אגב
AK47 vs. M16 vs. Tavor
מה לדעתכם? (סתם עניין אותי)
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:אמרתי שהוא לא יגיע, כי למה שמישהו עם פרופיל 97 יבחר תותחנים? זה ממש נדיר.
זה בכלל לא נדיר, כאחד שנמצא בתותחנים. וזה אחלה חיל, לא מבין את הזלזול הזה.
אין פה שום זילזול.
אתה יכול להעריך כמה מהאנשים שנמצאים בגדודי התותחנים היום הם בעלי פרופיל 97?
צריך להגיד את האמת, לרוב, חי"ר יותר מושך מתותחנים, או שריון.
ליאב דיבר על סיירת, אז אין ספק שחי"ר יותר מתאים לו מתותחנים( נכון, גם בתותחנים יש סיירת, אני מכיר אותה מצויין).
כמות לא מבוטלת מהאנשים בתותחנים בעלי פרופיל 97.
נכון, אנשים שהולכים לקרבי בדרך כלל מעדיפים חי"ר או שריון, לרוב בגלל הסטיגמות שיצאו על התותחנים (לא קרביים, נטחנים ושאר שטויות כאלו ואחרות).
MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:אמרתי שהוא לא יגיע, כי למה שמישהו עם פרופיל 97 יבחר תותחנים? זה ממש נדיר.
זה בכלל לא נדיר, כאחד שנמצא בתותחנים. וזה אחלה חיל, לא מבין את הזלזול הזה.
אין פה שום זילזול.
אתה יכול להעריך כמה מהאנשים שנמצאים בגדודי התותחנים היום הם בעלי פרופיל 97?
צריך להגיד את האמת, לרוב, חי"ר יותר מושך מתותחנים, או שריון.
ליאב דיבר על סיירת, אז אין ספק שחי"ר יותר מתאים לו מתותחנים( נכון, גם בתותחנים יש סיירת, אני מכיר אותה מצויין).
כמות לא מבוטלת מהאנשים בתותחנים בעלי פרופיל 97.
נכון, אנשים שהולכים לקרבי בדרך כלל מעדיפים חי"ר או שריון, לרוב בגלל הסטיגמות שיצאו על התותחנים (לא קרביים, נטחנים ושאר שטויות כאלו ואחרות).
אם ככה אז טעות שלי.
אנשים מעדיפים חי"ר כי זה חי"ר. בן אדם שיכול לבחור בין גולני, לתותחנים, לא ייבחר בגולני בגלל שהם נטחנים פחות. יש הבדל, אין מה לעשות.
MTA2311 כתב:גם תותחנים ושריונרים טוחנים שמירות.
התנין כתב:MTA2311 כתב:גם תותחנים ושריונרים טוחנים שמירות.
נכון. הנקודה שלי היא שכולם טוחנים, ולדעתי זה קיבעון לא ברור ולא מובן להעדיף חי''ר על תותחנים או שריון למשל. אם אתה לא בסיירת מובחרת, סביר להניח שיהיה לך שירות משעמם ואפור, שיתייחסו אליך חרא, ואם לא תצא לקורסים בכל פעם שמתפנה תקן, אז הזמן לא יזוז לך. כמובן שיש את האופציה ההפוכה, והיא להיות ג'ובניק מוחלט ואז החיים שלך הרבה יותר יפים. אבל גם באופציה הזאת צריך מזל כדי ליפול על מקום טוב(אני למזלי, נפלתי במקום הכי טוב שניתן לבקש).
MTA2311 כתב:התנין כתב:MTA2311 כתב:גם תותחנים ושריונרים טוחנים שמירות.
נכון. הנקודה שלי היא שכולם טוחנים, ולדעתי זה קיבעון לא ברור ולא מובן להעדיף חי''ר על תותחנים או שריון למשל. אם אתה לא בסיירת מובחרת, סביר להניח שיהיה לך שירות משעמם ואפור, שיתייחסו אליך חרא, ואם לא תצא לקורסים בכל פעם שמתפנה תקן, אז הזמן לא יזוז לך. כמובן שיש את האופציה ההפוכה, והיא להיות ג'ובניק מוחלט ואז החיים שלך הרבה יותר יפים. אבל גם באופציה הזאת צריך מזל כדי ליפול על מקום טוב(אני למזלי, נפלתי במקום הכי טוב שניתן לבקש).
נכון, רוב הסיכויים שבכל מקרה יהיה לך שירות אפור ומשעמם, אבל תמיד קיים הסיכוי שתפרוץ מלחמה, או עימות אחר ואז כבר השירות הוא שונה לחלוטין. כמובן שיש גם כאלה שלא מסוגלים להיות סגורים בטנק פרק זמן ממושך.
MTA2311 כתב:בוודאי שיש כאלה שלא מסוגלים. אף אחד פה לא ילד בן 5, שאפשר להגיד לו שהוא מסוגל לעשות הכל. יש כאלה שלא מסוגלים מבחינה נפשית להיות סגורים בטנק.
MTA2311 כתב:rc, איך בקורס? נהנה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים