המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
or163 כתב:גודס לא מחטיא.
jol9 כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:נראה לי שסיומת העונה לפחות תבטיח שהיקמן לא יישאר כאן... ושאוחיון לא יהיה שחקן חמישייה בעונה הבאה.
אחרי התקופה האחרונה אני גם בכלל לא בטוח שאני רוצה אותו בכלל
לא רק שהוא לא תורם,הוא אפילו מזיק ומפיל איתו את כל הקבוצה
נכון, אבל ניתן לו את הקרדיט שהוא בסה"כ יכול להיות לא רע מהספסל.
גם לי ירד ממנו המון העונה, ואני שמתי לחלוטין את תקרית קובאן בצד.
jol9 כתב:היקמן עושה כמה מהלכים גדולים, אבל הוא פשוט לא שחקן לקבוצה כמו מכבי. כרגע מכבי זה רק היקמן - כל השאר מחוץ לעניינים בכלל.
לא כל ת'רד של משחק צריך להפוך לריב על ליאור או דיוויד שהופך למכוער
רוצים להתווכח? לכו לת'רדים המתאימים
felix_r כתב:איך רסקין אחרי כל השנים האלה בכדורסל, רואה רק צד אחד של המשחק?![]()
ריקי היקמן מצוין? כן, בהתקפה. אבל מצד שני דוגס קלע עליו כמעט אותו מספר של נקודות!
יוסי22 כתב:jol9 כתב:היקמן עושה כמה מהלכים גדולים, אבל הוא פשוט לא שחקן לקבוצה כמו מכבי. כרגע מכבי זה רק היקמן - כל השאר מחוץ לעניינים בכלל.
אבל אני לא חושב שבלי היקמן המשחק ההתקפי היה נראה יותר טוב , עובדה שכשבלאט סיפסל אותו שום דבר לא השתפר , להיפך.
אומנם היקמן בהידרדרות מתמדת אני חייב להודות אבל בלעדיו אין למכבי אף חודר לסל , מה שהופך את המשחק של מכבי לשבלוני וצפוי ככה שלמכבי הנוכחית אין את הפריוולגיה לוותר עליו.
חנו'ש כתב:מישהו חייב לשלוח את אליהו לגמילה מלקיחת הכדור בזמן זריקות עונשין וזריקות אימון של לייאפ לפני שהוא מחזיר את הכדור לשופט.
מאז שהוא קטן הוא עושה את זה וכאילו שהוא לא מסוגל להימנע מכך.
פשוט התמכרות....
or163 כתב:חנו'ש כתב:מישהו חייב לשלוח את אליהו לגמילה מלקיחת הכדור בזמן זריקות עונשין וזריקות אימון של לייאפ לפני שהוא מחזיר את הכדור לשופט.
מאז שהוא קטן הוא עושה את זה וכאילו שהוא לא מסוגל להימנע מכך.
פשוט התמכרות....
+1111111
חשבתי שרק אני שמתי לב לזה,
הוא מכור לאקט הזה חחחחחחחחח
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־28 אורחים