המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:קודם כל, גבוהים מגיעים לשיא שלהם מאוחר יותר.באראץ' סך הכל בן 26. דבר שני, באראץ' במצבו יעלה למכבי הרבה פחות מאשר מישהו כמו דייויס שנתן עונת יורוליג טובה.
ככה אולי יש סיכוי לעשות איתו מה שעשו עם סופו, שהגיע אחרי עונה מאוד חלשה.
שחף כתב:כן, רק שהעובדה שמכבי תשלם יותר על דייויס או זוריץ' תגרום לה כנראה להשקיע פחות בעמדה אחרת, וכנראה לא למצוא רכז טוב שיוכל להפעיל אותם, מה שהיא כן יכולה לעשות לדעתי עם באראץ'.
LIAV10 כתב:״מתלהבים יותר מידי״, לא צריך להיות גאון בשביל לדעת שבאראץ בשיאו הוא פוטנציאלית טופ 5 סנטרים באירופה.
הוא פשוט נרכב אצל הטורקים המטומטמים על הספסל.
אם יהיה זול וישאיר כסף לעמדות הגארד בכיף.
toja27 כתב:לא מת על פול דיוויס ובטח שלא על באראץ'. לא הייתי רוצה לראות מישהו מהם כאן בעונה הבאה.
rc4991 כתב:LIAV10 כתב:״מתלהבים יותר מידי״, לא צריך להיות גאון בשביל לדעת שבאראץ בשיאו הוא פוטנציאלית טופ 5 סנטרים באירופה.
אני לא חושב שהוא יכול להיות מהטופ 5 בעמדתו אבל אין ספק שהוא סנטר טובtoja27 כתב:לא מת על פול דיוויס ובטח שלא על באראץ'. לא הייתי רוצה לראות מישהו מהם כאן בעונה הבאה.
אז מי כן?הנדריקס?
rc4991 כתב:LIAV10 כתב:״מתלהבים יותר מידי״, לא צריך להיות גאון בשביל לדעת שבאראץ בשיאו הוא פוטנציאלית טופ 5 סנטרים באירופה.
אני לא חושב שהוא יכול להיות מהטופ 5 בעמדתו אבל אין ספק שהוא סנטר טובtoja27 כתב:לא מת על פול דיוויס ובטח שלא על באראץ'. לא הייתי רוצה לראות מישהו מהם כאן בעונה הבאה.
אז מי כן?הנדריקס?
LIAV10 כתב:rc4991 כתב:LIAV10 כתב:״מתלהבים יותר מידי״, לא צריך להיות גאון בשביל לדעת שבאראץ בשיאו הוא פוטנציאלית טופ 5 סנטרים באירופה.
אז מי כן?הנדריקס?
יש לו את כל הנתונים, הוא כבר הראה המון כישרון, יש לו גוף גדול ומפלצתי אבל גם נייד מאוד.
כששיחק בקאחה (בעונה האחרונה שלו שם) הוא היה בין שלושת הסנטרים הטובים באירופה.
felix_r כתב:דיוויס נתן את המספרים הכי טובים בטופ-16 ביו כל הסנטרים של היורוליג
rc4991 כתב:felix_r כתב:דיוויס נתן את המספרים הכי טובים בטופ-16 ביו כל הסנטרים של היורוליג
אנחנו מדברים על באראץ'
felix_r כתב:rc4991 כתב:felix_r כתב:דיוויס נתן את המספרים הכי טובים בטופ-16 ביו כל הסנטרים של היורוליג
אנחנו מדברים על באראץ'
לא הייתי הולך עליו. אי אפשר לדעת למה הוא מסוגל אחרי הפציעה.
yzafrir כתב:זוראן פלאנניץ' ולאנגפורד באותה קבוצה ?? מזכיר לי את חימקי של 2010. שם זה הסתיים בשלב הראשון....
האמת שבמכבי זה יכול להסתיים אחרת לגמרי , אבל אני בכל זאת מעדיף את פארגו על לאנגפורד...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־30 אורחים