המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
התנין כתב:בדיעבד, מסתבר שהלפרין מעולם לא היה שחקן טוב במיוחד, והאמת שגם כישרון מיוחד הוא מעולם לא הראה(והרשו לי לא להתייחס לאליפויות עתודה שלא אומרות כלום וראינו כוכבי עתודה ענקיים שהיום אף אחד לא זוכר בכלל). שחקן סתמי, שמן, שלא מסוגל לעבור קונוס בכידרור, ולא שאי פעם היתה לו יכולת חדירה מרשימה. לא למכבי, כן לבני הרצליה.
חנו'ש כתב:התנין כתב:בדיעבד, מסתבר שהלפרין מעולם לא היה שחקן טוב במיוחד, והאמת שגם כישרון מיוחד הוא מעולם לא הראה(והרשו לי לא להתייחס לאליפויות עתודה שלא אומרות כלום וראינו כוכבי עתודה ענקיים שהיום אף אחד לא זוכר בכלל). שחקן סתמי, שמן, שלא מסוגל לעבור קונוס בכידרור, ולא שאי פעם היתה לו יכולת חדירה מרשימה. לא למכבי, כן לבני הרצליה.
שמן??
מתי הלפרין היה שמן??
התנין כתב:בדיעבד, מסתבר שהלפרין מעולם לא היה שחקן טוב במיוחד, והאמת שגם כישרון מיוחד הוא מעולם לא הראה(והרשו לי לא להתייחס לאליפויות עתודה שלא אומרות כלום וראינו כוכבי עתודה ענקיים שהיום אף אחד לא זוכר בכלל). שחקן סתמי, שמן, שלא מסוגל לעבור קונוס בכידרור, ולא שאי פעם היתה לו יכולת חדירה מרשימה. לא למכבי, כן לבני הרצליה.
yzafrir כתב:הלפרין בתור מחליף במכבי יכול להיות אידיאלי . הוא מגיע במצב שהוא לא יכול לדרוש להיות שחקן חמישייה והוא יודע את זה , בנוסף אין עליו את הלחץ להנהיג .
החוכמה שלו זה בדיוק מה שהיה חסר למכבי העונה .
כמו שאמרו פה החסרון היחיד שלו שזה האופי הרך לא יבוא לידי ביטוי בתור מחליף .
אגב הלפרין הוא שחקן הגנה לא רע בכלל וחוטף טוב כדורים . סוג של איידסון כזה...
התנין כתב:כשאני אומר על הלפרין שהוא שמן אני לא מתכוון במובן הפיסי של המילה. הוא פשוט מתנהל כמו שחקן שמן. בקושי זז, אדיש למשחק, לא מסוגל לחדור ומידי פעם יתקע לך שלשה. יכולת חדירה טובה אף פעם לא היתה לו. הקליעה היתה הצד החזק שלו. היום הוא שחקן שרחוק מאוד מרמתה של מכבי ת''א, ובכלל מרמתה של כל קבוצת יורוליג. שחקן לליגה הישראלית וזהו.
yzafrir כתב:התנין כתב:כשאני אומר על הלפרין שהוא שמן אני לא מתכוון במובן הפיסי של המילה. הוא פשוט מתנהל כמו שחקן שמן. בקושי זז, אדיש למשחק, לא מסוגל לחדור ומידי פעם יתקע לך שלשה. יכולת חדירה טובה אף פעם לא היתה לו. הקליעה היתה הצד החזק שלו. היום הוא שחקן שרחוק מאוד מרמתה של מכבי ת''א, ובכלל מרמתה של כל קבוצת יורוליג. שחקן לליגה הישראלית וזהו.
העונה הוא משחק בלי הרבה חשק אבל עונה שעברה ברוסיה הוא דווקא היה מצויין ליד בוורלי . אני לא רואה סיבה שכגארד מחליף במכבי לצד שחקן כמו פארגו הוא לא יהיה גם טוב....כמובן שלגביו הקטע של המחיר הוא קריטי כי הוא לא שווה היום יותר מ300K לעונה...
אם הלפרין יתן במכבי את מה שהוא נתן באולימפיאקוס כמחליף מעמדה 2 , אני יהיה מרוצה מאוד .
לא מחתימים אותו בשביל שיקלע 10-12 נק' אלא יותר בכיוון של 6-8 נק' ו2-3 אס' למשחק ואת זה הוא בהחלט יכול לעשות במכבי ביורוליג...ושוב , קוו המחשבה שלי זה הלפרין כמחליף לגארד בכיר ולא לחמישייה כך שאני לא מצפה ולא רוצה ממנו מספרים כמו שעשה בלובליאנה או בעונת שיא שלו במכבי...
felix_r כתב:yzafrir כתב:התנין כתב:כשאני אומר על הלפרין שהוא שמן אני לא מתכוון במובן הפיסי של המילה. הוא פשוט מתנהל כמו שחקן שמן. בקושי זז, אדיש למשחק, לא מסוגל לחדור ומידי פעם יתקע לך שלשה. יכולת חדירה טובה אף פעם לא היתה לו. הקליעה היתה הצד החזק שלו. היום הוא שחקן שרחוק מאוד מרמתה של מכבי ת''א, ובכלל מרמתה של כל קבוצת יורוליג. שחקן לליגה הישראלית וזהו.
העונה הוא משחק בלי הרבה חשק אבל עונה שעברה ברוסיה הוא דווקא היה מצויין ליד בוורלי . אני לא רואה סיבה שכגארד מחליף במכבי לצד שחקן כמו פארגו הוא לא יהיה גם טוב....כמובן שלגביו הקטע של המחיר הוא קריטי כי הוא לא שווה היום יותר מ300K לעונה...
אם הלפרין יתן במכבי את מה שהוא נתן באולימפיאקוס כמחליף מעמדה 2 , אני יהיה מרוצה מאוד .
לא מחתימים אותו בשביל שיקלע 10-12 נק' אלא יותר בכיוון של 6-8 נק' ו2-3 אס' למשחק ואת זה הוא בהחלט יכול לעשות במכבי ביורוליג...ושוב , קוו המחשבה שלי זה הלפרין כמחליף לגארד בכיר ולא לחמישייה כך שאני לא מצפה ולא רוצה ממנו מספרים כמו שעשה בלובליאנה או בעונת שיא שלו במכבי...
לא מדויק. ברוסיה הוא נעלם לאיזה חצי עונה
yzafrir כתב:felix_r כתב:yzafrir כתב:התנין כתב:כשאני אומר על הלפרין שהוא שמן אני לא מתכוון במובן הפיסי של המילה. הוא פשוט מתנהל כמו שחקן שמן. בקושי זז, אדיש למשחק, לא מסוגל לחדור ומידי פעם יתקע לך שלשה. יכולת חדירה טובה אף פעם לא היתה לו. הקליעה היתה הצד החזק שלו. היום הוא שחקן שרחוק מאוד מרמתה של מכבי ת''א, ובכלל מרמתה של כל קבוצת יורוליג. שחקן לליגה הישראלית וזהו.
לא מדויק. ברוסיה הוא נעלם לאיזה חצי עונה
הוא נעלם רק לקראת סוף העונה שכבר לא היה על מה לשחק...בכלל , לא רק הוא נעלם אלא כל הקבוצה שלו...
felix_r כתב:הינה, במיוחד בשבילך מצאתי את הנתונים של הלפרין ב VTB בעונה שעברה.
שים לב איך באמצע העונה הוא פתאום הפסיק לקלוע בדאבל-פיגרס, והמשיך ביכולת הירודה הזאת עד הסוף.
http://www.vtb-league.com/en/player/yot ... ?sid=14733
הוא שיחק בסך הכל 13 משחקים.
ב 6 הראשונים הוא עשה 15 נקודות ו 5.8 אסיסטים בממוצע למשחק.
ב 7 האחרונים הוא עשה 5 נקודות ו 3.2 אסיסטים בממוצע למשחק.
ב 6 הראשונים הוא קלע רק פעם אחת פחות מ 10 נקודות.
ב 7 האחרונים הוא לא הגיע אף פעם ל 10.
yzafrir כתב:felix_r כתב:הינה, במיוחד בשבילך מצאתי את הנתונים של הלפרין ב VTB בעונה שעברה.
שים לב איך באמצע העונה הוא פתאום הפסיק לקלוע בדאבל-פיגרס, והמשיך ביכולת הירודה הזאת עד הסוף.
http://www.vtb-league.com/en/player/yot ... ?sid=14733
הוא שיחק בסך הכל 13 משחקים.
ב 6 הראשונים הוא עשה 15 נקודות ו 5.8 אסיסטים בממוצע למשחק.
ב 7 האחרונים הוא עשה 5 נקודות ו 3.2 אסיסטים בממוצע למשחק.
ב 6 הראשונים הוא קלע רק פעם אחת פחות מ 10 נקודות.
ב 7 האחרונים הוא לא הגיע אף פעם ל 10.
ועדיין הייתה לו שם עונה טובה . ביורוקאפ הוא דווקא הלך והשתפר ככל שהעונה התקדמה עד שבפיינלפור נגד חימקי הוא היה מצויין...גם בליגה הרוסית הוא סיים מצויין את העונה עם 6 משחקים של מעל 10 נק' ...
קצת סטט' מהעונה הזאת לתזכורת :
http://basketball.eurobasket.com/player ... stats=2012
אם זה לא סטט' מספיק טוב לגארד מחליף אז אני לא יודע מה כן...
jol9 כתב:לצערי אני מסכים כאן עם פליקס בעניין הלפרין (ואי אפשר לחשוד בי כאחד שלא מחבב את יותם).
מצד שני תמיד אפשר לקוות שהוא פתאום יתחבר לעצמו וייתן עונה טובה. הוא יהיה כנראה במכבי בעונה הבאה, וצריך לקוות שהוא יוכל סופסוף לתת עונה
שלמה יציבה וסולידית כשחקן ספסל. חבל שאלה הציפיות שלנו ממנו...
felix_r כתב:jol9 כתב:לצערי אני מסכים כאן עם פליקס בעניין הלפרין (ואי אפשר לחשוד בי כאחד שלא מחבב את יותם).
מצד שני תמיד אפשר לקוות שהוא פתאום יתחבר לעצמו וייתן עונה טובה. הוא יהיה כנראה במכבי בעונה הבאה, וצריך לקוות שהוא יוכל סופסוף לתת עונה
שלמה יציבה וסולידית כשחקן ספסל. חבל שאלה הציפיות שלנו ממנו...
ובי אפשר לחשוד שאני לא מחבב את הלפרין? אתה בטח זוכר איך הייתי בין היחידים שהגנו עליו, כשכולם ירדו עליו (כמו שיורדים היום על אליהו). הוא פשוט נעלם שם לחצי עונה, ואין מה לעשות. אני פשוט יודע את זה ללא כל ספק, כי אני עורך באתר כדורסל רוסי.
LIAV10 כתב:וויאצ׳יץ׳ הושעה מאנאדולו מסיבה לא ברורה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: liran ו־13 אורחים