אשכול המלפפונים / סגל - מחפשים קומבו גארד

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מחפשים קומבו גארד

הודעהעל ידי שחף » 11 יולי 2011, 21:16

felix_r כתב:לא מבין מאיפה בדיוק נוצר הרושם אצל חלק מאוהדי מכבי, שלבינום לא היתה קליעה מבחוץ?

לשם השוואה,
פארגו העונה 36.3% (29/80) לשלוש ביורוליג
בינום בעונתו האחרונה 35.7% (25/70) לשלוש ביורוליג
לא הבדל גדול. כאשר ביינום גם קלע יותר טוב לשתים ומקו העונשין.

לגבי הטיפשות כביכול של בינום... מה אני אגיד לכם, לא ראיתי הבדל גדול בינו לבין הצמד פארגו+פרקינס העונה באינטלגנציה. הכל פימפום של עופר שלח בטלויזיה, שיצר את הסטריוטיפ (קישקוש בסגנון: "פרקינס השחקן הכי חשוב של מכבי" ו-"איידסון נעלם במשחקים הגדולים")

אחוזים זה לא הכל. פארגו הראה השנה(בעיקר כשהולך לו בינתיים, אבל זה הרבה יותר ממה שביינום עשה בעונה הראשונה שלו) שהוא מסוגל לעלות לזריקות שלוש גם אחרי חסימה ולשים אותן. לביינום יש שיחרור איטי, טכניקה לא טובה ואין לו זריקת ביניים. הוא גם שחקן הרבה פחות קריאטיבי מפארגו שיודע לסיים בהרבה דרכים באזור הטבעת.
שחף

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 יולי 2011, 21:23

אני לא מסכימה הרבה פעמים עם דברים ששלח אומר,אבל הוא אמר באחד המשחקים בסדרה מול קאחה לאבורל(ה-3 או ה-4)שאת מה שפארגו למד בשנה ביינום לא הצליח ללמוד בשנתיים..
אי אפשר שלא להסכים עם זה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי מכביסט » 11 יולי 2011, 21:25

אני לא יודע איך אפשר להשוות בין ביינום לפרקינס,
דורון הוא אחד משחקני ההגנה הגדולים שהיו לנו בשנים האחרונות
ביינום לעומת זאת תמיד היה שומר מחורבן שאצלו הגנה זאת מילה מגונה,
אסור גם לשכוח שביינום הוא שחקן סוליסט ואגואיסט שהולך עם הראש בקיר ובכל כניסה שלו לסל הוא חוטף גגות,
אלן אנדרסון כבר הספיק לנו ואנחנו ממש לא צריכים עוד אחד כמוהו.
אני מאוד מקווה שבמועד שהוא מגיע לארץ יהיה לנו כבר גארד חתום והסגל יהיה סגור
ואז הוא יוכל להמשיך לרצות עד מחר לחזור שוב ללבוש את הגופייה הצהובה.
מכביסט

הודעהעל ידי felix_r » 11 יולי 2011, 21:34

שחף כתב:
felix_r כתב:לא מבין מאיפה בדיוק נוצר הרושם אצל חלק מאוהדי מכבי, שלבינום לא היתה קליעה מבחוץ?

לשם השוואה,
פארגו העונה 36.3% (29/80) לשלוש ביורוליג
בינום בעונתו האחרונה 35.7% (25/70) לשלוש ביורוליג
לא הבדל גדול. כאשר ביינום גם קלע יותר טוב לשתים ומקו העונשין.

לגבי הטיפשות כביכול של בינום... מה אני אגיד לכם, לא ראיתי הבדל גדול בינו לבין הצמד פארגו+פרקינס העונה באינטלגנציה. הכל פימפום של עופר שלח בטלויזיה, שיצר את הסטריוטיפ (קישקוש בסגנון: "פרקינס השחקן הכי חשוב של מכבי" ו-"איידסון נעלם במשחקים הגדולים")

אחוזים זה לא הכל. פארגו הראה השנה(בעיקר כשהולך לו בינתיים, אבל זה הרבה יותר ממה שביינום עשה בעונה הראשונה שלו) שהוא מסוגל לעלות לזריקות שלוש גם אחרי חסימה ולשים אותן. לביינום יש שיחרור איטי, טכניקה לא טובה ואין לו זריקת ביניים. הוא גם שחקן הרבה פחות קריאטיבי מפארגו שיודע לסיים בהרבה דרכים באזור הטבעת.

אני בהחלט יכול להסכים איתך לגבי כך, שפארגו בטבעו הוא הרבה יותר קלעי מבינום, אבל להגיד, שפארגו מסיים יותר טוב מבינום באיזור הטבעת, זו הגזמה גדולה לטעמי.

אני רוצה גם להזכיר לך, שבינום הגיע למכבי ישר מהמכללה, ואילו פארגו הספיק להכיר את הכדורסל האירופי בליגה הישראלית לפני שהוא הצטרף למכבי.

לדעתי האישית, השנה פאו היא קבוצה הרבה יותר חלשה מאותה צסקא לה הפסדנו בגמר עם בינום. פאו של השנה היא קבוצה מזדקנת, שבנויה בעיקר על יכולתו של דיאמנטידיס. לעומת זאת הצסקא של אז היתה בשיאה עם שלל כוכבים בשיא קריירה: פאפאלוקס, שישקה, לנגדון, סמודיש, אנדרסן, הולדן, חריאפה (אם כי האחרון עוד לא השתלב כל כך באותה העונה).

משום מה כולם זכרו לבינום את 5 האיבודים בגמר (רובם פאולים ברורים בכניסה לסל שלא נישרקו בגלל הכבוד שנתנו השופטים לכוכבים של צסקא), אבל אף אחד לא כעס על פארגו, שעשה 6 איבודים בגמר האחרון. אין צדק בעולם! :laugh1
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 11 יולי 2011, 21:35

אני חושב שפארגו הוא שחקן כשרוני יותר מביינום. פארגו נחן ביסודות טובים יותר (לרבות קליעה טובה יותר), הוא בעל ראיית משחק טובה יותר ויכולת קבלת ההחלטות שלו עדיפה על של ביינום. בהשוואה לפרקינס המצב שונה, וכמעט בכל הפרמטרים האילו, ביינום עולה על פרקינס.

בכל מקרה, היתרון הגדול של ביינום הוא לא בכישורים הקשורים לכדורסל גרידא, אלא יותר ליכולות פיזיות ואתלטיות.
ביינום נחן בשילוב נדיר של מסת שריר גבוהה, כוח מתפרץ אדיר וניתור יוצא מן הכלל.
במונחים פיזיים, ביינום הוא פשוט מפלצת גם בקנה מידה של אנ.בי.אי..
כיום, כשהוא בוגר יותר ומנוסה יותר (למרות שאני לא מאמין שהוא השתנה בהרבה) ונמצא בשיא כושרו, הוא יכול להיות שחקן בלתי עציר באירופה ויחד עם פארגו ישלים למכבי קו אחורי בו יש יותר משחקן אחד שיכול לייצר נקודות יש מאין.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 11 יולי 2011, 21:37

פליקס, ביינום לא הגיע ישר ממכללה.
הוא נתן עונה בה הוא היה בדי-ליד ובאנ.בי.אי לתקופה קצרה, ובתום עונה זאת עבר למכבי.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 11 יולי 2011, 21:39

חביב אורנג'ד כתב:פליקס, ביינום לא הגיע ישר ממכללה.
הוא נתן עונה בה הוא היה בדי-ליד ובאנ.בי.אי לתקופה קצרה, ובתום עונה זאת עבר למכבי.

אתה צודק, הכוונה שלי היתה, שהוא לא שיחק באירופה לפני מכבי
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 11 יולי 2011, 21:53

אתם משווים כל הזמן את ביינום לפארגו כאילו שניהם מועמדים וכל אחד מנסה להסביר את מי הוא מעדיף בעוד שפארגו כבר במכבי וביינום מועמד-לא צריך לערוך ביניהם השוואה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 11 יולי 2011, 22:05

rc4991 כתב:אתם משווים כל הזמן את ביינום לפארגו כאילו שניהם מועמדים וכל אחד מנסה להסביר את מי הוא מעדיף בעוד שפארגו כבר במכבי וביינום מועמד-לא צריך לערוך ביניהם השוואה

אני משווה בניהם כי הם משחקים/שיחקו על אותה עמדה במכבי. אחד נהיה מאוד פופולארי, והשני לא ממש זכה להכרה, למרות ששניהם הפסידו בגמר היורוליג.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי asafb96 » 11 יולי 2011, 22:28

felix_r כתב:
rc4991 כתב:אתם משווים כל הזמן את ביינום לפארגו כאילו שניהם מועמדים וכל אחד מנסה להסביר את מי הוא מעדיף בעוד שפארגו כבר במכבי וביינום מועמד-לא צריך לערוך ביניהם השוואה

אני משווה בניהם כי הם משחקים/שיחקו על אותה עמדה במכבי. אחד נהיה מאוד פופולארי, והשני לא ממש זכה להכרה, למרות ששניהם הפסידו בגמר היורוליג.

מה הקשר? גם סולומון שיחק על אותה עמדה, הפסיד בגמר היורוליג, וממש לא אהוד, למרות שנתן סטטיסטיקה לא פחות טובה משניהם. זה לא שהם תאומים, כל אחד עשה מה שעשה
asafb96

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 12 יולי 2011, 00:45

משהו ראה את ביינום בשנים אחרונות בכלל ? בחור השתפר והתגבר .... רק מה אני שונא איך שלח מצליח להחדיר את האג'נדה שלו על השחקן לאוהדים של מכבי . זה שהוא אהב את פרקינס לא אומר שלאחרון לא היו מהלכים טיפשיים עם הליכה"ראש בקיר " אבל שלח לא ציין ואז לא מדברים על זה . עם פרקינס על המגרש כרכז ראשון ההתקפה העומדת של מכבי לא תפקדה וגם לא נצלו קליעה מ3 בכלל של הפורוורדים, העובדה שעם הפציעה של פרקינס מכבי נעשתה קבוצת התקפה הרבה יותר טובה ואחוזים ל3 עלו מ30 ל45 אבל למה לשים לב לעובדות ... העבודה בשטח שמכבי עברה את הסידרה מול קחא בלי פרקינס כמעט , את ריאל נצחה בלי פרקינס ומול פאו היו לנו חוסרים גארדים על הספסל ... את הפיינל פור של קופליאדה ורבע גמר מכבי ניצחה בקלות ובסטייל וכל זה בלי פרקינס .
בכל מקרה מכבי תקבל החלטה בהתאם לענייני יותם . עניין של בורשטיין היה ספין של דרוקר ותו לו.
טיקי חוזר

הודעהעל ידי yzafrir » 12 יולי 2011, 03:22

אני לא מבין בכלל למה להשוות את ביינום לפארגו או פרקינס ?
זה לא שהם אמורים להיות או זה או זה ...
השאלה אם הם מסוגלים לשחק ביחד והתשובה לדעתי היא כן . גם בתקופה שביינום היה פה אני זוכר שכל הזמן טענו שאם היה לנו רכז ראשון אז ביינום יכל להצליח בעמדה 2 ואני בהחלט חושב שהוא יכול לשחק לצד פארגו גם כ-1 וגם כ-2...אבל מדובר פה על שחקן שיש לו חוזה לעוד שנתיים בסך של 3.5 מליון לעונה . אם הוא מוכן לוותר על לפחות 2.5 מליון לעונה אז הוא יהיה במכבי אבל אני לא מאמין שהוא עד כדי כך טיפש . עדיף לו לשבת בבית עונה שלמה ולהפסיד את ה-3.5 מליון של העונה אבל שנה הבאה הוא ימשיך את החוזה שלו מאשר לבוא למכבי ולאבד בכלל את החוזה שלו שם לשנתיים .
לגבי פרקינס , אני חושב שאין קשר בין ההחתמה של הגארד הנוסף לבין זה שצריך להשאיר גם את פרקינס וככל שהזמן עובר זה נראה כאליו יצליחו להשאיר אותו במחיר נמוך ולקטוף את הפירות שנה הבאה . הוא שחקן מאוד חשוב אם בלאט רוצה להשאיר שמץ מהסגנון של העוהנ שעברה...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Mta_atic » 12 יולי 2011, 04:20

מוסף הספורט של ידיעות מהיום:

- מכבי לאוחיון: "אל תמהר לחתום בקבוצה אחרת".

- ביינום יגיע רק אם תוכרז שביתה ממושכת באנ.בי.אי.

ובאותו הקשר:
http://www.one.co.il/Article/182924.html
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 03176.html
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי saymo » 12 יולי 2011, 04:53

לא ברור איך אפשר לדעת כרגע אם השביתה תהיה ממושכת או לא, זה יותר מדי ספקולטיבי בשביל לבנות על זה משהוא מוצק.

אני חושב שכרגע זה די קלוש לחשוב שביינום יוותר על החוזה שלו בדטרויט ( חוזה של יותר מ7 מיליון דולר לשנתיים ) ושזה ניתן לביצוע
כרגע.

יש לא מעט שחקנים חופשיים בשוק ברמה גבוהה ואני מקווה שמכבי תנסה לדוג אחד.

אני מאוד מחבב את מייק ביבי, אבל תגידו בטח שהוא כבר זקן... :) ( את ארויו החופשי גם כן אני הרבה פחות אוהב ).
saymo

הודעהעל ידי קובי » 12 יולי 2011, 05:23

saymo כתב:לא ברור איך אפשר לדעת כרגע אם השביתה תהיה ממושכת או לא, זה יותר מדי ספקולטיבי בשביל לבנות על זה משהוא מוצק.

אני חושב שכרגע זה די קלוש לחשוב שביינום יוותר על החוזה שלו בדטרויט ( חוזה של יותר מ7 מיליון דולר לשנתיים ) ושזה ניתן לביצוע
כרגע.

אני מאוד מחבב את מייק ביבי, אבל תגידו בטח שהוא כבר זקן... :) ( את ארויו החופשי גם כן אני הרבה פחות אוהב ).

עזוב שייקה, כל אחד שהשם שלו זה ביבי אתה מתלהב :grin
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי aribari24 » 12 יולי 2011, 05:29

לא אמרו שביום שני ייפתר עניין יותם הלפרין לכאן או לכאן?
aribari24

הודעהעל ידי קובי » 12 יולי 2011, 06:04

לא אמרו בקיץ 07 שהייסליפ סיכם את תנאיו בקבוצה ויחליף את באסטון ?

אז אמרו...
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי saymo » 12 יולי 2011, 07:45

קובי כתב:
saymo כתב:לא ברור איך אפשר לדעת כרגע אם השביתה תהיה ממושכת או לא, זה יותר מדי ספקולטיבי בשביל לבנות על זה משהוא מוצק.

כרגע.

:)

חסרים הוויכוחים של פעם עם רוזנקרנץ ושאר החברים, מה ?
saymo

הודעהעל ידי קובי » 12 יולי 2011, 08:15

saymo כתב:
קובי כתב:

כרגע.

:)

חסרים הוויכוחים של פעם עם רוזנקרנץ ושאר החברים, מה ?

כן, חסרים כל האשכולות עם דעות הטרנספר לערבים ללא ספק ;)

באוהדים דווקא יש תנועה. השכונה דיי מתה מלבד איזה אשכול אחד...

בכל אופן, תבוא יותר...
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי rc4991 » 12 יולי 2011, 08:20

הבנתי שביינום יכול לצאת מחוזהו,השאלה היא האם הוא מוכן לוותר על כל כך הרבה כסף?
ובעניין הכתבה מידיעות,מסתמן מהכתבה שביינום הוא השחקן הפייבוריט של מכבי במידה וכל העניינים יסתדרו ושהכוונות של ביינום רציניות מאוד(נקווה שיצא מזה משהו)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־23 אורחים