16 אפריל 2013, 23:29
שחף כתב:יוסי, אתה חושב שלתת לפדרמן ורקאנטי להמשיך להשתין על האוהדים בקשת, לייקר את המנויים ובמקביל להוריד את התקציב זה פיתרון טוב?
אתה יודע שהמנויים השנה יותר יקרים מהעונה ששאראס ופארקר שיחקו פה?
16 אפריל 2013, 23:32
Mta_atic כתב:לא מתחבר לגישה הזאת.
חרם מנויים יפגע בקבוצה, לא באף אחד מהבעלים.
במקום להתלונן כל שנייה ולחיות בפראנויות על משפחת פדרמן, תתחילו לחשוב איך אפשר לתמוך ולהרים את הקבוצה.
16 אפריל 2013, 23:34
yellowaura כתב:Mta_atic כתב:לא מתחבר לגישה הזאת.
במקום להתלונן כל שנייה ולחיות בפראנויות על משפחת פדרמן, תתחילו לחשוב איך אפשר לתמוך ולהרים את הקבוצה.
דני פדרמן אמר שהוא מתכוון להתייחס לקבוצה כאל עסק.
אם מכבי עסק אז אנחנו לקוחות ושהלקוחות לא מרוצים הם לא קונים את המוצר.
חייבים להיות קשוחים אחרת לא ישתנה כלום.
יש לי תחושה שאפילו לשמעון מזרחי פחות אכפת מהקבוצה מבעבר....רואים את זה בהבעות הפנים שלו.
16 אפריל 2013, 23:41
yellowaura כתב:Mta_atic כתב:לא מתחבר לגישה הזאת.
דני פדרמן אמר שהוא מתכוון להתייחס לקבוצה כאל עסק.
אם מכבי עסק אז אנחנו לקוחות ושהלקוחות לא מרוצים הם לא קונים את המוצר.
חייבים להיות קשוחים אחרת לא ישתנה כלום.
יש לי תחושה שאפילו לשמעון מזרחי פחות אכפת מהקבוצה מבעבר....רואים את זה בהבעות הפנים שלו.
16 אפריל 2013, 23:48
17 אפריל 2013, 00:23
17 אפריל 2013, 00:34
17 אפריל 2013, 00:40
מקובי כתב:מה שיש לי להגיד זה: תודה לך מכבי.
אני לא יכול לדבר בשם מנויים אחרים אבל את המנוי שלי אני אחדש גם אם נהיה בליגה ג'.
17 אפריל 2013, 00:45
מקובי כתב:מה שיש לי להגיד זה: תודה לך מכבי.
אני לא יכול לדבר בשם מנויים אחרים אבל את המנוי שלי אני אחדש גם אם נהיה בליגה ג'.
17 אפריל 2013, 00:59
Holiday_Armadillo כתב:מקובי כתב:מה שיש לי להגיד זה: תודה לך מכבי.
העניין של המנויים הוא לא בגלל ש''אוי, שנה אחת לא הצלחנו אז לא מחדשים''
זה הרבה יותר עמוק והרבה יותר מלוכלך מזה
משתינים עלינו ואומרים לנו שזה גשם
לא לחדש מנוי מהסיבות הנכונות מבחינתי זה מאהבה למועדון שהולך בכיוון רע מאוד ואתה מסתכל מהצד ולא יודע איך לעצור את המפלצת הזאת
17 אפריל 2013, 01:05
מקובי כתב:אני אישית לא חושב שהמועדון הולך לכיוון רע. ולכן אני לא חושב שיש סיבה לעשות מחאה, ויש סיבה לא לחדש את המנוי.
17 אפריל 2013, 01:11
~Box & 1~ כתב:מקובי כתב:אני אישית לא חושב שהמועדון הולך לכיוון רע. ולכן אני לא חושב שיש סיבה לעשות מחאה, ויש סיבה לא לחדש את המנוי.
מאז עונת הגמר ב-2011 שתי העונות האחרונות הולכות לכיוון אחד, וזה לא למעלה.
אם זה לא כיוון רע מה זה כן
17 אפריל 2013, 07:23
17 אפריל 2013, 07:37
17 אפריל 2013, 09:03
yzafrir כתב:חרם מנויים לא יחזיק מים , יש רשימת המתנה כלכך ארוכה למנויים שאפשר למלא עוד נוקיה .
צריך ללמוד מהחברה של הכדורגל שמיררו ללוני את החיים והפגינו ליד ביתו .
כרגע לא רואים ולא שומעים שום קריאה או שלט בהיכל נגד פדרמן שמשוכנע שעדיין מתים עליו וזאת הבעיה...
17 אפריל 2013, 09:35
yzafrir כתב:חרם מנויים לא יחזיק מים , יש רשימת המתנה כלכך ארוכה למנויים שאפשר למלא עוד נוקיה .
כרגע לא רואים ולא שומעים שום קריאה או שלט בהיכל נגד פדרמן שמשוכנע שעדיין מתים עליו וזאת הבעיה...
17 אפריל 2013, 09:43
jol9 כתב:yzafrir כתב:חרם מנויים לא יחזיק מים , יש רשימת המתנה כלכך ארוכה למנויים שאפשר למלא עוד נוקיה .
צפריר, לך לא צריך בוודאי להזכיר את שנות ה-90 וההיכל החצי ריק.
אתה חושב שעוד עונה כמו העונה הזאת, לא תתחיל תהליך לכיוון הזה?
17 אפריל 2013, 09:51
yzafrir כתב:jol9 כתב:yzafrir כתב:חרם מנויים לא יחזיק מים , יש רשימת המתנה כלכך ארוכה למנויים שאפשר למלא עוד נוקיה .
ברור שאני זוכר , הרי בזכות השנים האלו הצלחתי לשדרג את עצמי בהיכל....ויש עוד אלפים שרק מחכים להזדמנות כזו כדי להיכנס להיכל....
אתה פשוט לא תאמין כמה מטומטמים יש שחושבים שמכבי נתנה עונה טובה ועמדו ומחאו כפיים בטרוף בסוף המשחק אתמול .
אני נתתי צעקה פדרמן הביתה וקיבלתי מבטים כאילו רצחתי מישהו , הם לא הבינו על מה אני מדבר בכלל....
בשנות ה-90 ההכיל לא היה כל כך ריק אלא שפשוט מכרו רק 7000 מנויים אבל במשחקים טובים מכרו את כל הכרטיסים....ה-7000 האלו זה אותו גרעין שיש עכשיו וכל השאר זה מזדנבים שמחתחלפים כל כמה עונות . וכאלו יש בתור עוד הרבה...
הנזק הכי גדול שיכול לקרות זה שהתקשורת תפסיק להתעניין במכבי וזכויות השידור ירדו בצורה משמעותית ...וכמובן שפדרמן יתעורר מהחלום שכולם אוהבים אותו ברגע שיראה שילטי מחאה ליד ביתו והתקשורת תסקר את זה .
17 אפריל 2013, 18:16
yzafrir כתב:jol9 כתב:yzafrir כתב:חרם מנויים לא יחזיק מים , יש רשימת המתנה כלכך ארוכה למנויים שאפשר למלא עוד נוקיה .
אתה פשוט לא תאמין כמה מטומטמים יש שחושבים שמכבי נתנה עונה טובה ועמדו ומחאו כפיים בטרוף בסוף המשחק אתמול .
.
17 אפריל 2013, 18:26
מקובי כתב:yzafrir כתב:jol9 כתב:yzafrir כתב:חרם מנויים לא יחזיק מים , יש רשימת המתנה כלכך ארוכה למנויים שאפשר למלא עוד נוקיה .
.
אני לא חושב שהיתה עונה טובה אבל עמדתי ומחאתי כפיים לקבוצה הזאת על העונה שהיא נתנה. לדעתי זה המינימום שמגיע להם, למרות האכזבה מהסדרה ומרמת הכדורסל במשך העונה.
בכל מקרה שמח שאתה מגדיר אותי ואת כל מי שמחא כפיים כמטומטם.
אלמוג- אני ועוד רבים בארגון (גייט 11) לא חושבים שיש צורך בחרם מנויים.
בסופו של דבר כל אחד יעשה מה שטוב לו... אני אישית עדיין חושב שבשנה הבאה יהיה מינ' 10000 מנויים.
יוני- אתה רציני? אנחנו בארגוני האוהדים לא רוצים שתהיה פה קבוצה טובה יותר?
אנחנו מתים על הקבוצה הזאת, עושים פעילויות, מארגנים צביעות עד אמצע הלילה, משקיעים המון זמן מהחיים זה לא סתם...
הכל זה בשביל שנצליח לדחוף את הקבוצה עוד קצת להצלחות. ת'אמת אני לא מאמין שרשמת את זה.
נ.ב.
חבל לי שנמחקה ההיסטוריה של הפורום הזה... אני זוכר איך כל המשתמשים פה צעקו שהמחאה של הכדורגל לפני עשור לא מוצדקת וכמה ניסיתי לשכנע אותם שזאת המחאה הכי מוצדקת בעולם. אני רק אציין שהמחאה ההיא היתה צרכנית (מחירים, יחס לאוהדים וכד'), לרגע לא חשבנו להתערב למכבי בעניינים מקצועיים.