המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yiffy כתב:מארי עף כמו טיירה. סטאן ממשיך בהתקדמות האדירה.
jol9 כתב:רפא שורד בקושי מול דימיטרוב ולוקח 6-4 בשלישית.
בחצי ייחכה לו טסונגה לעוד קרב קשה.
yiffy כתב:jol9 כתב:רפא שורד בקושי מול דימיטרוב ולוקח 6-4 בשלישית.
דימיטרוב שיחק מדהים. עולל ברשת דברים שרפא לא צריך להתמודד איתם מול אף שחקן אחר בסבב. בייבי פד קנה את הלב שלי במשחק הזה, ויכול מאוד להיות שכשהישן יפרוש אני אתחיל לאהוד בלעדית את החדש.
jol9 כתב:yiffy כתב:jol9 כתב:רפא שורד בקושי מול דימיטרוב ולוקח 6-4 בשלישית.
דימיטרוב שיחק מדהים. עולל ברשת דברים שרפא לא צריך להתמודד איתם מול אף שחקן אחר בסבב. בייבי פד קנה את הלב שלי במשחק הזה, ויכול מאוד להיות שכשהישן יפרוש אני אתחיל לאהוד בלעדית את החדש.
רפא ממש התקשה. ממה שהספקתי לראות במערכה הראשונה דימיטרוב עשה המון טעויות ובשניה שיחק מצויין ותסכל את רפא. את השלישית לא ראיתי אבל ברור שזה גם הלך קשה ושהוא שיחק טוב
לדעתי הוא לא בליגה של הגדולים למרות שהוא מאוד מוכשר
yiffy כתב:jol9 כתב:yiffy כתב:jol9 כתב:רפא שורד בקושי מול דימיטרוב ולוקח 6-4 בשלישית.
רפא ממש התקשה. ממה שהספקתי לראות במערכה הראשונה דימיטרוב עשה המון טעויות ובשניה שיחק מצויין ותסכל את רפא. את השלישית לא ראיתי אבל ברור שזה גם הלך קשה ושהוא שיחק טוב
לדעתי הוא לא בליגה של הגדולים למרות שהוא מאוד מוכשר
לדעתי הוא כן. לקחת מרפא מערכה ב-MC, לעשות לו בית ספר ליד הרשת (מה שאף שחקן מעולם לא עשה) ולנצח ברוב הנקודות הארוכות יכול רק מי שכבר עם הפנים לליגה של הגדולים. הדבר המדהים הוא שדימיטרוב ממש השתמש בחימר עבור משחק הרשת שלו. אם המשחק היה על HC, יכול מאוד להיות שהיה לרפא קל יותר.
כדי להיות שחקן טופ 10 הוא כמובן יצטרך להיות יותר קונסיסטנטי ולא לשחק טניס ברמה נמוכה כמו שהוא שיחק במערכה הראשונה, אבל בעידן של אחרי פדרר ועם נדאל, נולה ומארי מזדקנים (עוד 5-6 שנים ככה) הוא כבר היום מסומן כגורף GSים, ולדעתי בצדק.
jol9 כתב:הסתכלתי עכשיו על הסטטיסטיקה של המשחק, והיא מדהימה לרעתו של רפא.
18 ווינרים לעומת 28 של הבולגרי כשבUE זה 39 לדימיטרוב ו36(!!!!!) לרפא. מספר הזוי בשביל רפא.
ליד הרשת 8 מ-20 לרפא - בטוח איזשהו שיא שלילי ו15 מ-18 לדימיטרוב, גם זה כנראה סוג של שיא שלילי לרפא.
רק 65% מהנק על הסרב הראשון לרפא ו44% בסרב השני, בעוד לבולגרי 79% בראשון ו45% בשני.
הדבר היחיד שעבד לרפא זה הסרב הראשון עם 79% הצלחה, וכמובן שבירה אחת יותר לזכותו, זו שנתנה לו את הניצחון.
באמת מדהים.
jol9 כתב:רפא גובר על טסונגה ועולה לגמר. משחק מוזר היה.
טסונגה נראה מצויין בארבעת המשחקונים הראשונים, והיה קרוב מאוד לשבור את נדאל. רפא איכשהו שמר ל2-2 ומכאן המשחק התהפך לגמרי, עד שרפא
כבר הגיע למצב של 6-3 5-1 והסרב שלו בשביל לסגור את הגמר באופן חד צדדי.
אבל טסונגה לא נכנע, שבר, אח"כ הציל 3 נק' משחק רצופות על הסרב שלו, שוב שבר, והגיע לT.B (והציל בדרך עוד נק' משחק), אבל שם הוא כבר איבד את זה והפסיד.
היכולת הזאת לא תספיק מול נובאק לרפא, אבל בהחלט מגיע לו קרדיט על המשך קאמבק מצויין.
jol9 כתב:זה לא היה ממש כוחות היום.
נובאק הוכיח היום שהוא תלוי רק בעצמו בכל משחק ועל כל מגרש. עם ההזדקנות של פדרר והחזרה לכושר של נדאל, יש לנובאק סיכוי בלתי רגיל לסגור גראנד סלאם העונה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים