סרט נוסטלגיה מדהים, שבו אפשר לראות גם את מייק מיצ'ל (ששיחק גם במכבי) משחק עם סן אנטוניו נגד הלייקרס של מג'יק. היו זמנים!
- דוקטור, תעזור לי! - ממה אתה סובל? - אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן. - אתה אוהד מכבי בכדורסל? - כן, דוקטור, איך ידעת? - חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
מייק מיצ'ל, אחד השחקנים הגדולים ששיחקו במכבי וחבל שמכבי ויתרה עליו רק אחרי עונה אחת. מסוג השחקנים שגם בגיל 35 נשארים חזקים ובעלי כושר טוב , נדמה לי ששיחק עד גיל 41 או 42 , נדיר מאוד.
בעצם גם קארים שיחק עד הגיל המופלג הזה והוא לטעמי האישי גדול הסנטרים ששיחקו אי פעם.
בעצם ללייקרס ההיא היה את החמישייה הגדולה ביותר בכל הזמנים לדעתי - מג'יק, ביירון סקוט, וורתי, גרין, קארים.
אבל אם כבר מדברים על הלייקרס היה להם נמסיס גדול בשם הבוסטון סלטיקס ואחד משופם בשם לארי בירד, יש כאן רבע שעה של גאונות אמיתית :
אני מתנצל על פתיחת אשכול מיוחד בשביל הוידאו הזה, אבל זה דבר שאף פעם לא ראיתם בכדורסל, גם אם אתם עכברי כדורסל 50 שנה! הקטע מגיע מהליגה הפיליפינית. תראו איך שחקן התקפה אובד על שני שחקני הגנה!!!
- דוקטור, תעזור לי! - ממה אתה סובל? - אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן. - אתה אוהד מכבי בכדורסל? - כן, דוקטור, איך ידעת? - חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!