המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yarinsaky כתב:יש לך בעייה בהבנת הנקרא, כי אני לא כתבתי בשום מקום שביינום הוא בולדוג הגנתי סטייל פרקינס.
דבר שני, ביינום של היום הוא בהחלט שחקן הגנתי טוב, לא ברמה של פרקינס , אבל טוב.
בוודאי שהוא יכול לשחק 1, אבל הוא לא יעשה את זה כל כך טוב, הוא פשוט רכז לא טוב. למיטב הבנתי מכבי מחפשת קומבו גארד שיוכל
לשחק בשתי העמות ולעשות את זה טוב.
שמע, הד של היום זה לא השחקן של לפני 3 או 4 שנים. אם היה מדובר על זה בכלל לא הייתי מתווכח, אבל הוא פשוט לא.
מכבי צריכה בולדוג הגנתי סטייל פרקינס עם יכולות התקפה אולי טובות יותר
yarinsaky כתב:שוב לא הבנת מה כתבתי. איפה כתבתי שאני רוצה את ביינום, איפה ? השוונו בין שני שחקנים נכון להיום . נכון להיום ביינום יושב על חוזה של 7 מיליון דולר לשנתיים בדטרויט, הד יושב בבית ממרץ ומקווה שאולי מישהוא יפזול לעברו, אולי איפילו הפועל ירושלים.![]()
עזוב, חבל על הזמן. להתראות ותודה עבור הדגים
yarinsaky כתב:אה, אתה משווה את הד לכל השחקנים האלו בלי חוזה ? הד כבר שנתיים או שלוש לא מסיים עונה באותה קבוצה בנ.ב.א, ממש אין קשר בין הדברים.
וכן, בפעם המאה, ביינום היום שחקן הגנה טוב יותר. כנראה לא ראית אותו בדטרויט בשנתים האחרונות.
ולא , לא רוצה לא את ביינום ולא את הד במכבי, לא רוצה.
Holiday_Armadillo כתב:וויאצ'יץ' כנראה סופי באפס פילזן..זאת אומרת עוד חיזוק ליריבה שלנו..
אם יש משהו שקרה בז'לגיריס בעקבות ההגרלה הבעייתית שלהם זה שהם לא חוסכים
אני מצפה ממכבי לראות מה שקורה בבתים אחרים ולהגיב בהתאם..
אני לא מבקשת שמות גדולים,כי זה לא מעניין אותי..אבל שחקן שיהיה שחקן טוב..בבקשה..זה הכל
yzafrir כתב:אם מכבי מחפשים שחקן שהוא 1-2 אז הד הוא לא השחקן (הוא 2 קלאסי והוא לא מוגדר בשום מקום כ-1 או כ-1-2...) , במקרה כזה אני גם חושב שאולי ג'אבר יותר מתאים (אני לא משתמש במושג "יותר טוב") .
אבל יש לי הרגשה שמכבי הולכת על גארד קלאסי עם יד טובה מבחוץ כמו לותר הד או כמו שתוכנן במקור כשחשבו על קארול ולהשאיר את פרקינס לעמדה 1-2 כמו שהיה בעונה האחרונה אבל עד שהוא יחזור שייר והלפרין יגבו את פארגו בעמדה 1 והאמת שכרגע זו האופציה המעודפת עליי....
הד שוטינג גארד מעולה ויכול להיות תוספת רצינית מאוד לסגל . כל הסיפורים על זה שהוא לא מסיים עונה לא רלוונטים כי הם נבעו או מפציעות (שבר ביד כשהיה ביוסטון) או פוליטיקות כמו הסיפור שהיה באינדיאנה .
בסקרמנטו הוא דווקא פתח טוב והשיג חוזה מובטח לעונה בכמעט מליון דולר והוא שוחרר רק אחרי שהקבוצה איבדה כל סיכוי ולא היה טעם להחזיק בו בסגל מכיוון שאוונס חזר מהפציעה והוא לא היה צפוי לקבל מספיק דקות משחק...הוא עשה שם משהו כמו 6 נק' 2 אס' ושני ריב' ב-16 דק' שזה לא רע בכלל
אני זוכר אותו ביוסטון והוא היה שחקן משלים מעולה שם (כמו שפארקר שחקן משלים מעולה שם) וקארתי בפורום של אוהדים של יוסטון שהם היו רוצים אותו בקבוצה בחזרה...
אגב זה שכתוב בדראפט אקספרס שהוא אנדרסייזד לעמדת השוטינג גארד זה נכון לNBA אבל לאירופה זה שטויות , זה כמו ששייר איטי מידי לשחק רכז ב NBA אבל לאירופה אין לו בעיה....
rc4991 כתב:וכעת לשאלה הגורלית:
מי אתם חושבים שיותר טוב ומתאים למכבי ביינום,הד או אולי בכלל מור?
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:וכעת לשאלה הגורלית:
אני אישית אוהבת את מור..
אבל יש לי תחושה שאף אחד מהשלושה האלה בכלל לא יגיע..
תמיד חותם שחקן שאף אחד לא שמע עליו
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:וכעת לשאלה הגורלית:
אני אישית אוהבת את מור..
מור יותר טוב מביינום?
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:וכעת לשאלה הגורלית:
אני אישית אוהבת את מור..
מור יותר טוב מביינום?
Holiday_Armadillo כתב:אני חושבת שזה משהו עם יותר מדי משתנים בשביל לענות עליו..
אני אישית יותר אוהבת את מור מאשר את ביינום..
הוא יותר גבוה,מוסר יותר טוב,יותר חכם..
כמובן שיש כל מיני משתנים שעליהם דיברתי כמו נסיון ורמה שבה שני השחקנים שיחקו..
אבל צפיתי בהרבה משחקים של פרדיו השנה(לאו דווקא בגלל מור,גיליתי אותו על הדרך)וממש אהבתי את מה שראיתי ממנו..
אני חושבת שהוא ופארגו יכולים להיות יופי של ציוות..
מה שכן,אילולא השביתה מור היה משחק כנראה בבוסטון..ככה שאם לא השנה זה יהיה השנה..ואם פארגו לא הלך השנה ל-NBA הוא יילך שנה הבאה..אז אם אתה מביא את מור בנוסף לפארגו אתה בעצם מבטיח לעצמך ששנה הבאה אתה נשאר בלי שני הגארדים המובילים שלך
דווקא אני הבנתי שהסוכן של מור(שהוא גם הסוכן של ביינום)דוחף את מור לחתום במכבי על חוזה לשנתיים,אני מאמין שהוא מוכן השאלה היא האם מכבי מוכנה?(האמת נראה לי שכן)
ושאלה כללית שנוגעת בסיטואציה הזאת:האם שחקן שנבחר בדראפט חייב לשחק בNBA או שהוא יכול לשחק באירופה?(האם יש הבדל בין הסבב הראשון לשני?)
Holiday_Armadillo כתב:דווקא אני הבנתי שהסוכן של מור(שהוא גם הסוכן של ביינום)דוחף את מור לחתום במכבי על חוזה לשנתיים,אני מאמין שהוא מוכן השאלה היא האם מכבי מוכנה?(האמת נראה לי שכן)
ושאלה כללית שנוגעת בסיטואציה הזאת:האם שחקן שנבחר בדראפט חייב לשחק בNBA או שהוא יכול לשחק באירופה?(האם יש הבדל בין הסבב הראשון לשני?)
הוא יחתום לשנתיים בדיוק כמו שכל אמריקאי במכבי יחתום לשנתיים..עם סעיף יציאה ל-NBA..
וכן יש הבדל בין סיבוב ראשון לשני..
בסיבוב ראשון יש לך חוזה מובטח,בסיבוב השני אין לך חוזה מובטח,אבל הזכויות שלך שייכות לקבוצה מסויימת
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:דווקא אני הבנתי שהסוכן של מור(שהוא גם הסוכן של ביינום)דוחף את מור לחתום במכבי על חוזה לשנתיים,אני מאמין שהוא מוכן השאלה היא האם מכבי מוכנה?(האמת נראה לי שכן)
הוא יחתום לשנתיים בדיוק כמו שכל אמריקאי במכבי יחתום לשנתיים..עם סעיף יציאה ל-NBA..
בסיבוב ראשון יש לך חוזה מובטח,בסיבוב השני אין לך חוזה מובטח,אבל הזכויות שלך שייכות לקבוצה מסויימת
אני לא מאמין שמכבי פראיירים במיוחד אחרי שכבר נתנו לפארגו את האופציה לא נראה לי שהם יתנו אותה לעוד שחקן
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:דווקא אני הבנתי שהסוכן של מור(שהוא גם הסוכן של ביינום)דוחף את מור לחתום במכבי על חוזה לשנתיים,אני מאמין שהוא מוכן השאלה היא האם מכבי מוכנה?(האמת נראה לי שכן)
אני לא מאמין שמכבי פראיירים במיוחד אחרי שכבר נתנו לפארגו את האופציה לא נראה לי שהם יתנו אותה לעוד שחקן
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־31 אורחים