המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:rc4991 כתב:LIAV10 כתב:jol9 כתב:כמה דברים:
1 - בשביל להצדיק את פליקס (ולא רק), קל לראות שהגנה טובה היא הגנה פשוטה וחזקה. בלי חילופים מתחכמים שמייצרים מיס מאצ'ים. גבוה יצא בשביל לעזור
על חסימה? יואיל בטובו להתגלגל בחזרה אל הגבוה שחותך פנימה. כל עוד אין כאן את סטוקטון ואת מאלון, אין הרבה הגיון לא לעשות את זה, כי מעט מאוד רכזים
יידעו לשים את הכדור באופן מושלם לגבוה המתגלגל.
2 - אני מאוד מחבב את פפרגלו. אחלה שחקן, שומר מצויין, יודע לקלוע - לא יודע מה העלות שלו, אבל אם סמית' עושה קולות של עזיבה...
3 - מכבי צריכה לחשוב לעונה הבאה על ציוות קשוח לקו הקדמי. לא תמיד צריך הרבה כשרון, ואין כזה בקו הקדמי של אול'. כשרון עולה כסף, אבל אנחנו רואים
מה עושים היינס, אנטיץ' ופרינטזיס לחריאפה, מירוטיץ' וקרסטיץ'.
יש המון שחקנים מהסוג הזה, רק צריך למצוא אותם ולחבר אותם לקבוצה.
אם סמית' עוזב מכבי צריכה ללכת על האח התאום של פרפוגלו.
מי הבחור?
שחף כתב:jol9 כתב:שחף כתב:jol9 כתב:כמה דברים:
1 - בשביל להצדיק את פליקס (ולא רק), קל לראות שהגנה טובה היא הגנה פשוטה וחזקה. בלי חילופים מתחכמים שמייצרים מיס מאצ'ים. גבוה יצא בשביל לעזור
על חסימה? יואיל בטובו להתגלגל בחזרה אל הגבוה שחותך פנימה. כל עוד אין כאן את סטוקטון ואת מאלון, אין הרבה הגיון לא לעשות את זה, כי מעט מאוד רכזים
2 - אני מאוד מחבב את פפרגלו. אחלה שחקן, שומר מצויין, יודע לקלוע - לא יודע מה העלות שלו, אבל אם סמית' עושה קולות של עזיבה...
3 - מכבי צריכה לחשוב לעונה הבאה על ציוות קשוח לקו הקדמי. לא תמיד צריך הרבה כשרון, ואין כזה בקו הקדמי של אול'. כשרון עולה כסף, אבל אנחנו רואים
שוב, תביא את ספאנוליס ואפשר להביא חבורת חוטבי עצים לידו. תביא שחקן פחות טוב וצריך סנטר נורמלי.
לא צריך סנטר נורמלי... חבל על הכסף שתשים על אחד כזה.
אתה חושב שעם לאנגפורד לבדו תגיע לגמר? ראינו בשנה שעברה שזה לא מספיק. ספאנוליס יש אחד. אלא אם כן יש לך איזה אנתוני פארקר שאתה שולף מה-NBA.
חנו'ש כתב:אני מנסה להבין משהו.
איך אחרי עונה שעברה בה אולי' לקחה אליפות, אף קבוצה עשירה לא חשבה לגנוב להם מישהו מהשחקנים שלהם (ואני לא מדברת על ספאנוליס) שלמרות בינוניותם הצליחו להביא אליפות אירופה.
ואצלינו, גם אחרי שנים בינוניות עם שחקנים די בינוניים, ישר גונבים לנו כל שחקן שהוא קצת פחות מבינוני.
וזה לא שהשחקנים האחרים באולי' ששמם אינו ספאנוליס מרוויחים כזה הון שם.
רק מראה שהעובדה שמכבי לא מצליחה לשמור על המשכיות, לא בהכרח קשורה רק לכסף.
jol9 כתב:שחף כתב:jol9 כתב:שחף כתב:jol9 כתב:כמה דברים:
שוב, תביא את ספאנוליס ואפשר להביא חבורת חוטבי עצים לידו. תביא שחקן פחות טוב וצריך סנטר נורמלי.
לא צריך סנטר נורמלי... חבל על הכסף שתשים על אחד כזה.
אתה חושב שעם לאנגפורד לבדו תגיע לגמר? ראינו בשנה שעברה שזה לא מספיק. ספאנוליס יש אחד. אלא אם כן יש לך איזה אנתוני פארקר שאתה שולף מה-NBA.
אז תביא שני גארדים טובים. אני לא מבין למה אתה ממשיך להתעקש להביא לכאן איזה סנטר במליון +, כשיש לך גם את ג'יימס במעל למליון (מיסוי על ישראלי).
בשביל מה? כמה נקודות שהוא ייקלע עם הגב לסל?
תסתכל על היורוליג, תסתכל על הNBA, אתה יכול להגיד לי שם של סנטר אחד שמהווה שובר שוויון מהסוג שהיו פעם שאק, רובינסון, יואינג, חאכים או לחלופין ניקולה, האפמן וסבוניס?
אין.
תביא את שני שחקנים קשוחים לעמדות 4-5 שיסגרו את הצבע הרמטית, ותשקיע בשחקני החוץ. זה הדבר היחיד שיכול להחזיר את מכבי להיות רלוונטית ביורוליג.
LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:אני מנסה להבין משהו.
איך אחרי עונה שעברה בה אולי' לקחה אליפות, אף קבוצה עשירה לא חשבה לגנוב להם מישהו מהשחקנים שלהם (ואני לא מדברת על ספאנוליס) שלמרות בינוניותם הצליחו להביא אליפות אירופה.
ואצלינו, גם אחרי שנים בינוניות עם שחקנים די בינוניים, ישר גונבים לנו כל שחקן שהוא קצת פחות מבינוני.
וזה לא שהשחקנים האחרים באולי' ששמם אינו ספאנוליס מרוויחים כזה הון שם.
רק מראה שהעובדה שמכבי לא מצליחה לשמור על המשכיות, לא בהכרח קשורה רק לכסף.
כי יש להם מספיק כסף, השחקנים מרוויחים יפה ואין כל מיני חוזים של 1 פלוס 1 חלקי 8 ורבע בחזקת 4
אדגר פו כתב:שרמדיני הולך להיות אלוף אירופה ? שיחק אותה הבחור, מכבי עשו לו טובה גדול גדול. איך הוא לחץ עכשיו את הרכז של ריאל יחד עם ספנוליס.
שחף כתב:חוץ מזה יוני, מה זה משנה? מחר אתה תשמע מדני פדרמן שתקציב לא קובע, והמחליפים של היקמן ולוגאן יגיעו מהליגה האסטונית.
התנין כתב:המאמן של אולימפיאקוס באחת התצוגות הגדולות שראינו ממאמן בפיינל פור כלשהו. הכדורסל היווני הרוויח מאמן ענק.
התנין כתב:המאמן של אולימפיאקוס באחת התצוגות הגדולות שראינו ממאמן בפיינל פור כלשהו. הכדורסל היווני הרוויח מאמן ענק.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־24 אורחים