16 אפריל 2013, 22:50
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:והסגל שלי בהנחה שפדרמן מאבד את הנכסים ובא בעלים שמעמיד תקציב ראוי למועדון כמו מכבי:
דיאמנטידיס, אוחיון
היקמן, הלפרין
סמית׳, לאנדסברג
כספי, אנת׳וני טוליבר, פניני
ג׳יימס, בורוסיס
ח בטח
מדהים אותי איך אנשים מסוגלים לרצות את בורוסיס אחרי כל פרשיות הסמים שהוא היה מעורב בהם רק כי הוא שחקן טוב
הוא הסנטר הכי טוב באירופה? לפי דעתי כן, אבל לא ארצה אותו כאן גם ב-200K כי באמצע העונה הוא כבר לא פה
אם לא פיזית אז מנטלית
הבן אדם דפוק בראש
16 אפריל 2013, 22:51
LIAV10 כתב:הקבוצה של דני מזומני:
פאפאלוקאס, אוחיון
שאראס, הלפרין
סמית׳, פניני
הנדריס, אליהו
סופו, ג׳יימס
(מיליון מנויים, לא עוברים את שלב הבתים)
16 אפריל 2013, 22:51
16 אפריל 2013, 22:54
rc4991 כתב:הסגל שלי(בתקווה שישקיעו קצת יותר מהשנים האחרונות):
1.פארגו,אוחיון/רוט/מקל
2.היקמן,לאנדסברג
3.סמית',פניני
4.כספי,גיסט
5.ג'יימס,בורוסיס/דובלייביץ'(עם עדיפות לבורוסיס)
(במידה ועדיין לא משקיעים אז ג'קסון במקום פארגו,אליהו במקום כספי וסנטר נחמד במקום בורוסיס/דובלייביץ')
16 אפריל 2013, 22:55
16 אפריל 2013, 22:55
16 אפריל 2013, 22:57
סילבר כתב:rc4991 כתב:הסגל שלי(בתקווה שישקיעו קצת יותר מהשנים האחרונות):
1.פארגו,אוחיון/רוט/מקל
2.היקמן,לאנדסברג
3.סמית',פניני
4.כספי,גיסט
(במידה ועדיין לא משקיעים אז ג'קסון במקום פארגו,אליהו במקום כספי וסנטר נחמד במקום בורוסיס/דובלייביץ')
פניני מסריח את הפרקט כבר שנתיים. להביא את טיוס במקומו ל 4, סילבן ל- 3 את לנגפורד במקום רבקה, נעימי עולה על רוט, אוחיון ומקל. ומה רע בזוריץ כסנטר?
16 אפריל 2013, 22:58
שחף כתב:גם פניני הביתה. מצטער, האיש לא שחקן יורוליג כבר שנתיים.
16 אפריל 2013, 22:59
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:והסגל שלי בהנחה שפדרמן מאבד את הנכסים ובא בעלים שמעמיד תקציב ראוי למועדון כמו מכבי:
דיאמנטידיס, אוחיון
היקמן, הלפרין
סמית׳, לאנדסברג
כספי, אנת׳וני טוליבר, פניני
ג׳יימס, בורוסיס
ח בטח
מדהים אותי איך אנשים מסוגלים לרצות את בורוסיס אחרי כל פרשיות הסמים שהוא היה מעורב בהם רק כי הוא שחקן טוב
הוא הסנטר הכי טוב באירופה? לפי דעתי כן, אבל לא ארצה אותו כאן גם ב-200K כי באמצע העונה הוא כבר לא פה
אם לא פיזית אז מנטלית
הבן אדם דפוק בראש
16 אפריל 2013, 22:59
16 אפריל 2013, 23:00
refael כתב:אוחיון רוט
פארגו הלפרין
סמית פניני
פ.ג טאקר אליהו
גיימס וויקאס
נראה לי סגל הכי ראלי תקציבי..
16 אפריל 2013, 23:00
סילבר כתב:rc4991 כתב:הסגל שלי(בתקווה שישקיעו קצת יותר מהשנים האחרונות):
1.פארגו,אוחיון/רוט/מקל
2.היקמן,לאנדסברג
3.סמית',פניני
4.כספי,גיסט
פניני מסריח את הפרקט כבר שנתיים. להביא את טיוס במקומו ל 4, סילבן ל- 3 את לנגפורד במקום רבקה, נעימי עולה על רוט, אוחיון ומקל. ומה רע בזוריץ כסנטר?
16 אפריל 2013, 23:01
שמואל1 כתב:לא מבין איך אנשים מדברים פה על עומרי כספי.
כספי ימשיך לפחות עוד עונה אחת ב NBA. הוא ישיג חוזה לעונה הבאה, יש לו עדיין מניות מעונת הרוקי. אם גם בעונה הבאה הוא יהיה חלש, אז יהיה אפשר לדבר בצורה ריאלית על חזרתו.
16 אפריל 2013, 23:02
שמואל1 כתב:לא מבין איך אנשים מדברים פה על עומרי כספי.
כספי ימשיך לפחות עוד עונה אחת ב NBA. הוא ישיג חוזה לעונה הבאה, יש לו עדיין מניות מעונת הרוקי. אם גם בעונה הבאה הוא יהיה חלש, אז יהיה אפשר לדבר בצורה ריאלית על חזרתו.
16 אפריל 2013, 23:03
jol9 כתב:שמואל1 כתב:לא מבין איך אנשים מדברים פה על עומרי כספי.
לכספי אין חוזה והוא הרבה יותר ריאלי מפארמר ששמת בחתימה שלך שמרוויח איזה 3M וגם יש לו חוזה.
16 אפריל 2013, 23:03
16 אפריל 2013, 23:05
שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:לא מבין איך אנשים מדברים פה על עומרי כספי.
לכספי אין חוזה והוא הרבה יותר ריאלי מפארמר ששמת בחתימה שלך שמרוויח איזה 3M וגם יש לו חוזה.
כמו שאמרתי, לכספי יש עוד מניות מעונת הרוקי והוא ישיג בלי שום בעיה חוזה לעוד עונה אחת לפחות.
הוא גם מבחינתו ממש לא מיצה את חלום ה NBA.
ג'ורדן פארמר לעומת זאת לא הצליח העונה גם ברמה אישית וגם ברמה הקבוצתית באפס פילזן ומן הסתם יעדיף לעבור לקבוצה אחרת. ידוע שפארמר מאוד נהנה בתקופה שלו במכבי (והוא אף הבטיח שיחזור ביום מן הימים). השידוך הזה פשוט מתאים לכל הצדדים. אני מאמין שאפשר להגיע איתו להסכם סביר מבחינה כספית.
16 אפריל 2013, 23:06
שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:לא מבין איך אנשים מדברים פה על עומרי כספי.
כמו שאמרתי, לכספי יש עוד מניות מעונת הרוקי והוא ישיג בלי שום בעיה חוזה לעוד עונה אחת לפחות.
הוא גם מבחינתו ממש לא מיצה את חלום ה NBA.
ג'ורדן פארמר לעומת זאת לא הצליח העונה גם ברמה אישית וגם ברמה הקבוצתית באפס פילזן ומן הסתם יעדיף לעבור לקבוצה אחרת. ידוע שפארמר מאוד נהנה בתקופה שלו במכבי (והוא אף הבטיח שיחזור ביום מן הימים). השידוך הזה פשוט מתאים לכל הצדדים. אני מאמין שאפשר להגיע איתו להסכם סביר מבחינה כספית.