הקבוצה שלכם - הת'רד הרשמי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הקבוצה שלכם - הת'רד הרשמי

הודעהעל ידי yzafrir » 22 אפריל 2013, 11:47

felix_r כתב:
yzafrir כתב:פליקס , החיבה הגדולה שלך להנדריקס ידועה עוד לפני שרגלו דרכה בנוקיה .
הנדריקס לא בינוני ולא אפור , הוא שחקן טוב רק שהוא דומה מידי לג'יימס ולכן אין טעם בהחתמתו .
אם מכבי מחתימה אותו זה רק בגלל אילוצים וזה יאלץ אותה לשחק בסגנון משחק מאוד מסויים (שלטעמי מתאים לקבוצות קטנות...) ויקשה עליה בשלבים מאוחרים יותר .

התחלנו לצאת בהאשמות אישיות?
הנדריקס שחקן חלש. נקודה. אילוצים, שמילוצים.
ראינו, בדקנו, ניסינו. המסקנה - הוא לא מספיק טוב!

לי זכור שהוא היה בורג די חשוב בקבוצה שהגיע לגמר היורוליג , ועונה אחרי זה הייתה קרובה עד כדיי סל מהעפלה נוספת לפיינלפור...
הוא לא שחקן חלש (סימן קריאה ) !! ראינו את זה , בדקנו את זה , ולא יכולנו להרשות את זה כלכלית ולכן הוא לא המשיך....
הסיבה שהוא לא צריך להגיע היא , כי מצאנו את המחליף האידיאלי בשבילו ולכן אין טעם להחזירו....

ואגב, זה לא אישי , רק מציין עובדה שאתה התנגדת להחתמתו מההתחלה ואתה עדיין בדעה שלך בלי קשר למה שהוא עשה במכבי בשנתיים שלו כאן...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 22 אפריל 2013, 11:51

yzafrir כתב:
felix_r כתב:
yzafrir כתב:פליקס , החיבה הגדולה שלך להנדריקס ידועה עוד לפני שרגלו דרכה בנוקיה .
הנדריקס לא בינוני ולא אפור , הוא שחקן טוב רק שהוא דומה מידי לג'יימס ולכן אין טעם בהחתמתו .
אם מכבי מחתימה אותו זה רק בגלל אילוצים וזה יאלץ אותה לשחק בסגנון משחק מאוד מסויים (שלטעמי מתאים לקבוצות קטנות...) ויקשה עליה בשלבים מאוחרים יותר .

התחלנו לצאת בהאשמות אישיות?
הנדריקס שחקן חלש. נקודה. אילוצים, שמילוצים.
ראינו, בדקנו, ניסינו. המסקנה - הוא לא מספיק טוב!

לי זכור שהוא היה בורג די חשוב בקבוצה שהגיע לגמר היורוליג , ועונה אחרי זה הייתה קרובה עד כדיי סל מהעפלה נוספת לפיינלפור...
הוא לא שחקן חלש (סימן קריאה ) !! ראינו את זה , בדקנו את זה , ולא יכולנו להרשות את זה כלכלית ולכן הוא לא המשיך....
הסיבה שהוא לא צריך להגיע היא , כי מצאנו את המחליף האידיאלי בשבילו ולכן אין טעם להחזירו....

ואגב, זה לא אישי , רק מציין עובדה שאתה התנגדת להחתמתו מההתחלה ואתה עדיין בדעה שלך בלי קשר למה שהוא עשה במכבי בשנתיים שלו כאן...

הזכרון שלך לא טוב. בעונה שהגענו לגמר, הנדריקס לא תרם כמעט כלום.
ןעונה אחרי זה באמת הינו מגיעים לפיינל פור אם הנדריקס לא היה כזה אפס
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 22 אפריל 2013, 12:26

בעונה של הגמר הנדריקס הלך והשתפר משלב לשלב ונתן בסופו של דבר 6 נק' ו 5 ריב ב-14 דק' שזה נתון לא רע בכלל לסנטר מחליף כשהסנטר הראשון שלך עושה 12 נק' למשחק .
עונה אחרי זה הוא כבר החזיק כמעט לבד את עמדה 5 משלב הטופ 16 וזכרוני אינו מטעה אותי כי הוא היה מצויין .
ברור שיש לו את המגבלות שלו שמונעות ממנו להיות סנטר מוביל בקבוצה גדולה אבל בתור סנטר מחליף הוא מצויין . אגב לג'יימס יש את אותם מגבלות ולכן גם הוא מתאים יותר כסנטר מחליף לטעמי .

אתה טעית לגבי הנדריקס כמו שטעית לגבי פרקינס וגם וויז המכשף ואתה פשוט דבק בתאוריה שלך...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 22 אפריל 2013, 12:34

yzafrir כתב:אתה טעית לגבי הנדריקס כמו שטעית לגבי פרקינס וגם וויז המכשף ואתה פשוט דבק בתאוריה שלך...

לא טעיתי בנוגע לכלום. לא משנה מה שתכתוב פה, הנדריקס ישאר שחקן בנוני ברמת יורוקאפ.
אם אתה כל כך אוהב אותו, תציע לו נשואין
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 22 אפריל 2013, 12:41

felix_r כתב:
yzafrir כתב:אתה טעית לגבי הנדריקס כמו שטעית לגבי פרקינס וגם וויז המכשף ואתה פשוט דבק בתאוריה שלך...

לא טעיתי בנוגע לכלום. לא משנה מה שתכתוב פה, הנדריקס ישאר שחקן בנוני ברמת יורוקאפ.

האמת שהוא בחור חביב , דיברתי איתו בהיכל במשחק האחרון , הוא ישב כמה כסאות ממנו עם יתר חבריו בקובאן...

עכשיו ברצינות , אני לא טוען שהוא עילוי וצריך להגיע למכבי , אלא רק שממעיטים בערכו ובתרומה שלו למכבי .
עם ג'יימס בקבוצה , הנדריקס לא צריך להגיע לכאן , אבל עם תגיע הצעה לבייאווט גדול על ג'יימס , הייתי מחתים את הנדריקס במקומו...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי ankram » 22 אפריל 2013, 12:41

כל מה שמכבי צריכה זה רכז וסנטר טובים מאד עד מצויינים. זה הבסיס ועל הבסיס הזה יש להקדיש כסף. בלי זה כל השאר לא משנה.
יחד עם סמית' וג'יימס , זאת רביעיה חזקה של זרים.
2 הזרים הבאים יכולים להיות סקורר על עמדה 2 (עדיפות ללנגפורד אם אין כבר כסף בקופה , לוגן יכול להשאר) וזר על עמדה 4 (רצוי אחד שקולע מבחוץ ויכול לקחת ריבאונד)
יחד עם טיוס , זה סוגר את הגבוהים של מכבי , גם אם ליאור עוזב.

מדלי , היקמן ופלאניניץ' צריכים ללכת - הראשון פשוט לא שחקן לרמות האלו , השני פשוט שחקן טיפש מדי , והאחרון צריך להיות מושאל.

אבל הבסיס הוא סנטר טרכז טובים מאד עד מצויינים. בלי זה , מכבי לא תגיע לכלום.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי felix_r » 22 אפריל 2013, 12:45

yzafrir כתב:
felix_r כתב:

האמת שהוא בחור חביב , דיברתי איתו בהיכל במשחק האחרון , הוא ישב כמה כסאות ממנו עם יתר חבריו בקובאן...

עכשיו ברצינות , אני לא טוען שהוא עילוי וצריך להגיע למכבי , אלא רק שממעיטים בערכו ובתרומה שלו למכבי .
עם ג'יימס בקבוצה , הנדריקס לא צריך להגיע לכאן , אבל עם תגיע הצעה לבייאווט גדול על ג'יימס , הייתי מחתים את הנדריקס במקומו...

בחור נחמד? יש לנו השנה קבוצה שלמה של בחורים נחמדים. זה לא תחרות מיס יוניברס
הייתי מחתים את הנדריקס רק אם הוא היה מסכים לבוא בלי משכורת, כי ככה היה מתפנה כסף לעמדה אחרת.
הוא לא טוב יותר מ 5-6 גבוהים שמשחקים בליגה שלנו, שאפשר להחתים בגרושים
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מעין » 22 אפריל 2013, 16:25

ankram כתב:כל מה שמכבי צריכה זה רכז וסנטר טובים מאד עד מצויינים. זה הבסיס ועל הבסיס הזה יש להקדיש כסף. בלי זה כל השאר לא משנה.
יחד עם סמית' וג'יימס , זאת רביעיה חזקה של זרים.
2 הזרים הבאים יכולים להיות סקורר על עמדה 2 (עדיפות ללנגפורד אם אין כבר כסף בקופה , לוגן יכול להשאר) וזר על עמדה 4 (רצוי אחד שקולע מבחוץ ויכול לקחת ריבאונד)
יחד עם טיוס , זה סוגר את הגבוהים של מכבי , גם אם ליאור עוזב.

מדלי , היקמן ופלאניניץ' צריכים ללכת - הראשון פשוט לא שחקן לרמות האלו , השני פשוט שחקן טיפש מדי , והאחרון צריך להיות מושאל.

אבל הבסיס הוא סנטר טרכז טובים מאד עד מצויינים. בלי זה , מכבי לא תגיע לכלום.

כל מילה בסלע, אולי חוץ מהיקמן, שלא הייתי פוסל להשאירו, תלוי בסוג הקבוצה שתהיה.
מעין

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 אפריל 2013, 17:02

הנדריקס נתן פה חודש אחד טוב. זהו.
אין יותר שחקן יורוקאפ ממנו, והוא גם הוכיח את זה השנה, כשהוא נכשל טוטאלית במילאנו, ופרח ביורוקאפ.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי ankram » 22 אפריל 2013, 17:08

דווקא לגבי היקמן אין לי שום היסוס , הוא טווינר של הטווינרים , הוא לא רכז כי הוא לא יודע למסור , וקבלת ההחלטות שלו גרועה משל אוחיון.
הוא לא קלעי , כי הוא עולה כמעט אך ורק מכדרור , ולא במעבר בין חסימות , והקליעה שלו , תלויה מאד בצד עליו הוא קם באותו יום.

הקיצר , זה שחקן שבשביל לתת תפוקה בהתקפה הוא חייב את הכדור ביד ולייצר לעצמו מצב , לאחרים הוא לא מסוגל לייצר בשום אופן , ופרט לכמה מסירות , רוב הזמן הוא או אנוכי , או מאבד.

מה שכן , הוא שחקן הגנה טוב , וחוטף מצויין.

על משבצת שחקן שעולה בקבוצה גדולה ונותן אקסטרה? אולי כן , הוא בוודאי מתאים יותר לקבוצות mid level כאלו שרוצים רכז\סקורר שיכול לשים נקודות על הלוח.

כזר הלא מרכזי (בהנחה שיש לך 4 מרכזיים סמית,שון,סנטר ורכז) , דווקא לוגן עולה עליו , בזכות כמה וכמה נתונים:

1. הוא יודע לעלות מהספסל- במקרים הבודדים שהיקמן עשה זאת , הוא עשה זאת רע.
2. קבוצה צריכה מפגיז חסר רחמים (בלו לדוגמא) שיכול להכנס ל"טראנס" ולשיחם הרבה נקודות על הלוח - לוגאן הוא כזה , היקמן? ממש לא.
3. לוגן לא צריך את הכדור ויודע לשחק את ה shooters play טוב יותר מכל שחקן במכבי.

אזי אם כבר המשכיות ואנו כן רוצים שיהיה לנו שחקן מהספסל שיכול לתרום , לוגאן , לא היקמן הוא האיש.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 22 אפריל 2013, 17:12

MTA2311 כתב:הנדריקס נתן פה חודש אחד טוב. זהו.
אין יותר שחקן יורוקאפ ממנו, והוא גם הוכיח את זה השנה, כשהוא נכשל טוטאלית במילאנו, ופרח ביורוקאפ.

שאלה איזה חודש :cool

דווקא הנדריקס נתן תרומה ככל שהעונה הגיע לשלביה המכריעים - לדוגמא בסדרה נגד פאו אשתקד הוא היה טוב עד טוב מאד , גם נגד ברצלונה בחוץ הוא היה אחד הבודדים שהצליחו.
בדיוק ההפך מאליהו.

הוא גם נתן למכבי הרבה שקט בליגה , בניגוד למה שיש היום בגזרת הגבוהים.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 אפריל 2013, 17:16

ankram כתב:

דווקא הנדריקס נתן תרומה ככל שהעונה הגיע לשלביה המכריעים - לדוגמא בסדרה נגד פאו אשתקד הוא היה טוב עד טוב מאד , גם נגד ברצלונה בחוץ הוא היה אחד הבודדים שהצליחו.
בדיוק ההפך מאליהו.

טוב בסדרה מול פאו? הוא היה מזעזע. הוא הגיע אחרי חודש מצויין בטופ 16, ונחנק לגמרי בהצלבה. זאת כמובן לא אשמתו, אלה לא הרמות שלו.
אם ג'יימס לא היה פה אז מילא, אבל אתה באמת רוצה לראות את העמדה הזאת בנויה מהנדריקס ושון? אני לא.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 22 אפריל 2013, 17:18

ankram כתב:

בדיוק ההפך מאליהו.

אתה רציני? :eek
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 22 אפריל 2013, 17:35

הוא היה הגבוה הכי טוב שלנו בכל המשחקים ,עקב החולשה של סופו ושון בסדרה ההיא.
במשחק השלישי הוא שם סל נצחון והיה לו משחק מצויין.
היתה לו סדרה טובה.

היה לו גם טופ 16 מצויין.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי rc4991 » 22 אפריל 2013, 17:45

ankram כתב:הוא היה הגבוה הכי טוב שלנו בכל המשחקים ,עקב החולשה של סופו ושון בסדרה ההיא.
היתה לו סדרה טובה.

היה לו גם טופ 16 מצויין.

רשמת בעצמך את הסיבה לכך,ממש חוכמה להיות הכי טוב לעמדתך כשלצידך משחקים סנטר פצוע וסנטר נוסף שלא משחק
הוא בכלל לא היה טוב בסדרה וכולם הודו בזה בשנה שעברה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 22 אפריל 2013, 17:50

מי זה כולם? ומי שם אותך לדבר בשם כולם?

זה פשוט מדהים איך מנסים לגמד כל שחקן ששיחק פה שהוא לא שייך לשושלת של שאראס-פארקר-ניקו......

למה אתה חושב שהוא קיבל חוזה של פי שניים ממה שמכבי שילמו לו? כי יש לו עינים יפות?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי חנו'ש » 22 אפריל 2013, 17:59

ankram כתב:הוא היה הגבוה הכי טוב שלנו בכל המשחקים ,עקב החולשה של סופו ושון בסדרה ההיא.
היתה לו סדרה טובה.

היה לו גם טופ 16 מצויין.

הוא ירד ממוצע של 13 נק' ומדד של כמעט 20 בטופ 16, לכ-7 נק' ומדד 8 בהצלבה.
אכן היה לו חודש מצוין, אבל זה היה החודש של הטופ 16, לא של ההצלבה....

שון ג'יימס למשל הצליח לשמור על הרבה יותר יציבות במספרים העונה במעבר בין הטופ 16 להצלבה (למרות שכמו כולם נראה פחות טוב במשחקים מול ריאל)
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי ankram » 22 אפריל 2013, 18:11

דווקא שחקנים כמו הנדריקס ופרקינס הם שחקנים שהמדד של היורוליג עושה עמם עוול.
המקרים שהכי משפיעים על קבוצה במשחקים קשים וצמודים (ולמעט משחק 1 , כל המשחקים בסדרה נגד פאו היו צמודים). הם כל אותם מהלכים שלאו דווקא מופיעים בסטטיסטיקה.
הריבאונד התקפה במקרה הנכון , הסל ברגע הנכון , הלחימה מתחת לסלים , העזרה בפיק נ רול (הנדריקס היה טוב בזה), אני זוכר שהנדריקס נתן מלחמה גדולה בצבע באותה סדרה , ביחוד במשחקים 2 ו 3.
ודווקא לא מעמדת שחקן מטרה.
אני מדבר על שחקן שכל הסדרה היו לו 5 איבודים , שזה בערך מה ששון עשה במוצע בסדרה מול ריאל.....(וכבודו של שון במקומו מובטח).
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 22 אפריל 2013, 18:16

ועוד משהו , אני מאד אוהב את שון , ואם הייתי עומד בפני ההחלטה מבין שניהם את מי לקחת , ללא היסוס הייתי הולך על שון.
עם זאת , להגדיר את הנדריקס ששיחק פה שנתיים כאחד שעשה פה חודש אחת טוב ותו לא. זאת הגזמה במקרה הטוב וסתם כפיות טובה במקרה הרע.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי שחף » 22 אפריל 2013, 18:47

אנקראם, הנדריקס נתן מול פאו 7.8 נקודות ב-41% מהשדה. לגבוה שזורק רק מטר מהטבעת ומטה זה אחוזים די מסריחים, ובעיקרון הסדרה הזאת הראתה שהוא שחקן די אוברייטד ומוגבל ברמת יורוליג.
גם רומיין סאטו קיבל מפנר מיליון דולר לעונה, זה אומר שהם חכמים? לא מודדים שחקנים לפי גודל החוזה שלהם.

לגבי חודש שלם טוב, מעשית זה נכון. בטופ 16 הנדריקס עלה ל13 ו-8. בשלב הראשון הוא קלע 7 ו-4. בטופ 16 הוא קלע 7.8 והוריד 4.8 ריבאונדים. בעונה הקודמת הוא קלע 5.6 נקודות והוריד 4.8 ריבאונדים. קלע בסך הכל בשלושה משחקים בדאבל הנדריקס. אתה סולח לי שלא הכנסתי פה מספרים מהקופליג או מהאדיראטית שפלאניניץ' היה שם שחקן מוביל?

הוא סנטר נמוך, לא טכני, לא אתלט מטורף. בינוני בכל רמ''ח איבריו. לגבי עזרה שלו בפיק אנד רול, שאראס הרג את מכבי בסדרה הזאת עם הפיק אנד רול, הרבה מזה באשמתו של הנדריקס. חוכמה גדולה להראות שומר גדול ליד סופו. זה שמילאנו נתנה לו מיליון יורו זה טימטום שלה.
שחף

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־20 אורחים