המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:אפשר בבקשה לצנזר את קבוצת החוץ בכותרת?
תודה.
חנו'ש כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4380041,00.html
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 42602.html
הלוואי לא יבואו, נקבל ניצחון טכני בלי הצורך לראות שוב את הפרצוף של האדומים!!
אלמוג כתב:שיגיעו, שלא יגיעו, לא משנה לי.
העונה המשעממת ביותר והכי לא מרגשת שראיתי מאז שאני אוהד מכבי.
חנו'ש כתב:חסר להם שהם לא גומרים את הסיוט הזה!!
כל משחק מול העכברושים הללו עושה לי סיוטים בלילה.
סילבר כתב:חנו'ש כתב:חסר להם שהם לא גומרים את הסיוט הזה!!
ביטויים כאלו מזכירים את הצד המכוער של אוהדי הפועל ת"א. כמו שאליהו אמר, הוא לא יודע אם הם אוהדי הפועל או שונאי מכבי. להשתמש במונח עכברושים אינו ראוי.
אני לא רואה הכרח לאמץ את הצד הבזוי באוהדי הפועל ולקרוא ליהודים עכברושים. ולמי את קוראת עכברושים? לשולדנברנד? אדלשטיין? נאור? הזר שתופר אותנו כבר פעמים, גודס? כשאת קוראת ליהודים או זרים ואפילו לאוהדי קבוצה אחרת עכברושים זה לא "מתנגן" טוב ברשתית שלי. אני מאמין שאני לא לבד. זה מחליא אותי כשאוהדי הפועל נוהגים כך.
ובנוגע לסיוטים שלך, המשחקים עם הפועל תמיד פיקנטיים ועדיף שיתקיימו כל שנה. אני מעדיף שתהיה להם קבוצה טובה יותר (וגם לנו) ובכך הדרבי יהיה עוד יותר מעניין. כמו פעם, כשניצחון עליהם נותן טעם מתוק ולא התמודדות מול קבוצה נחותה כמו היום שמדגיש רק את הכלום ושום דבר שקוראים לו רוב אוהדי הפועל (בעיני, האוהדים השפויים שלהם מהווים קומץ).
סילבר כתב:חנו'ש כתב:חסר להם שהם לא גומרים את הסיוט הזה!!
ביטויים כאלו מזכירים את הצד המכוער של אוהדי הפועל ת"א. כמו שאליהו אמר, הוא לא יודע אם הם אוהדי הפועל או שונאי מכבי. להשתמש במונח עכברושים אינו ראוי.
אני לא רואה הכרח לאמץ את הצד הבזוי באוהדי הפועל ולקרוא ליהודים עכברושים. ולמי את קוראת עכברושים? לשולדנברנד? אדלשטיין? נאור? הזר שתופר אותנו כבר פעמים, גודס? כשאת קוראת ליהודים או זרים ואפילו לאוהדי קבוצה אחרת עכברושים זה לא "מתנגן" טוב ברשתית שלי. אני מאמין שאני לא לבד. זה מחליא אותי כשאוהדי הפועל נוהגים כך.
ובנוגע לסיוטים שלך, המשחקים עם הפועל תמיד פיקנטיים ועדיף שיתקיימו כל שנה. אני מעדיף שתהיה להם קבוצה טובה יותר (וגם לנו) ובכך הדרבי יהיה עוד יותר מעניין. כמו פעם, כשניצחון עליהם נותן טעם מתוק ולא התמודדות מול קבוצה נחותה כמו היום שמדגיש רק את הכלום ושום דבר שקוראים לו רוב אוהדי הפועל (בעיני, האוהדים השפויים שלהם מהווים קומץ).
המשחק השלישי בסידרת הדרבי התל-אביבי יתקיים היום כסדרו. עד אתמול בערב איימה הפועל לא להתייצב להתמודדות בגלל מחלוקת בנושא הכרטיסים. בפגישה בין שתי הקבוצות בביתו של יו"ר המינהלת נמצא ההסדר, ובמסגרתו יקבלו האדומים כמות כרטיסים נוספת וכמה תאי צפייה.
LIAV10 כתב:שיהיו יותר אדומים שיחזרו מאוכזבים הביתה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx, שמוליק ו־24 אורחים