המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אבל אין עוד קבוצות שמתעניינות בו כך שאולי הוא כן יסכים.
כשנותנים לשחקן סעיף יציאה לNBA זה תמורת פיצוי כספי?(לא נראה לי הגיוני בכלל)
asafb96 כתב:אבל אין עוד קבוצות שמתעניינות בו כך שאולי הוא כן יסכים.
כשנותנים לשחקן סעיף יציאה לNBA זה תמורת פיצוי כספי?(לא נראה לי הגיוני בכלל)
מי אמר לך שרק מכבי רוצה אותו?
אם אני לא טועה זה עובד ככה... לקבוצות NBA אין אפשרות לקחת שחקנים ככה איך שבא להם. זה כמו בכדורגל, קובעים סכום, לדוגמא מיליון דולר בסעיף היציאה, ואם קבוצה מהNBA מוכנה לשלם את זה אז הוא עובר, בין אם מכבי רוצה או לא. אבל היא תקבל את הכסף, הוא לא יעוזב אותם בלי תמורה שהוא תחת חוזה
אני לא בטוח 100%, אבל לפי מה שאני יודע ככה זה עובד בערך. זה הרבה יותר היגיוני, שחקן לא יכול לעזוב קבוצה שהוא איתה בחוזה בלי פיצוי. הבעלים של הקבוצות לא פרייארים של קבוצות הNBA
Holiday_Armadillo כתב:מכבי לא תקבל שום פיצוי על שחקן שיש לו סעיף יציאה ל-NBA..בדיוק בשביל זה הוא קיבל את הסעיף יציאה הזה..
יש סעיף יציאה רגיל(מה שנקרא ''ביי-אאוט'')ויש סעיף יציאה ל-NBA,שזה אומר שלכל קבוצה בכל חלק של העולם הקבוצה תצטרך לקבל פיצוי,אבל לא אם זה ה-NBA
Holiday_Armadillo כתב:מכבי לא תקבל שום פיצוי על שחקן שיש לו סעיף יציאה ל-NBA..בדיוק בשביל זה הוא קיבל את הסעיף יציאה הזה..
יש סעיף יציאה רגיל(מה שנקרא ''ביי-אאוט'')ויש סעיף יציאה ל-NBA,שזה אומר שלכל קבוצה בכל חלק של העולם הקבוצה תצטרך לקבל פיצוי,אבל לא אם זה ה-NBA
asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכבי לא תקבל שום פיצוי על שחקן שיש לו סעיף יציאה ל-NBA..בדיוק בשביל זה הוא קיבל את הסעיף יציאה הזה..
את בטוחה ב100%?
נראה לי יותר היגיוני שבסעיף יש סכום שנקבע יחד עם השחקן, שאם קבוצת הNBA משלמת אותו אז השחקן עובר אליה, גם אם הקוצה שמחזיקה בשחקן לא רוצה... נשמע לי פרייארי ששחקן עם חוזה עוזב בלי פצוי
על כספי מכבי לא קיבלו פיצוי?
Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכבי לא תקבל שום פיצוי על שחקן שיש לו סעיף יציאה ל-NBA..בדיוק בשביל זה הוא קיבל את הסעיף יציאה הזה..
את בטוחה ב100%?
נראה לי יותר היגיוני שבסעיף יש סכום שנקבע יחד עם השחקן, שאם קבוצת הNBA משלמת אותו אז השחקן עובר אליה, גם אם הקוצה שמחזיקה בשחקן לא רוצה... נשמע לי פרייארי ששחקן עם חוזה עוזב בלי פצוי
על כספי מכבי לא קיבלו פיצוי?
על כספי כן,אבל זה שונה..
גם על ולאנצ'יונאס טורונטו יצטרכו לשלם ביי-אאוט(ודי גבוה)
אבל לכל השחקנים כמו פארגו,הנדריקס(מאצ'באן מעונתו השלישית)יש סעיף NBA שאומר שהם יכולים להשתחרר ל-NBA בלי שום פיצוי,במידה והם מביאים חוזה עד תאריך מסויים..
זאת אחת הסיבות שפארגו חתם במכבי ולא בקבוצה אחרת..כי קבוצות אחרות לא מעוניינות בסעיף יציאה ל-NBA כי הן כן מעוניינות להרוויח משהו על השחקן
אני חושב שלמצ'באן זה תמיד עם פיצוי
קודי כתב:לא יודע, אבל נראה לי שמנהלי מכבי בונים יותר מדי על יכולות הקסם של בלאט. אחרת קשה להסביר איך בקיץ כזה, בו היווניות מתפרקות וה-NBA בשביתה כל מה שמכבי מצליחה להביא הוא דווין סמית', יותם הלפרין (או יוגב אוחיון), שון ג'יימס, ג'ון שאייר ועוד איזה גארד מחליף לפארגו שלפי שמות המועמדים לא יהיה כוכב גדול. יש גבול למה שבלאט יכול להוציא מחבורה של ילדים טובים, הוא זקוק גם לכשרון.
נראה שמכבי מתחזקת לרוחב אבל ברמת הכשרון היא יורדת וזה מטריד מאוד. לא כל שנה בלאט יוכל ליצור תלכיד כמו בשנה שעברה, מה עוד שהשנה יהיו מהקבוצה הזו ציפיות גבוהות ויהיה על השחקנים עומס אדיר.
צודק, כמעט כל השמות שצצים עכשיו די הזויים ואולי מתאימים לעונות פיננסיות ולמצב שאין שביתה בנ.ב.א.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־12 אורחים