המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:אם וכאשר ריאל תזכה, אני רוצה לראות את דני קמצני אומר שכסף לא קובע(ובואו בכלל לא נדבר על זה שגם ברצלונה וצסק''א היו בפיינל פור)
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם וכאשר ריאל תזכה, אני רוצה לראות את דני קמצני אומר שכסף לא קובע(ובואו בכלל לא נדבר על זה שגם ברצלונה וצסק''א היו בפיינל פור)
השאלה היא מה יקרה אם וכאשר אולי' תנצח??
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם וכאשר ריאל תזכה, אני רוצה לראות את דני קמצני אומר שכסף לא קובע(ובואו בכלל לא נדבר על זה שגם ברצלונה וצסק''א היו בפיינל פור)
להיכנס לבונקרים של ההיכל כי הולכים ליידות עלינו וואחד BRICKS בשנה הבאה
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם וכאשר ריאל תזכה, אני רוצה לראות את דני קמצני אומר שכסף לא קובע(ובואו בכלל לא נדבר על זה שגם ברצלונה וצסק''א היו בפיינל פור)
שחף כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם וכאשר ריאל תזכה, אני רוצה לראות את דני קמצני אומר שכסף לא קובע(ובואו בכלל לא נדבר על זה שגם ברצלונה וצסק''א היו בפיינל פור)
כבר אמרתי שהפיתרון זה שאף אחד לא ייחדש את המנוי שלו
לא נראה לי שזה באמת משנה האמת
אבל באמת אם אולי תנצח יבוא פדרמן ויספר שתקציב לא קובע בכלל.
עלמה צהובה כתב:איך אנשים כאן משנים את דעתם תוך כדי משחק...![]()
היוונים האלה תמיד מסוכנים.
ספאנוליס היה בהלם, עכשיו תור הספרדים להיות בהלם.
מגיע ליוונים לנצח ואני מקווה שיכסחו את ריאל.
חנו'ש כתב:איזה רבע רביעי הולך להיות לנו
יוסי22 כתב:עלמה צהובה כתב:איך אנשים כאן משנים את דעתם תוך כדי משחק...![]()
היוונים האלה תמיד מסוכנים.
ספאנוליס היה בהלם, עכשיו תור הספרדים להיות בהלם.
מגיע ליוונים לנצח ואני מקווה שיכסחו את ריאל.
אני מקווה שריאל תנצח גם כי היא קבוצה טובה יותר , הכי טובה באירופה השנה וגם בראיה היסטורית אם אולימפיאקוס הזו תעשה ריפיט זה ימעיט מגודל ההישג של מכבי הגדולה שאולימפיאקוס הזו רחוקה ממנה מרחק עצום .
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־31 אורחים