המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:שחף ואור אתם תמשיכו לפנטז על סנטר אדיר שייקח אותנו לפיינל פור ואני אשאר ריאלי.
הציפיה שלי היום היא לקבל ארבעים דקות טובות מעמדה 5. אני לא מצפה לראות כאן את האפמן או את ווייצ'יץ' כי זה לא יקרה.
אתם מצפים ולכן צפוייה לכם אכזבה נוספת.
jol9 כתב:שחף ואור אתם תמשיכו לפנטז על סנטר אדיר שייקח אותנו לפיינל פור ואני אשאר ריאלי.
הציפיה שלי היום היא לקבל ארבעים דקות טובות מעמדה 5. אני לא מצפה לראות כאן את האפמן או את ווייצ'יץ' כי זה לא יקרה.
felix_r כתב:היום אתם ראיתם שיש מאמנים צעירים מוכשרים באירופה.
עבודה נהדרת של ברצוקאס
MTA2311 כתב:jol9 כתב:שחף ואור אתם תמשיכו לפנטז על סנטר אדיר שייקח אותנו לפיינל פור ואני אשאר ריאלי.
למה היינס הוא שם ריאלי יותר משאר השמות שהועלו כאן? כמו שאמרת בעצמך, מדובר בגבוה המוביל של אלופת היורוליג, שכרגע עשה בית ספר לגבוהים של צסקא.
שחף כתב:האמת שהמשחק הזה יכול לחזק את התזה של דני פדרמן. גם קבוצה ב-30 מיליון יורו יכולה לפעמים לשחק כמו זבל, למה להשקיע כסף בכלל?
גוועלד
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:שחף ואור אתם תמשיכו לפנטז על סנטר אדיר שייקח אותנו לפיינל פור ואני אשאר ריאלי.
למה היינס הוא שם ריאלי יותר משאר השמות שהועלו כאן? כמו שאמרת בעצמך, מדובר בגבוה המוביל של אלופת היורוליג, שכרגע עשה בית ספר לגבוהים של צסקא.
אני לא חושב שהוא ריאלי יותר פשוט מתקשה להבין את הזלזול בו
שחף כתב:jol9 כתב:שחף ואור אתם תמשיכו לפנטז על סנטר אדיר שייקח אותנו לפיינל פור ואני אשאר ריאלי.
גם ככה אנחנו מתאכזבים במהלך העונה, לפחות לפנטז עדיין אפשר.
אתה באמת מפנטז על קייל היינס?באמת? זה כמו שאני אפנטז על ת'יוס.
Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:האמת שהמשחק הזה יכול לחזק את התזה של דני פדרמן. גם קבוצה ב-30 מיליון יורו יכולה לפעמים לשחק כמו זבל, למה להשקיע כסף בכלל?
גוועלד
אין שם אף קבוצה זולה, כולל את אולי'
שינסה למכור את הלוקשים שלו למישהו אחר
jol9 כתב:שחף כתב:jol9 כתב:שחף ואור אתם תמשיכו לפנטז על סנטר אדיר שייקח אותנו לפיינל פור ואני אשאר ריאלי.
גם ככה אנחנו מתאכזבים במהלך העונה, לפחות לפנטז עדיין אפשר.
אתה באמת מפנטז על קייל היינס?באמת? זה כמו שאני אפנטז על ת'יוס.
בוא אני אכניס אותך לפרספקטיבה.
ב20 השנים האחרונות היו ארבעה סנטרים שוברי שוויון באירופה - סאבוניס, ניקולה , רברצ'ה והאפמן. אולי שכחתי עוד מישהו
במקרה שניים מהם היו במכבי בשיאם המקצועי. אתה באמת מצפה לבינגו נוסף? אתה באמת חושב שזה יכול לקרות?
ונניח שאין עניין של כסף - מי בדיוק יכול להיכנס לנעליים של אחד מהם? פול דייויס? תעשה לי טובה.
אני לא מפנטז על היינס אבל אני בהחלט אהיה מאוד מרוצה לקבל שחקן כזה במכבי
שחף כתב:Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:האמת שהמשחק הזה יכול לחזק את התזה של דני פדרמן. גם קבוצה ב-30 מיליון יורו יכולה לפעמים לשחק כמו זבל, למה להשקיע כסף בכלל?
גוועלד
לאולי יש שחקן אחד יקר וכל השאר עולים כמו הזרים של מכבי. לא נראה לי שמישהו פה מפנטז על אייסי לואו או על אנטיץ'(שהוא שחקן חביב שהייתי שמח לראות פה ברמה העיקרון).
Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:האמת שהמשחק הזה יכול לחזק את התזה של דני פדרמן. גם קבוצה ב-30 מיליון יורו יכולה לפעמים לשחק כמו זבל, למה להשקיע כסף בכלל?
גוועלד
לאולי יש שחקן אחד יקר וכל השאר עולים כמו הזרים של מכבי. לא נראה לי שמישהו פה מפנטז על אייסי לואו או על אנטיץ'(שהוא שחקן חביב שהייתי שמח לראות פה ברמה העיקרון).
ועדיין יש להם את הסופרסטאר הזה שקבוצה צריכה
שחקן אחד שווה משהו, בעל בית
אבל לא, ארויו ''נכשל'' אבל אין סיבה להביא
שחף כתב:האמת שהמשחק הזה יכול לחזק את התזה של דני פדרמן. גם קבוצה ב-30 מיליון יורו יכולה לפעמים לשחק כמו זבל, למה להשקיע כסף בכלל?
גוועלד
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:שחף ואור אתם תמשיכו לפנטז על סנטר אדיר שייקח אותנו לפיינל פור ואני אשאר ריאלי.
אני לא חושב שהוא ריאלי יותר פשוט מתקשה להבין את הזלזול בו
אז תחליט. או שאתה "מוכן להתפשר עליו, כי פדרמן קמצן", או שאתה באמת חושב שהוא שחקן מצויין, כי מההודעות הקודמות שלך היה אפשר להבין שאני ושחף מפנטזים על קרסטיץ', ואתה מוכן מוכן להתפשר על היינס.
בכל מקרה, הוא כמובן לא יגיע לכאן. מכבי לא מחתימה שחקני חמישייה מקבוצות פיינל פור( ובמקרה הזה, אני ממש לא עצוב).
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים