המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:אוחיון הרוויח מהזכייה של לוקו. עכשיו לא משנה לו איפה להמשיך, במכבי או בלוקו, בשני המקרים הוא ישחק ביורוליג
felix_r כתב:דיוויד הוקינס הושע ל 4 שנים על ידי ההתאחדות הטורקית.
בדמו נמצאו שרידים של קוקאין !
שמואל1 כתב:ריאל הפסידה בבית לאוברדוירו 64:61!
er79 כתב:אם מישהו עוד מפנטז על דיאמנטידיס, סגר ל-3 שנים נוספות בפאו. ישחק שם כבר עד הפרישה. לא שזה מפתיע אותי, אבל לידיעת המפנטזים.
yzafrir כתב:הלפרין נראה בגרמניה כמו מישהו שרק רוצה להעביר את העונה הזאת ולחזור לארץ למכבי . ממקור ראשון אני יכול לומר שכבר שנתיים הוא מאוד רוצה לחזור אבל סכומי המס שהוא היה אמור לשלם היו כלכך גדולים שכאילו שיחק שנתיים בחינם...
הוא משחק העונה 20 דק' , קולע 5.4 נק' שזה מעט אבל באחוז מצויין (63% ל-2 , 31% ל-3 ) מה שמראה שהוא לא מאיים מספיק על הסל . אבל הוא מוסר 2.5 אס' שזה לא רע וברור שהוא יכול יותר . חוטף 1.3 ומאבד פחות מכדור במשחק....
בו נגיד שעוד 2 נק' למשחק ואני קונה סטטיסטיקה כזאת במכבי בתור מחליף לעמדה 2 ...אין לי ספק שהלפרין עם הנסיון שלו וחוכמת המשחק שלו הוא עדיף על רוט או נעימי מהספסל .
~Box & 1~ כתב:yzafrir כתב:הלפרין נראה בגרמניה כמו מישהו שרק רוצה להעביר את העונה הזאת ולחזור לארץ למכבי . ממקור ראשון אני יכול לומר שכבר שנתיים הוא מאוד רוצה לחזור אבל סכומי המס שהוא היה אמור לשלם היו כלכך גדולים שכאילו שיחק שנתיים בחינם...
הוא משחק העונה 20 דק' , קולע 5.4 נק' שזה מעט אבל באחוז מצויין (63% ל-2 , 31% ל-3 ) מה שמראה שהוא לא מאיים מספיק על הסל . אבל הוא מוסר 2.5 אס' שזה לא רע וברור שהוא יכול יותר . חוטף 1.3 ומאבד פחות מכדור במשחק....
בו נגיד שעוד 2 נק' למשחק ואני קונה סטטיסטיקה כזאת במכבי בתור מחליף לעמדה 2 ...אין לי ספק שהלפרין עם הנסיון שלו וחוכמת המשחק שלו הוא עדיף על רוט או נעימי מהספסל .
אתה באמת מאמין ששחקן כדורסל ישרוף שנתיים מהקריירה שלו רק בשביל לשחק בהילוך שלישי ולחשוב על חזרה למכבי זקן יותר, מה שכלל לא מובטח לו?
אני חושב שזה סתם תירוץ להביא אותו.
אוחיון לדעתי טוב ממנו כיום ואני בספק אם צריך אותו (אוחיון) על הספסל או את מקל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים