אשכול המלפפונים / סגל - מחפשים קומבו גארד

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מחפשים קומבו גארד

הודעהעל ידי rc4991 » 13 יולי 2011, 21:05

אני לא מאמין שמכבי פראיירים במיוחד אחרי שכבר נתנו לפארגו את האופציה לא נראה לי שהם יתנו אותה לעוד שחקן[/quote]
נראה לך ששחקן כזה יחתום בלי אופציית יציאה?
חוץ מזה מכבי מקבלת את הפיצוי שהיא קובעת, ככה שזה לא איזה אסון גדול[/quote]

אבל אין עוד קבוצות שמתעניינות בו כך שאולי הוא כן יסכים.
כשנותנים לשחקן סעיף יציאה לNBA זה תמורת פיצוי כספי?(לא נראה לי הגיוני בכלל)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 13 יולי 2011, 21:12

מי אמר לך שרק מכבי רוצה אותו?
אם אני לא טועה זה עובד ככה... לקבוצות NBA אין אפשרות לקחת שחקנים ככה איך שבא להם. זה כמו בכדורגל, קובעים סכום, לדוגמא מיליון דולר בסעיף היציאה, ואם קבוצה מהNBA מוכנה לשלם את זה אז הוא עובר, בין אם מכבי רוצה או לא. אבל היא תקבל את הכסף, הוא לא יעוזב אותם בלי תמורה שהוא תחת חוזה
אני לא בטוח 100%, אבל לפי מה שאני יודע ככה זה עובד בערך. זה הרבה יותר היגיוני, שחקן לא יכול לעזוב קבוצה שהוא איתה בחוזה בלי פיצוי. הבעלים של הקבוצות לא פרייארים של קבוצות הNBA
asafb96

הודעהעל ידי rc4991 » 13 יולי 2011, 21:19

asafb96 כתב:

מי אמר לך שרק מכבי רוצה אותו?
אם אני לא טועה זה עובד ככה... לקבוצות NBA אין אפשרות לקחת שחקנים ככה איך שבא להם. זה כמו בכדורגל, קובעים סכום, לדוגמא מיליון דולר בסעיף היציאה, ואם קבוצה מהNBA מוכנה לשלם את זה אז הוא עובר, בין אם מכבי רוצה או לא. אבל היא תקבל את הכסף, הוא לא יעוזב אותם בלי תמורה שהוא תחת חוזה
אני לא בטוח 100%, אבל לפי מה שאני יודע ככה זה עובד בערך. זה הרבה יותר היגיוני, שחקן לא יכול לעזוב קבוצה שהוא איתה בחוזה בלי פיצוי. הבעלים של הקבוצות לא פרייארים של קבוצות הNBA

ומכבי קובעת את הפיצוי?
האם כך זה גם אם פארגן?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 13 יולי 2011, 21:25

מכבי לא תקבל שום פיצוי על שחקן שיש לו סעיף יציאה ל-NBA..בדיוק בשביל זה הוא קיבל את הסעיף יציאה הזה..
יש סעיף יציאה רגיל(מה שנקרא ''ביי-אאוט'')ויש סעיף יציאה ל-NBA,שזה אומר שלכל קבוצה בכל חלק של העולם הקבוצה תצטרך לקבל פיצוי,אבל לא אם זה ה-NBA
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 13 יולי 2011, 21:27

Holiday_Armadillo כתב:מכבי לא תקבל שום פיצוי על שחקן שיש לו סעיף יציאה ל-NBA..בדיוק בשביל זה הוא קיבל את הסעיף יציאה הזה..
יש סעיף יציאה רגיל(מה שנקרא ''ביי-אאוט'')ויש סעיף יציאה ל-NBA,שזה אומר שלכל קבוצה בכל חלק של העולם הקבוצה תצטרך לקבל פיצוי,אבל לא אם זה ה-NBA

זה באמת לא נשמע לי הגיוני (שסעיף היציאה מותנה בפיצוי כספי)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 13 יולי 2011, 22:06

Holiday_Armadillo כתב:מכבי לא תקבל שום פיצוי על שחקן שיש לו סעיף יציאה ל-NBA..בדיוק בשביל זה הוא קיבל את הסעיף יציאה הזה..

את בטוחה ב100%?
נראה לי יותר היגיוני שבסעיף יש סכום שנקבע יחד עם השחקן, שאם קבוצת הNBA משלמת אותו אז השחקן עובר אליה, גם אם הקוצה שמחזיקה בשחקן לא רוצה... נשמע לי פרייארי ששחקן עם חוזה עוזב בלי פצוי
על כספי מכבי לא קיבלו פיצוי?
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 13 יולי 2011, 22:14

asafb96 כתב:

את בטוחה ב100%?
נראה לי יותר היגיוני שבסעיף יש סכום שנקבע יחד עם השחקן, שאם קבוצת הNBA משלמת אותו אז השחקן עובר אליה, גם אם הקוצה שמחזיקה בשחקן לא רוצה... נשמע לי פרייארי ששחקן עם חוזה עוזב בלי פצוי

על כספי כן,אבל זה שונה..
גם על ולאנצ'יונאס טורונטו יצטרכו לשלם ביי-אאוט(ודי גבוה)
אבל לכל השחקנים כמו פארגו,הנדריקס(מאצ'באן מעונתו השלישית)יש סעיף NBA שאומר שהם יכולים להשתחרר ל-NBA בלי שום פיצוי,במידה והם מביאים חוזה עד תאריך מסויים..
זאת אחת הסיבות שפארגו חתם במכבי ולא בקבוצה אחרת..כי קבוצות אחרות לא מעוניינות בסעיף יציאה ל-NBA כי הן כן מעוניינות להרוויח משהו על השחקן
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 13 יולי 2011, 22:18

Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:

את בטוחה ב100%?

על כספי כן,אבל זה שונה..
גם על ולאנצ'יונאס טורונטו יצטרכו לשלם ביי-אאוט(ודי גבוה)
אבל לכל השחקנים כמו פארגו,הנדריקס(מאצ'באן מעונתו השלישית)יש סעיף NBA שאומר שהם יכולים להשתחרר ל-NBA בלי שום פיצוי,במידה והם מביאים חוזה עד תאריך מסויים..
זאת אחת הסיבות שפארגו חתם במכבי ולא בקבוצה אחרת..כי קבוצות אחרות לא מעוניינות בסעיף יציאה ל-NBA כי הן כן מעוניינות להרוויח משהו על השחקן

אני חושב שלמצ'באן זה תמיד עם פיצוי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 13 יולי 2011, 22:28

אני חושב שלמצ'באן זה תמיד עם פיצוי

לא חושבת..
אני חושבת שעד שהוא מגיע לסעיף היציאה שלו ל-NBA יש סעיף יציאה של..כמה מאות אלפים,לא זוכרת בדיוק..
אבל אחרי שהוא מגיע לשנה של סעיף היציאה זה כבר חופשי
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי where is the love? » 13 יולי 2011, 22:32

כרמל קראתי את מה שכתבת בעמוד הקודם... גם אני כבר מצפה שמכבי יחתימו שחקן טוב, אבל הבעיה היא שזה עדיין לא קורה, הסבלנות קשה...
זה היה ברור לכולנו שלא משנה איזה בית נקבל קבוצות יחתימו שחקנים יתחזקו , אנחנו רואים בבית שלנו את מילאנו , פילזן שעושות קניון של שחקנים טובים מואד, נכון שכמה מהם שמות , אבל למרות השמות אלו שחקנים טוביום , במילאנו בורוסיס, פוטסיס, hairtson ועוד כמה אני כבר לא זוכר, אצל פילזן וייאציץ, הקבוצות האלו מתחזקות.
בינתיים מכבי שמרה על הקבוצה בצורה הכי טובה שיכלה, סמית הוא סימן שאלה וכולנו מקווים שהוא יהיה טוב, אבל עדיין בעמדת הגארד חסר לנו שחקן.
אני מקווה שהלפרין יגיע, ויחד עם שאייר יהיה אפשר להבין את המצב יותר טוב, העניין הוא מה עם ההגנה.
מכבי קבוצת הגנה טובה , אידסון פארגו ופרקינס, אידסון הלך, פרקינס כנראה לא ישאר צריך להביא שחקן שגם טוב בהגנה. לא חייב משהו חייתי, אבל משהו טוב.

מכל מה שדברו בינתיים , מצא חן בעיני אנטואן מור.... אבל אני לא יודע אם הוא מועמד או רק פורומים....ימים יגידו.

אני מאמין שהנושא עם הלפרין יסגר בסוף השבוע ואז נשמע על ההחתמה של הגארד, בלאט טס ב-20 ביולי להכנות עם רוסיה, אני די בטוח שהוא ירצה לגמור עם ההכנות.
בעזרת השם יהיה טוב!

אגב לותר הד עדיין מועמד, כי נאמר שהוא ירד מהכתבה של ifeeldevotion....

נראה שחקן טוב, מהן הסיבות לכך שכמה חבר'ה לא רוצים אותו?
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 13 יולי 2011, 22:45

אני שמה לב שהרבה קוראים למור בזמן האחרון אנטואן..
השם הוא איתואן מור..
בכל מקרה..לא מאמינה שתצטרכו ללמוד את השם הזה..לפחות לא בהקשר של מכבי(מקווה שכן,אבל חושבת שלא)
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 14 יולי 2011, 01:59, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 14 יולי 2011, 01:44

למצבאן יש אופציה יציאה לNBA ב3 שנים הראשונות 650 אלף יורו ואז בשנתיים נוספות 350 אלף .היחיד שיכול להשתחרר חינם זה פראגו אחרי עונה הבא .
לגבי פרקינס לפעמים אנשים כאן יותר מדי משחזרים אמירות כאילו או אחרות של פרשנים .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי er79 » 14 יולי 2011, 04:37

עכשיו גם ג'ורדן פארמר משמיע קולות שייתכן ויבוא לישראל אם תהיה שביתה. על אף שלדעתי לא ביינום, לא פארמר, לא ארטסט, לא אמארה ושאר ירקות ידרכו בכלל על אדמת אירופה, פארמר הוא בהחלט סוג של שחקן שבלאט היה רוצה לראות במכבי.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 14 יולי 2011, 06:28

אם פארמר רוצה לבוא אז זה לפחות לשנה כי אחרת אני לא בטוח שהוא יקבל אזרחות ואנחנו מפסידים את היתרון שהוא יכול לשחק כישראלי .
אבל כמו שאמרת , אף אחד מבין השחקנים שהם תחת חוזה לא ינחת פה , בטח שלא לעמדה קריטית שאם הוא יעזוב הקבוצה תפגע....אם אמרה רוצה לבוא בנוסף לגבוהים שיש לנו כבר אז סבבה כי אם הוא יעזוב פתאום הנזק לא יהיה גדול אבל לבנות עליו ולשחרר שחקן בשביל לפנות לו מקום ? אסור אסור אסור....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי refael » 14 יולי 2011, 09:01

בוספו של דבר סופו החליט לשחק עם נבחרת יוון באליפות אירופה :
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 47&Lang=he
תמונה
refael

הודעהעל ידי Chen » 14 יולי 2011, 09:34

ג'ורדן שחקן טוב, לא נראה לי סביר שיגיע.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי asafb96 » 14 יולי 2011, 09:44

הוא שחקן מצוין, אבל יושב על חוזה ארוך בנטס תמורת משהו כמו 4 מיליון דולר לעונה, לא נראה סביר שיוותר על החוזה, אז אם הוא יגיע, בתום השביתה יצטרך לחזור..
מה שכן, אפשר להחתים גם את פרקינס כ"ביטוח" אם הוא יעזוב באמצע, עד שתסתיים השביתה פרקיס כבר יחלים. אבל לא נראה לי סביר שזה יקרה... אני לא רואה את מכבי מביאה שחקנים עם חוזים מהNBA, אם כבר פריי-אג'נט כמו הד, קווין וכו'...
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 14 יולי 2011, 14:10

לא יודע, אבל נראה לי שמנהלי מכבי בונים יותר מדי על יכולות הקסם של בלאט. אחרת קשה להסביר איך בקיץ כזה, בו היווניות מתפרקות וה-NBA בשביתה כל מה שמכבי מצליחה להביא הוא דווין סמית', יותם הלפרין (או יוגב אוחיון), שון ג'יימס, ג'ון שאייר ועוד איזה גארד מחליף לפארגו שלפי שמות המועמדים לא יהיה כוכב גדול. יש גבול למה שבלאט יכול להוציא מחבורה של ילדים טובים, הוא זקוק גם לכשרון.
נראה שמכבי מתחזקת לרוחב אבל ברמת הכשרון היא יורדת וזה מטריד מאוד. לא כל שנה בלאט יוכל ליצור תלכיד כמו בשנה שעברה, מה עוד שהשנה יהיו מהקבוצה הזו ציפיות גבוהות ויהיה על השחקנים עומס אדיר.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 14 יולי 2011, 14:17

קודי כתב:לא יודע, אבל נראה לי שמנהלי מכבי בונים יותר מדי על יכולות הקסם של בלאט. אחרת קשה להסביר איך בקיץ כזה, בו היווניות מתפרקות וה-NBA בשביתה כל מה שמכבי מצליחה להביא הוא דווין סמית', יותם הלפרין (או יוגב אוחיון), שון ג'יימס, ג'ון שאייר ועוד איזה גארד מחליף לפארגו שלפי שמות המועמדים לא יהיה כוכב גדול. יש גבול למה שבלאט יכול להוציא מחבורה של ילדים טובים, הוא זקוק גם לכשרון.
נראה שמכבי מתחזקת לרוחב אבל ברמת הכשרון היא יורדת וזה מטריד מאוד. לא כל שנה בלאט יוכל ליצור תלכיד כמו בשנה שעברה, מה עוד שהשנה יהיו מהקבוצה הזו ציפיות גבוהות ויהיה על השחקנים עומס אדיר.

צודק, כמעט כל השמות שצצים עכשיו די הזויים ואולי מתאימים לעונות פיננסיות ולמצב שאין שביתה בנ.ב.א.
אבל צריך לחכות בסבלנות. אני חושב שאת ההחתמות הכי חשובות שלה מכבי עשתה דווקא לקראת סוף הקיץ בשנה שעברה, סופו וכמובן פארגו ( שהגיע למעשה במזל ).
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 יולי 2011, 14:19

צודק, כמעט כל השמות שצצים עכשיו די הזויים ואולי מתאימים לעונות פיננסיות ולמצב שאין שביתה בנ.ב.א.

כמה פעמים שמענו את המילים ''עונה פיננסית'' לפני שנה..כמה כעסנו שהולכים ל''עונה פיננסית''..בלאט ידע בול מה הוא עושה ואיזה שחקנים הוא מביא..

אני לא אומרת שאין גבול ליכולות שלו..אני אומרת שפשוט מדהים אותי שלא למדנו לא לשפוט קבוצה לפני שהיא שיחקה אפילו משחק אחד..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־12 אורחים