשם ממסעות הרכש , בעיקר לא בארץ המגף. מעטים המקרים שקבוצות עשו מהפכה , והגיע לאן שהו , מכבי היא באמת יחידת סגולה בנושא הזה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי yzafrir » 10 יולי 2011, 09:21

יותם היה אמור להגיע לתפקיד מפתח בקבוצה ואם הוא לא יחתום בסופו של דבר יצטרכו למצוא גארד זר שיכנס לתפקיד הזה כי ישראלי שיכול להיות דומיננטי כבר השנה (לאנדסברג יוכל בעתיד) אין בנמצא ולכן צריך להיזהר מאוד בבחירת הגארד הנוסף ....

הסיבה שאני מתרשם ממסעות הרכש באירופה כי כל ההחתמות נראות לי נכונות (חוץ מאולי החתמה או שניים של אפס פילזן...) ושהפעם באמת מושקע מחשבה מאחורי ההחתמות האלו .
על הנייר יש מספר קבוצות שמחזיקות סגלים טובים מאיתנו אבל גם עונה קודמת זה היה כך ובסופו של דבר מכבי הוכיחה שצריך יותר משמות כדי להיות קבוצה טובה .
אבל למרות העונה הקודמת גם העונה הזאת אנחנו אנדרדוג...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 10 יולי 2011, 10:20

ראיתי עכשיו בתפוז שבייום הוצע למכבי ע"י הסוכן שלו(שמקורב למכבי)ושביינום אף אישר זאת
עד כמה זה נראה לכם נכון? והאם הוא שחקן חופשי?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי itay92 » 10 יולי 2011, 10:22

אנדרו או וויל?
itay92

הודעהעל ידי cannon » 10 יולי 2011, 10:27

וויל ביינום בקשר טוב מאוד עם מכבי עד היום. הוא שלח מתנה לשמעון מזרחי לא מזמן. לראות אותו ואת ג'רמי פארגו יחד זה חלום! הלוואי שזה השחקן שיגיע! פשוט תהיה קבוצה סופר אטרקטיבית! הוא השתפר מאוד בהגנה מאז שעזב את מכבי ובהתקפה כבר אז היה כח בלתי עציר.
cannon

הודעהעל ידי rc4991 » 10 יולי 2011, 10:28

itay92 כתב:אנדרו או וויל?

וויל ביינום
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 10 יולי 2011, 10:28

cannon כתב:וויל ביינום בקשר טוב מאוד עם מכבי עד היום. הוא שלח מתנה לשמעון מזרחי לא מזמן. לראות אותו ואת ג'רמי פארגו יחד זה חלום! הלוואי שזה השחקן שיגיע! פשוט תהיה קבוצה סופר אטרקטיבית! הוא השתפר מאוד בהגנה מאז שעזב את מכבי ובהתקפה כבר אז היה כח בלתי עציר.

השאלה היא האם הוא שחקן חופשי בכלל?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי itay92 » 10 יולי 2011, 10:30

אתמול אמארה דיבר אז כבר פיתחתי ציפיות :)
השאלה אם הוא מתכוון לחתום לשנה או יותר,או שהוא יחזור לנבא בתום השביתה.
itay92

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 יולי 2011, 10:34

rc4991 כתב:
cannon כתב:וויל ביינום בקשר טוב מאוד עם מכבי עד היום. הוא שלח מתנה לשמעון מזרחי לא מזמן. לראות אותו ואת ג'רמי פארגו יחד זה חלום! הלוואי שזה השחקן שיגיע! פשוט תהיה קבוצה סופר אטרקטיבית! הוא השתפר מאוד בהגנה מאז שעזב את מכבי ובהתקפה כבר אז היה כח בלתי עציר.

השאלה היא האם הוא שחקן חופשי בכלל?

לפי ESPN הוא לא
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Ofir@ » 10 יולי 2011, 10:35

ביינום? יש לו חוזה לעוד שנתיים בפיסטונס, 3.5 מילון דולר לעונה.
סמל אישי של המשתמש
Ofir@

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot] ו־19 אורחים