המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מקובי כתב:yzafrir כתב:jol9 כתב:yzafrir כתב:חרם מנויים לא יחזיק מים , יש רשימת המתנה כלכך ארוכה למנויים שאפשר למלא עוד נוקיה .
צריך ללמוד מהחברה של הכדורגל שמיררו ללוני את החיים והפגינו ליד ביתו .
כרגע לא רואים ולא שומעים שום קריאה או שלט בהיכל נגד פדרמן שמשוכנע שעדיין מתים עליו וזאת הבעיה...
צפריר, לך לא צריך בוודאי להזכיר את שנות ה-90 וההיכל החצי ריק.
אתה חושב שעוד עונה כמו העונה הזאת, לא תתחיל תהליך לכיוון הזה?
אתה פשוט לא תאמין כמה מטומטמים יש שחושבים שמכבי נתנה עונה טובה ועמדו ומחאו כפיים בטרוף בסוף המשחק אתמול .
.
אני לא חושב שהיתה עונה טובה אבל עמדתי ומחאתי כפיים לקבוצה הזאת על העונה שהיא נתנה. לדעתי זה המינימום שמגיע להם, למרות האכזבה מהסדרה ומרמת הכדורסל במשך העונה.
בכל מקרה שמח שאתה מגדיר אותי ואת כל מי שמחא כפיים כמטומטם.
אלמוג- אני ועוד רבים בארגון (גייט 11) לא חושבים שיש צורך בחרם מנויים.
בסופו של דבר כל אחד יעשה מה שטוב לו... אני אישית עדיין חושב שבשנה הבאה יהיה מינ' 10000 מנויים.
יוני- אתה רציני? אנחנו בארגוני האוהדים לא רוצים שתהיה פה קבוצה טובה יותר?
אנחנו מתים על הקבוצה הזאת, עושים פעילויות, מארגנים צביעות עד אמצע הלילה, משקיעים המון זמן מהחיים זה לא סתם...
הכל זה בשביל שנצליח לדחוף את הקבוצה עוד קצת להצלחות. ת'אמת אני לא מאמין שרשמת את זה.
נ.ב.
חבל לי שנמחקה ההיסטוריה של הפורום הזה... אני זוכר איך כל המשתמשים פה צעקו שהמחאה של הכדורגל לפני עשור לא מוצדקת וכמה ניסיתי לשכנע אותם שזאת המחאה הכי מוצדקת בעולם. אני רק אציין שהמחאה ההיא היתה צרכנית (מחירים, יחס לאוהדים וכד'), לרגע לא חשבנו להתערב למכבי בעניינים מקצועיים.
מקובי כתב:yzafrir כתב:jol9 כתב:yzafrir כתב:חרם מנויים לא יחזיק מים , יש רשימת המתנה כלכך ארוכה למנויים שאפשר למלא עוד נוקיה .
צריך ללמוד מהחברה של הכדורגל שמיררו ללוני את החיים והפגינו ליד ביתו .
כרגע לא רואים ולא שומעים שום קריאה או שלט בהיכל נגד פדרמן שמשוכנע שעדיין מתים עליו וזאת הבעיה...
צפריר, לך לא צריך בוודאי להזכיר את שנות ה-90 וההיכל החצי ריק.
אתה חושב שעוד עונה כמו העונה הזאת, לא תתחיל תהליך לכיוון הזה?
אתה פשוט לא תאמין כמה מטומטמים יש שחושבים שמכבי נתנה עונה טובה ועמדו ומחאו כפיים בטרוף בסוף המשחק אתמול .
.
אני לא חושב שהיתה עונה טובה אבל עמדתי ומחאתי כפיים לקבוצה הזאת על העונה שהיא נתנה. לדעתי זה המינימום שמגיע להם, למרות האכזבה מהסדרה ומרמת הכדורסל במשך העונה.
בכל מקרה שמח שאתה מגדיר אותי ואת כל מי שמחא כפיים כמטומטם.
אלמוג- אני ועוד רבים בארגון (גייט 11) לא חושבים שיש צורך בחרם מנויים.
בסופו של דבר כל אחד יעשה מה שטוב לו... אני אישית עדיין חושב שבשנה הבאה יהיה מינ' 10000 מנויים.
יוני- אתה רציני? אנחנו בארגוני האוהדים לא רוצים שתהיה פה קבוצה טובה יותר?
אנחנו מתים על הקבוצה הזאת, עושים פעילויות, מארגנים צביעות עד אמצע הלילה, משקיעים המון זמן מהחיים זה לא סתם...
הכל זה בשביל שנצליח לדחוף את הקבוצה עוד קצת להצלחות. ת'אמת אני לא מאמין שרשמת את זה.
נ.ב.
חבל לי שנמחקה ההיסטוריה של הפורום הזה... אני זוכר איך כל המשתמשים פה צעקו שהמחאה של הכדורגל לפני עשור לא מוצדקת וכמה ניסיתי לשכנע אותם שזאת המחאה הכי מוצדקת בעולם. אני רק אציין שהמחאה ההיא היתה צרכנית (מחירים, יחס לאוהדים וכד'), לרגע לא חשבנו להתערב למכבי בעניינים מקצועיים.
קובי, נניח שהמחאה ההיא באמת הייתה צרכנית(כמדומני מה שהתחיל אותה היה עניין נמני, שהוא עניין מקצועי, אבל נעזוב את זה כרגע). כרגע אתה משלם על מנוי יותר מבעונה של שאראס ופארקר. אתה לא חושב שדופקים אותך כשאתה רואה היום את מלקולם תומאס וניר קיינר מדלי? אתה לא חושב שזה מצדיק עוד מחאה צרכנית? מילא היית טוען שאתם לא מוחים נגד הקבוצה, וזה לא יעיל, וכל מיני דברים כאלה שאני לא מסכים איתם אבל לפחות נראה הגיוני. אבל אתה באמת חושב שהכל דבש, ששהקבוצה מתנהלת מצויין, כי בפוקס מכבי קיבלה את פארגו במקום איזה ילד מהקולג'ים שהיה אמור להגיע והגיעה לגמר לפני שנתיים?
אני לא יודע איך אתה רואה את מכבי. אני רואה אותה כמקבילה של קבוצות הכדורגל של מנצ'סטר יונייטד, ריאל וברצלונה. השאיפה תמיד צריכה להיות בפיינל פור ומעלה, ואם לא מגיעים לשם לדעת שעשינו הכל כדי לעשות את זה. כשאתה רואה את הסגל של השנה קצת קשה לי לחשוב ככה, מצטער.
אתה צודק , מטומטמים זו אכן מילה קשה מידי . אבל לעמוד ולמחוא כפיים על העונה שהקבוצה הזאת נתנה ? קבוצה שמפסידה 5 משחקי בית בעונה לא ראויה למחיאות כף . אם אתה רוצה לכבד אותם אז אפשר לצאת בשקט בלי לעודד .
אם אתה ממש רוצה לשנות דברים אז אפשר וצריך למחות . אבל בזה שאנשים עמדו ומחאו כפיים בעוד הכרוז מודה לקבוצה על העונה " הנפלאה " , רק חיזקו את ידו של פדרמן לגבי השיטה שלו .
אישית אני יכול לומר לך שאני בעד מחאה כשהיא צודקת ( ולמחות בגלל שיחרור נימני זה לא מחאה צודקת) אבל הביקורת שלי כלפי המחאה הייתה על הדרך שלה . ברגע שזה הגיע לפגיע ברכוש או חלילה בגוף אז יש גבול .
אני חושב שלמחות כאשר הקבוצה נכשלת מהסיבות האלו (קמצנות של הבעלים) זה חשוב לא פחות מלעודד את הקבוצה במשחקים , ולא צריך לקבל כל דבר שקורה בקבוצה כמובן מאליו...
מקובי כתב:קובי, נניח שהמחאה ההיא באמת הייתה צרכנית(כמדומני מה שהתחיל אותה היה עניין נמני, שהוא עניין מקצועי, אבל נעזוב את זה כרגע). כרגע אתה משלם על מנוי יותר מבעונה של שאראס ופארקר. אתה לא חושב שדופקים אותך כשאתה רואה היום את מלקולם תומאס וניר קיינר מדלי? אתה לא חושב שזה מצדיק עוד מחאה צרכנית? מילא היית טוען שאתם לא מוחים נגד הקבוצה, וזה לא יעיל, וכל מיני דברים כאלה שאני לא מסכים איתם אבל לפחות נראה הגיוני. אבל אתה באמת חושב שהכל דבש, ששהקבוצה מתנהלת מצויין, כי בפוקס מכבי קיבלה את פארגו במקום איזה ילד מהקולג'ים שהיה אמור להגיע והגיעה לגמר לפני שנתיים?
אני לא יודע איך אתה רואה את מכבי. אני רואה אותה כמקבילה של קבוצות הכדורגל של מנצ'סטר יונייטד, ריאל וברצלונה. השאיפה תמיד צריכה להיות בפיינל פור ומעלה, ואם לא מגיעים לשם לדעת שעשינו הכל כדי לעשות את זה. כשאתה רואה את הסגל של השנה קצת קשה לי לחשוב ככה, מצטער.
בוא לא ניכנס למחאה של הכדורגל. זאת היתה מחאה צרכנית אך הגדירו אותה בתקשורת (בפימפום האולטראס) כמחאת נימני. אבל עזוב, זה פסה.
קל לומר שאנחנו משלמים על מנוי היום יותר מאז, אבל צריך לזכור שהמשכורות בכדורסל האירופי עלו עם הזמן. פעם לא היו שחקנים של 2 מיליון יורו.. שאראס, פארקר ווויצ'יץ' הרוויחו בערך מיליון דולר... יחי ההבדל הקטן. קצת דמגוגי לרשום את מה שרשמת.
לרגע לא רשמתי שהכל דבש, היו המון טעויות השנה אבל אני גם לוקח בחשבון שקל להעביר ביקורת מהצד, וקל לדבר בדיעבד... הרי אם היה לך עוד ניצחון אחד בטופ 16 ועכשיו ככל הנראה היית מתכנן דיל ללונדון... (עם כל הכבוד לאנדולו כן?)
מבחינת כדורסל? לא, אני לא יכול להגיד שראיתי כדורסל טוב השנה אולי למעט מספר משחקים בודדים. מבחינת מבחן התוצאה? אנחנו איפשהו שומרים על המקום שלנו בטופ 8, אבל כמובן שצריך לחשוב איך משפרים את זה יותר.
מכבי לאורך רוב ההיסטוריה התבססה על מציאות... אם זה מהליגה (פארגו, מוריס), אם זה קבוצות קטנות מהליגה הספרדית (האפמן, באסטון) או כוכבים מקבוצות דרג ב' (מקדונלד, אידסון). ככה שלנפנף בזה שלמכבי היה מזל בכך שהיא הביאה את פארגו זה לא בדיוק נכון. השחקן הכי מוכח והכי באנקר שהגיע השנה התגלה כפח זבל (קיינר מדלי).
ברור שאני שואף לנצח כל משחק, ברור שאני רואה את מכבי כמועמדת כל שנה לפיינל פור, מצד שני גם לקבוצות שציינת היו שנים רעות (יונייטד לא עברה בשנה שעברה את הבתים...) ככה שאי אפשר לדרוש לפיינל פור כל שנה ולעשות מחאה שלא מקבלים את זה. הרי כולם (גם בהנהלה) יודעים שהבנייה השנה לא היתה טובה, כולם יודעים שיהיו שינויים בשנה הבאה וחלוקת תקציב שונה (פורסם כבר בכמה מקומות) החוכמה זה ללמוד מטעויות ואני מוכן לתת להנהלה שהשאירה אותנו 50 שנה בצמרת האירופית עוד קרדיט.
שחף כתב:קובי, מדלי שחקן מוכח? איפה? ביורוקאפ?
עצם זה שאתה מגדיר את מקדונלד כמציאה הוא קצת בעייתי. מקדונלד לפני מכבי הוביל קבוצה לפיינל פור. זה בערך כמו שפדרמן היה מחתים את מקלאב. מישהו היה מגדיר אותו כמציאה? אולי מציאה של פרטיזן. פארגו היה פוקס מטורף, לא איזה סקאוטינג גאוני. הילד שהביאו לפניו פשוט קיבל התקף לב.
הקבוצה הכי מצליחה של מכבי הייתה חבורה של שחקנים מוכחים. אנתוני פארקר ששיחק בקבוצה. ניקולה שנתן עונה מעולה לפני כן שנשאר. שאראס הגיע עם תואר יורוליג מברצלונה. באסטון היה המשתנה היחיד. אני מוכן לקבל הימור אחד בקבוצה. לא חמישייה שמלאה בשחקנים כאלה כמו השנה.
ושוב, דני פדרמן השאיר אותנו 50 שנה בצמרת? אתה בטוח? אפילו המשפט הזה לא נכון. תבדוק איפה מכבי הייתה בשנות ה-90, עד שפיני גרשון הגיע והוציא אותנו מהבוץ. אז ההיכל נראה חצי ריק. האמת, אם זה היה קורה השנה, הייתי מרגיש יותר בטוח בקשר לקיץ הקרוב. כל עוד ההיכל מלא אין לדני פדרמן שום בעיה להביא עוד שורה של היקמנים בעונה הבאה.
MTA2311 כתב:מקובי כתב:קובי, נניח שהמחאה ההיא באמת הייתה צרכנית(כמדומני מה שהתחיל אותה היה עניין נמני, שהוא עניין מקצועי, אבל נעזוב את זה כרגע). כרגע אתה משלם על מנוי יותר מבעונה של שאראס ופארקר. אתה לא חושב שדופקים אותך כשאתה רואה היום את מלקולם תומאס וניר קיינר מדלי? אתה לא חושב שזה מצדיק עוד מחאה צרכנית? מילא היית טוען שאתם לא מוחים נגד הקבוצה, וזה לא יעיל, וכל מיני דברים כאלה שאני לא מסכים איתם אבל לפחות נראה הגיוני. אבל אתה באמת חושב שהכל דבש, ששהקבוצה מתנהלת מצויין, כי בפוקס מכבי קיבלה את פארגו במקום איזה ילד מהקולג'ים שהיה אמור להגיע והגיעה לגמר לפני שנתיים?
בוא לא ניכנס למחאה של הכדורגל. זאת היתה מחאה צרכנית אך הגדירו אותה בתקשורת (בפימפום האולטראס) כמחאת נימני. אבל עזוב, זה פסה.
קל לומר שאנחנו משלמים על מנוי היום יותר מאז, אבל צריך לזכור שהמשכורות בכדורסל האירופי עלו עם הזמן. פעם לא היו שחקנים של 2 מיליון יורו.. שאראס, פארקר ווויצ'יץ' הרוויחו בערך מיליון דולר... יחי ההבדל הקטן. קצת דמגוגי לרשום את מה שרשמת.
לרגע לא רשמתי שהכל דבש, היו המון טעויות השנה אבל אני גם לוקח בחשבון שקל להעביר ביקורת מהצד, וקל לדבר בדיעבד... הרי אם היה לך עוד ניצחון אחד בטופ 16 ועכשיו ככל הנראה היית מתכנן דיל ללונדון... (עם כל הכבוד לאנדולו כן?)
מבחינת כדורסל? לא, אני לא יכול להגיד שראיתי כדורסל טוב השנה אולי למעט מספר משחקים בודדים. מבחינת מבחן התוצאה? אנחנו איפשהו שומרים על המקום שלנו בטופ 8, אבל כמובן שצריך לחשוב איך משפרים את זה יותר.
מכבי לאורך רוב ההיסטוריה התבססה על מציאות... אם זה מהליגה (פארגו, מוריס), אם זה קבוצות קטנות מהליגה הספרדית (האפמן, באסטון) או כוכבים מקבוצות דרג ב' (מקדונלד, אידסון). ככה שלנפנף בזה שלמכבי היה מזל בכך שהיא הביאה את פארגו זה לא בדיוק נכון. השחקן הכי מוכח והכי באנקר שהגיע השנה התגלה כפח זבל (קיינר מדלי).
ברור שאני שואף לנצח כל משחק, ברור שאני רואה את מכבי כמועמדת כל שנה לפיינל פור, מצד שני גם לקבוצות שציינת היו שנים רעות (יונייטד לא עברה בשנה שעברה את הבתים...) ככה שאי אפשר לדרוש לפיינל פור כל שנה ולעשות מחאה שלא מקבלים את זה. הרי כולם (גם בהנהלה) יודעים שהבנייה השנה לא היתה טובה, כולם יודעים שיהיו שינויים בשנה הבאה וחלוקת תקציב שונה (פורסם כבר בכמה מקומות) החוכמה זה ללמוד מטעויות ואני מוכן לתת להנהלה שהשאירה אותנו 50 שנה בצמרת האירופית עוד קרדיט.
גם היום אין שחקנים ב-2 מיליון יורו במכבי.
פארקר וויוציץ' הרוויחו יותר ממיליון דולר.
איך יכול להיות שהמנויים שלנו הכי יקרים באירופה, אבל תקציב השחקנים שלנו אפילו לא בעשירייה הראשונה? וזה עוד כשהבעלים מצהיר שהתקציב בנוי על ההכנסות. פדרמן מנהל את הקבוצה עם הכסף שלכם( ומהכסף שלי עד העונה הנוכחית). זה לא סביר.
מקובי כתב:MTA2311 כתב:מקובי כתב:קובי, נניח שהמחאה ההיא באמת הייתה צרכנית(כמדומני מה שהתחיל אותה היה עניין נמני, שהוא עניין מקצועי, אבל נעזוב את זה כרגע). כרגע אתה משלם על מנוי יותר מבעונה של שאראס ופארקר. אתה לא חושב שדופקים אותך כשאתה רואה היום את מלקולם תומאס וניר קיינר מדלי? אתה לא חושב שזה מצדיק עוד מחאה צרכנית? מילא היית טוען שאתם לא מוחים נגד הקבוצה, וזה לא יעיל, וכל מיני דברים כאלה שאני לא מסכים איתם אבל לפחות נראה הגיוני. אבל אתה באמת חושב שהכל דבש, ששהקבוצה מתנהלת מצויין, כי בפוקס מכבי קיבלה את פארגו במקום איזה ילד מהקולג'ים שהיה אמור להגיע והגיעה לגמר לפני שנתיים?
גם היום אין שחקנים ב-2 מיליון יורו במכבי.
פארקר וויוציץ' הרוויחו יותר ממיליון דולר.
איך יכול להיות שהמנויים שלנו הכי יקרים באירופה, אבל תקציב השחקנים שלנו אפילו לא בעשירייה הראשונה? וזה עוד כשהבעלים מצהיר שהתקציב בנוי על ההכנסות. פדרמן מנהל את הקבוצה עם הכסף שלכם( ומהכסף שלי עד העונה הנוכחית). זה לא סביר.
התכוונתי שבאירופה כיום יש שחקנים שמרוויחים 2 מיליון יורו ויותר, בניגוד למצב שהיה באירופה בשנים ששחף דיבר עליהם.
פארקר הגיע לכאן בקדנציה הראשונה כמחליף של שפר (ונחשב כהימור לא קטן...) ולא הרוויח מיליון, בקדנציה השנייה הוא באמת קיבל בערך מיליון (כמו שרשמתי מכבי השקיעה בשנה הזו כמו שלא השקיעה מעולם לדעתי...), כנ"ל וויצ'יץ' שהגיע לכאן כשחקן צעיר (ומן הסתם לא בחוזה גבוה) ואחרי שהוא הוכיח את יכולתיו הוא קיבל שכר שמגיע לו (איזור המיליון). אגב אם אני זוכר נכון גם באסטון קיבל בשלב מסוים מיליון בערך.
זאת תמיד היתה הדרך של מכבי, להביא שחקנים בזול ואם הם מוכיחים את עצמם אז משדרגים להם את השכר ועושים הכל כדי להשאיר אותם... בשנים האחרונות עם כל מה שקורה באירופה הרבה יותר קשה להשאיר אותם.
איך תקציב השחקנים לא בעשירייה הראשונה? כי יש הרבה הוצאות למכבי שאני לא בטוח שיש בקבוצות אחרות (למשל שכירות אולם...) בכל מקרה אני לא מתיימר להיות רואה החשבון של מכבי, הלוואי והיה אפשר לחלק את העוגה אחרת כך שיהיה יותר מקום לתקציב שחקנים.
אין לי בעיה שהתקציב בנוי על הכנסות. יש כאן כמה סגלים שהפורום בנה שלא הייתי מתנגד לראות, מכבי הצליחה לחיות עם התקציב שחקנים הזה ולשמור על מעמדה למרות נפילות כאלו או אחרות בזרים (אפילו ב2010 הטובה היה לנו כאן זר שלא התאקלם).
jol9 כתב:קובי,
ההתמדה שלך באמת מעוררת הערכה, אבל היא גם קצת מסנוורת אותך.
ההתנהלות של מכבי היא לא התנהלות "שפוייה", כמו שאתה מגדיר אותה. פחות מחצי מתקציב הקבוצה הולך על משכורות לשחקנים. למה?
אני רוצה למקסם את ההישגים המקצועיים של המועדון הבוגר, ואם אני צריך למצוא איך לשנות את האיזון לכיוון תקציב השחקנים, אז אני חותך בכל מקום.
5 מנכ"לים, 10 יושבי ראש, קבוצת בת, קבוצת סבתא, מחלקת סקאוטינג, פייסבוק, 70 עורכי דין, 50 אורחים בכל משחק חוץ,...
חסר איפה לקצץ?
דבר נוסף - כמו שאומרים כאן, מכבי היא הקבוצה הכי רווחית באירופה. אתה יודע למה התקציב שלה הוא לא בטופ 4? כי פשוט לא ב*ין של ההנהלה להשקיע בה כסף.
זה סבבה מבחינתם לשלם כמה גרושים בשביל לכסות על הגרעונות, אבל לא מעבר לכך. זאת לא התנהלות שפוייה, אלא התנהלות שלא רואה בקבוצה אלא עסק לכל דבר ועניין,
כמו מכולת או איזה צימר.
אנחנו היום שבויים של משפחת פדרמן, שלא רק שלא משקיע כסף משמעותי בקבוצה, אלא גם מרשת את כל בעלי התפקידים באנשים שלו (ג'ובים כבר אמרנו?) ומחזק את השליטה שלו במועדון.
שיחק לו מזל עם שני פוקסים ב2008 וב2010, ובזה אתה ואחרים שחושבים כמוך נאחזים, אבל צריך להיות עיוור או מכחיש מציאות בשביל לא לראות את הכיוון אליו המועדון הולך.
Holiday_Armadillo כתב:לקח לי הרבה זמן להבין בדיוק מה הבעיה הכי גדולה שלי עם ההנהלה שלנו
פעם לא הייתי בעד לשלם לשחקנים מליונים כי שמות לא משחקים כדורסל, קבוצות משחקות כדורסל
אבל כשמצאנו שחקנים כמו פישר, פארגו, פרקינס, הנדריקס וכו' וכו'
הם לא הגיעו הנה בגלל שהם זולים אלא בגלל שהם טובים ובמקרה הם לא עלו יותר ממליון
עכשיו יש את המנטרה הטיפשית הזאת שעל הפרנציפ לא ישלמו יותר ממליון כי עם ארויו נכשלו ועם פארגו הצליחו
על הפרנציפ לא ישלמו על שחקן יותר ממליון ויילכו לחפש שחקנים זולים כי עם אחד נכשלו ועם אחרים הצליחו פעם וחצי וגם זה בזכות המאמן
פשוט בושה
שטפו לעצמם את המוח
אם הם חושבים שמישהו עדיין מאמין לזה אז שמישהו ישפוך עליהם קצת מים ויעיר אותם מהחלום
לא הסכמתי בהתחלה עם זה ש''קבוצת ספורט זה לא משהו שצריך להוציא ממנו רווח'' אבל אני מבינה את זה עכשיו בעיקר בגלל מחירי המנויים
איך זה יכול להיות שאוהדי מכבי משלמים הכי הרבה באירופה BY FAR ועדיין הג'וניורים החליטו שלא מכבודם לשלם לשחקנים מליון דולר כי הם המציאו מחדש את הגלגל?
זאת כפיות טובה לפי דעתי לאנשים שמוציאים הרבה כסף מהכיס שלהם(כן, זה נחשב הרבה כסף במציאות של היום)והם עם המליונים שלהם שמים עלינו ז*ן
לא מוכנים להשקיע? ביי
אל תדאגו, הם כבר ימכרו את העונה הזאת כהצלחה
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot] ו־8 אורחים