16 אפריל 2013, 23:09
jol9 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:לא מבין איך אנשים מדברים פה על עומרי כספי.
כספי ימשיך לפחות עוד עונה אחת ב NBA. הוא ישיג חוזה לעונה הבאה, יש לו עדיין מניות מעונת הרוקי. אם גם בעונה הבאה הוא יהיה חלש, אז יהיה אפשר לדבר בצורה ריאלית על חזרתו.
לכספי אין חוזה והוא הרבה יותר ריאלי מפארמר ששמת בחתימה שלך שמרוויח איזה 3M וגם יש לו חוזה.
כמו שאמרתי, לכספי יש עוד מניות מעונת הרוקי והוא ישיג בלי שום בעיה חוזה לעוד עונה אחת לפחות.
הוא גם מבחינתו ממש לא מיצה את חלום ה NBA.
ג'ורדן פארמר לעומת זאת לא הצליח העונה גם ברמה אישית וגם ברמה הקבוצתית באפס פילזן ומן הסתם יעדיף לעבור לקבוצה אחרת. ידוע שפארמר מאוד נהנה בתקופה שלו במכבי (והוא אף הבטיח שיחזור ביום מן הימים). השידוך הזה פשוט מתאים לכל הצדדים. אני מאמין שאפשר להגיע איתו להסכם סביר מבחינה כספית.
אתה שם לב שאתה מתעלם לחלוטין מהעובדות ומתבסס על הנחות פרועות ולא מבוססות, ועוד יורד על אלה שכן מנסים להתבסס על עובדות??
עובדות: לכספי אין חוזה לעונה הבאה, כספי ישראלי, מכבי צריכה ישראלי מוביל, מכבי ידעה בעבר להוציא סכומי כסף גבוהים על ישראלים אותם רצתה, לפארמר יש חוזה
בפילזן, פארמר מרוויח 3 מליון דולר לעונה.
הנחות פרועות: (לא נרשום אותם כי כל הפוסט שלך מורכב מהן).
16 אפריל 2013, 23:19
16 אפריל 2013, 23:21
jol9 כתב:עובדות: לכספי אין חוזה לעונה הבאה, כספי ישראלי, מכבי צריכה ישראלי מוביל, מכבי ידעה בעבר להוציא סכומי כסף גבוהים על ישראלים אותם רצתה, לפארמר יש חוזה
16 אפריל 2013, 23:27
yellowaura כתב:בכל מקרה אפשר גם לכוון על בו מקאלב... עונה זוועתית שלו אבל מדובר בשחקן מצויין. אם לא יהיה בנ.ב.א הוא יהיה בקבוצה אחרת בזול יותר.
16 אפריל 2013, 23:33
חנו'ש כתב:jol9 כתב:עובדות: לכספי אין חוזה לעונה הבאה, כספי ישראלי, מכבי צריכה ישראלי מוביל, מכבי ידעה בעבר להוציא סכומי כסף גבוהים על ישראלים אותם רצתה, לפארמר יש חוזה
אני מבינה אותך ואת טענותיך ולא רוצה להיות קטנונית, אבל גם פארמר יכול להיות ישראלי אם רק ירצה....
16 אפריל 2013, 23:37
or163 כתב:חנו'ש כתב:jol9 כתב:עובדות: לכספי אין חוזה לעונה הבאה, כספי ישראלי, מכבי צריכה ישראלי מוביל, מכבי ידעה בעבר להוציא סכומי כסף גבוהים על ישראלים אותם רצתה, לפארמר יש חוזה
אני מבינה אותך ואת טענותיך ולא רוצה להיות קטנונית, אבל גם פארמר יכול להיות ישראלי אם רק ירצה....
אם פארמר יירשם כישראלי אז הוא יהיה עוד יותר לא ריאלי עם המיסוי שלו.
16 אפריל 2013, 23:38
שמואל1 כתב:זה טוב ויפה שכספי ישראלי ומכבי צריכה ישראלי, אבל יש גם את הדעה של השחקן וכספי בשלב הזה ממש לא רוצה לחזור לאירופה. יש לו עוד עונה לתת ב NBA ורק אחר כך הוא יחזור.
לפארמר אומנם יש חוזה, אבל חוזה זה דבר שאפשר להתיר אם שני הצדדים רוצים בכך. חסרים מקרים בהם חוזים הופסקו בהסכמה דו צדדית? זה קורה כל שנה.
16 אפריל 2013, 23:38
סילבר כתב:yellowaura כתב:בכל מקרה אפשר גם לכוון על בו מקאלב... עונה זוועתית שלו אבל מדובר בשחקן מצויין. אם לא יהיה בנ.ב.א הוא יהיה בקבוצה אחרת בזול יותר.
רכז- מקאלב (1.5Mׂ), נעימי (0.5Mׂ)
2- לנגפורד (1.5Mׂ), לנדסברג (0.3M)
3- סמית' (0.8M), בוגדנוביץ (2M)
4- ג'יימס גיסט (0.6M), טיוס (0.3M)
5- שון ג'יימס (0.8M), לוקה זוריץ' (1.2M)
סה"כ 9.5M.
תוסיפו את בלו/יבזורי וקלאיטיס וקבלו 10M.
16 אפריל 2013, 23:39
חנו'ש כתב:or163 כתב:חנו'ש כתב:jol9 כתב:עובדות: לכספי אין חוזה לעונה הבאה, כספי ישראלי, מכבי צריכה ישראלי מוביל, מכבי ידעה בעבר להוציא סכומי כסף גבוהים על ישראלים אותם רצתה, לפארמר יש חוזה
אם פארמר יירשם כישראלי אז הוא יהיה עוד יותר לא ריאלי עם המיסוי שלו.
ברור, גם היום הוא לא ריאלי, אבל יוני אמר שעדיף למכבי להביא את כספי כי היא צריכה ישראלי בכיר ולכן הוא עדיף על פארמר, אז גם פארמר יכול להיות ישראלי בכיר....
16 אפריל 2013, 23:39
סילבר כתב:yellowaura כתב:בכל מקרה אפשר גם לכוון על בו מקאלב... עונה זוועתית שלו אבל מדובר בשחקן מצויין. אם לא יהיה בנ.ב.א הוא יהיה בקבוצה אחרת בזול יותר.
סה"כ 9.5M.
16 אפריל 2013, 23:40
16 אפריל 2013, 23:42
Holiday_Armadillo כתב:סילבר כתב:yellowaura כתב:בכל מקרה אפשר גם לכוון על בו מקאלב... עונה זוועתית שלו אבל מדובר בשחקן מצויין. אם לא יהיה בנ.ב.א הוא יהיה בקבוצה אחרת בזול יותר.
סה"כ 9.5M.
אתה מדבר על 9.5 נטו
תעביר את זה לברוטו ותראה כמה זה לא מציאותי
ארבעה שחקנים מעל מליון? ממש
אמרתי סגלים מציאותיים
זה לא פנטזי ליג פה
16 אפריל 2013, 23:43
סילבר כתב:Holiday_Armadillo כתב:סילבר כתב:yellowaura כתב:בכל מקרה אפשר גם לכוון על בו מקאלב... עונה זוועתית שלו אבל מדובר בשחקן מצויין. אם לא יהיה בנ.ב.א הוא יהיה בקבוצה אחרת בזול יותר.
סה"כ 9.5M.
אתה מדבר על 9.5 נטו
תעביר את זה לברוטו ותראה כמה זה לא מציאותי
ארבעה שחקנים מעל מליון? ממש
אמרתי סגלים מציאותיים
זה לא פנטזי ליג פה
צודקת יחסית להשקעה השנה. הסגל הנ"ל לא בשמיים
17 אפריל 2013, 00:03
17 אפריל 2013, 00:05
חנו'ש כתב:צר לי, אבל שום סגל שנכתב כאן לא גורם לי להזלת ריר.
או שמשחזרים שמות שכבר היו פה, או שמביאים שמות בינוניים או סתם לא מוכרים.
בא לי לבכות....
LIAV10 כתב:והסגל שלי בהנחה שפדרמן מאבד את הנכסים ובא בעלים שמעמיד תקציב ראוי למועדון כמו מכבי:
דיאמנטידיס, אוחיון
היקמן, הלפרין
סמית׳, לאנדסברג
כספי, אנת׳וני טוליבר, פניני
ג׳יימס, בורוסיס
ח בטח
17 אפריל 2013, 00:07
17 אפריל 2013, 00:13
LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:צר לי, אבל שום סגל שנכתב כאן לא גורם לי להזלת ריר.
או שמשחזרים שמות שכבר היו פה, או שמביאים שמות בינוניים או סתם לא מוכרים.
בא לי לבכות....
אם זה לא גורם לך להזיל ריר אז מה כן?
(כמובן שזה בא על חשבון סגל לא ריאלי כל עוד פדרמן פה)LIAV10 כתב:והסגל שלי בהנחה שפדרמן מאבד את הנכסים ובא בעלים שמעמיד תקציב ראוי למועדון כמו מכבי:
דיאמנטידיס, אוחיון
היקמן, הלפרין
סמית׳, לאנדסברג
כספי, אנת׳וני טוליבר, פניני
ג׳יימס, בורוסיס
ח בטח
17 אפריל 2013, 00:18
jol9 כתב:בדר"כ כל הגלדסטונים למיניהם מפרסמים את המחשבות שלהם לגבי הסגל לכונה הבאה כבר ביום שבו מסתיימת העונה אבל היום כולם שותקים.
מעניין למה.
17 אפריל 2013, 07:15
17 אפריל 2013, 08:42