המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
התנין כתב:כמו שאמר פליקס, והוא צודק במאת האחוזים, הלפרין כבר בקושי עונה להגדרה שחקן כדורסל. שחקן שגמר את הסוס בגיל 27. פשוט עצוב. אחד הפלופים הכי גדולים בכדורסל הישראלי ללא ספק, ובטח שהוא לא שווה 300 אלף דולר נטו לעונה במצבו. בקושי 300 אלף דולר ברוטו הוא שווה. מקווה מאוד שלא ימצא את עצמו במכבי בדרך כזו או אחרת. שילך לסיים את הקריירה באיזו הפועל חולון ויעשה לכולם טוב.
yzafrir כתב:התנין כתב:כמו שאמר פליקס, והוא צודק במאת האחוזים, הלפרין כבר בקושי עונה להגדרה שחקן כדורסל. שחקן שגמר את הסוס בגיל 27. פשוט עצוב. אחד הפלופים הכי גדולים בכדורסל הישראלי ללא ספק, ובטח שהוא לא שווה 300 אלף דולר נטו לעונה במצבו. בקושי 300 אלף דולר ברוטו הוא שווה. מקווה מאוד שלא ימצא את עצמו במכבי בדרך כזו או אחרת. שילך לסיים את הקריירה באיזו הפועל חולון ויעשה לכולם טוב.
לצערך כנראה שתצטרך לסבול אותו במכבי כי הוא וטיוס הולכים להיות ההחתמות הראשונות של הקיץ....
felix_r כתב:yzafrir כתב:התנין כתב:כמו שאמר פליקס, והוא צודק במאת האחוזים, הלפרין כבר בקושי עונה להגדרה שחקן כדורסל. שחקן שגמר את הסוס בגיל 27. פשוט עצוב. אחד הפלופים הכי גדולים בכדורסל הישראלי ללא ספק, ובטח שהוא לא שווה 300 אלף דולר נטו לעונה במצבו. בקושי 300 אלף דולר ברוטו הוא שווה. מקווה מאוד שלא ימצא את עצמו במכבי בדרך כזו או אחרת. שילך לסיים את הקריירה באיזו הפועל חולון ויעשה לכולם טוב.
לצערך כנראה שתצטרך לסבול אותו במכבי כי הוא וטיוס הולכים להיות ההחתמות הראשונות של הקיץ....
אל תהיה בטוח. אני זוכר שבקייץ האחרון הלפרין חתם בבאיירן ל 3 עונות, ככה שהוא לא ממש תיכנן לחזור לישראל בעונה הבאה (למרות כל הווישפול ת'ינקינג של האנשים פה). אולי רק עם הגרמנים יזרקו אותו.
חנו'ש כתב:felix_r כתב:yzafrir כתב:התנין כתב:כמו שאמר פליקס, והוא צודק במאת האחוזים, הלפרין כבר בקושי עונה להגדרה שחקן כדורסל. שחקן שגמר את הסוס בגיל 27. פשוט עצוב. אחד הפלופים הכי גדולים בכדורסל הישראלי ללא ספק, ובטח שהוא לא שווה 300 אלף דולר נטו לעונה במצבו. בקושי 300 אלף דולר ברוטו הוא שווה. מקווה מאוד שלא ימצא את עצמו במכבי בדרך כזו או אחרת. שילך לסיים את הקריירה באיזו הפועל חולון ויעשה לכולם טוב.
אל תהיה בטוח. אני זוכר שבקייץ האחרון הלפרין חתם בבאיירן ל 3 עונות, ככה שהוא לא ממש תיכנן לחזור לישראל בעונה הבאה (למרות כל הווישפול ת'ינקינג של האנשים פה). אולי רק עם הגרמנים יזרקו אותו.
אני זוכרת שכבר איזה 3 שנים (אולי יותר), הוא אמור להיות ההחתמה הראשונה של מכבי כל קיץ.
2000 שנות הגלות של עם ישראל נראים כמו משחק ילדים לעומתו....
felix_r כתב:yzafrir כתב:התנין כתב:כמו שאמר פליקס, והוא צודק במאת האחוזים, הלפרין כבר בקושי עונה להגדרה שחקן כדורסל. שחקן שגמר את הסוס בגיל 27. פשוט עצוב. אחד הפלופים הכי גדולים בכדורסל הישראלי ללא ספק, ובטח שהוא לא שווה 300 אלף דולר נטו לעונה במצבו. בקושי 300 אלף דולר ברוטו הוא שווה. מקווה מאוד שלא ימצא את עצמו במכבי בדרך כזו או אחרת. שילך לסיים את הקריירה באיזו הפועל חולון ויעשה לכולם טוב.
yzafrir כתב:felix_r כתב:yzafrir כתב:התנין כתב:כמו שאמר פליקס, והוא צודק במאת האחוזים, הלפרין כבר בקושי עונה להגדרה שחקן כדורסל. שחקן שגמר את הסוס בגיל 27. פשוט עצוב. אחד הפלופים הכי גדולים בכדורסל הישראלי ללא ספק, ובטח שהוא לא שווה 300 אלף דולר נטו לעונה במצבו. בקושי 300 אלף דולר ברוטו הוא שווה. מקווה מאוד שלא ימצא את עצמו במכבי בדרך כזו או אחרת. שילך לסיים את הקריירה באיזו הפועל חולון ויעשה לכולם טוב.
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 96&lang=HE
אולי זה ירענן את זכרונכם...יותר מיזה , אני חושב שגם היה לוסעיף שהוא יכול להשתחרר לקבוצת יורוליג בינואר (כנראה בגלל שחשב שעד אז יפתרו בעיות המס...)
yzafrir כתב:הוא לא חתום שם לשלוש שנים...
מהכרות אישית הוא מאוד רוצה לחזור לארץ וכנראה שהקיץ זה יקרה סוף סוף...
לעומת ליאור , הוא עבר כלכך הרבה שנים שהסכומים שהיה אמור לשלם מס גבוהים בהרבה מליאור .
בלו זה סיפור אחר מבחינת המס וזה לא הייתה הבעיה כאשר חזר , מה גם שהסכומים היו נמוכים בהרבה מהלפרין...
felix_r כתב:yzafrir כתב:הוא לא חתום שם לשלוש שנים...
מהכרות אישית הוא מאוד רוצה לחזור לארץ וכנראה שהקיץ זה יקרה סוף סוף...
לעומת ליאור , הוא עבר כלכך הרבה שנים שהסכומים שהיה אמור לשלם מס גבוהים בהרבה מליאור .
בלו זה סיפור אחר מבחינת המס וזה לא הייתה הבעיה כאשר חזר , מה גם שהסכומים היו נמוכים בהרבה מהלפרין...
ואליהו?
התנין כתב:צפריר, מדברים פה כל עונה מחדש על בזבוז כסף מיותר מצד מכבי על שחקנים לא מועילים. הלפרין כיום הוא שחקן פח אשפה, לא פחות, ועל הקונוס הזה אתה רוצה שמכבי תשלם 600 אלף דולר ברוטו? יניב גרין הבא זה הוא. כ''כ מקווה שלא ימצא את עצמו כאן במקרה.
er79 כתב:צא מהסרט שהלפרין יסכים לבוא לפה ב-300k. מסכים שזה מה שהוא שווה, אבל זה לא מה שהוא ידרוש. יש מצוי ויש רצוי. אני לא רואה אותו ואת הסוכן שלו מתפשרים על פחות מחצי מליון דולר. אם הוא יסכים לפחות, יש על מה לדבר, אבל זה לא יקרה.
yzafrir כתב:er79 כתב:צא מהסרט שהלפרין יסכים לבוא לפה ב-300k. מסכים שזה מה שהוא שווה, אבל זה לא מה שהוא ידרוש. יש מצוי ויש רצוי. אני לא רואה אותו ואת הסוכן שלו מתפשרים על פחות מחצי מליון דולר. אם הוא יסכים לפחות, יש על מה לדבר, אבל זה לא יקרה.
הוא כהר היה סגור שנה שעברה על 475K כך שאחרי העונה הזאת הוא בטוח יקבל פחות מחצי מליון . אני לא בטוח שמקל יבוא בפחות מ-350K ונעימי בטוח שלא יסכים לפחות מיזה....
אם יותם ידרוש חצי מליון אז הוא ימשיך לנדוד בעולם כי במכבי הוא לא יהיה ...נחכה לקיץ ונדע...
yzafrir כתב:כשתקשורת משרתת את הדעה שלך אז כן להאמין לה ? זה מה שפורסם לפני שנתיים וזה מספיק אמין מבחינתי כשפדרמן גם מדבר בכתבה....
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 36&lang=HE
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־12 אורחים