toja27 כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:עוד הפעם בתור אחד שרוצה שסמית ישאר אני לא בא לקטול אותו. אבל תתייחסו בבקשה לעובדה שזאת העונה השניה של סמית בתור שחקן חמישיה וזאת העונה השניה שאנחנו לא עוברים את ההצלבה. בעונה שעברה הסגל מסביב היה מוכשר יותר.אני באמת מאמין שסמית יתפקד מצוין כשחקן מחליף ל3 בכיר יותר.
ראית מה מסתובב לידו? עם אוחיון, היקמן ואליהו/מדלי, גם רודי לא היה מגיע לכלום.
שנה שעברה הוא נתן הצלבה פנומנאלית, והפסדנו לקבוצה טובה יותר.
שוב אני אומר, לא כל שחקן בחמישייה צריך להיות גו טו גאי. סמית' הוא אחד השומרים הכי טובים באירופה, בדרך כלל יש לו קליעה טובה מבחוץ והוא חודר לא רע. התפוקה שלו בשנתיים האלה יותר ממספיקה בשביל להמשיך כשחקן חמישייה.
זה או חמישייה, או הביתה.
אני אומר שגם שכשסמית פנומנלי, זה לא תמיד מספיק להגיע רחוק. מה גם שלכל שחקן יש תקופות פחות טובות ויותר טובות. אנחנו צריכים יותר עומק בעמדה הזאת. הוא גם יכול להיות שומר מצוין גם מהספסל. וזה שהוא שחקן ספסל זה לא אומר שהוא ישחק מעט, אפשר להשתמש בו ברגעים הנכונים. אני שוב מתייחס לסגל של העונה שעברה שהיה מוכשר יותר ואתה לא התייחסת אליו.
הבעיה הכי גדולה של סמית כשחקן מחילף כמובן הוא העניין תקציבי, לא יותר ולא פחות.
קודם כל, התייחסתי ואמרתי שלמרות שהיה מוכשר יותר משל העונה, עדיין היה נחות לפאו. עם כל הכבוד, לנגפורד הוא עוד לא דיאמנטידיס, והנדריקס הוא לא באטיסט.
בשנתיים האחרונות, למכבי לא היה סגל לפיינל פור. סמית' לא אשם בכך, ואי אפשר להגיד שהוא לא יכול להיות שחקן מוביל גם בסגל טוב יותר, בהתבסס על השנתיים האחרונות.
עם כל הכבוד, לא מדובר רק בשומר טוב. הוא נתן העונה 11.5 נקודות, ב38% מבחוץ ו4 ריבאונדים. זה שחקן חמישייה לכל דבר.
כספי עוד לא הוכיח כלום ברמת יורוליג, ואני מעדיף את סמית' עליו בעמדה הזאת.
הבעיה הכי גדולה של סמית' כשחקן מחליף, היא שהוא לא שחקן מחליף.