toja27 כתב:חבר'ה די למרוח אותנו בלמה הכשלונות של בלאט לא כאלה נוראיים ולמה הוא המאמן הכי טוב שמכבי יכולה למצוא יחסית לשכר שלו פה ויחסית לסגל החלש שמסתבר על דבריכם הוא היחיד שיכול להוציא ממנו משהו כאן. עוד שנה כמו השנתיים האחרונות והוא לא כאן. הקהל ובעקבות זה גם ההנהלה לא תוכל לסבול את זה יותר.
מצטער,כאחד ששמח שבלאט הגיע להחליף את פיני בזמנו כי הבנתי שהיה דרוש שינוי וזה למרות שיש לי כבוד גדול ליכולות של פיני כמאמן, ותמך בו בשנתיים הראשונות, בסוף השנה הנוכחית אני מסתכל על התמונה הגדולה ואני לא מרוצה.כן הבנתי שיש אלף תירוצים למה דווקא מכולם בלאט לא אשם אבל אני לא קונה אותם. לדיוויד יש חלק גדול באיך שהקבוצה נראית.
חלאס לפטור אותו מאחריות.יכול להיות שיש מקום לתת לו שנה נוספת ואם אין שיפור אז זהו.
ובבקשה, אל תפחידו אותנו עם הסיפור על המאמן האחר שיבוא במקום דיוויד בלאט.מכבי הייתה לפניו ותהיה גם אחריו.
ראשית תדייק בעובדות - לבלאט לא היו כשלונות בקדנציה הזאת במכבי. בשלוש השנים האחרונות הוא לכל הפחות השיג את מה שהיה צריך (עונה שעברה) ויותר (לפני שנתיים והעונה).
אז אין לנו שום סיבה להסביר את הכשלונות של בלאט, כי לא היו כאלה.
ברגע שמסכימים על זה, אפשר ללכת ולדבר על סגנון המשחק, על בניית הקבוצה, על התקציב וכו'.
אני גם מתקשה להתחבר לסגנון של מכבי בשנתיים האחרונות, אבל בעונת הגמר, מאוד אהבתי את מה שהקבוצה עשתה.
אפשר גם להגיד שהגיע זמן לשינוי, אבל אז אנא מכולם להפסיק לדבר על המשכיות של מאמנים, כי אם הכי הרבה שמאמנים מחזיקים במכבי זה 3 שנים רצוף, אז תוציאו את ההגדרות
של אוברדוביץ', מסינה, פופוביץ', פרגי ווונגר מהלקסיקון.
לגבי מאמן אחר - אף אחד לא יודע מי יבוא ומה הוא יצליח לעשות. אני מנסה להסתכל על השמות המוכרים, ולחשוב על פקטורים שונים ומשונים שדיברנו עליהם כאן, גם להסתכל על ההיסטוריה הלא רחוקה
ומכאן להסיק מה הדעה שלי ומהי הסבירות להצלחה ולכשלון.
קלישאות כמו "מכבי היתה לפניו ותהיה גם אחריו" לא עוזרות בהסתכלות הזאת, כי גם שיקאגו בולס היתה לפני ג'ורדן ואחריו, גם יוסטון היתה לפני אולג'וון וגם אחריו, וגם הלייקרס היו לפני
קובי ויהיו גם אחריו (ויסלחו לי שלושת המכובדים על ההשוואה).