15 יולי 2011, 16:08
15 יולי 2011, 16:10
Chen כתב:פופוביץ'-שחקן בטעם של פעם.
למרות הקליעה המרשימה והכמות אסיסטים של פופוביץ' הוא עדיין מאבד 2.6 כדורים בממוצע שזה בעיתי וגם ההגנה שלו לא משהו בלשון המעטה.
15 יולי 2011, 16:14
Holiday_Armadillo כתב:Chen כתב:פופוביץ'-שחקן בטעם של פעם.
למרות הקליעה המרשימה והכמות אסיסטים של פופוביץ' הוא עדיין מאבד 2.6 כדורים בממוצע שזה בעיתי וגם ההגנה שלו לא משהו בלשון המעטה.
לבחור שבאווטאר שלך יש 2.5 איבודים למשחק בליגה הישראלית ו-2.1 ביורוליג..
לפופוביץ' יש 2.6 ביורוקאפ ו-1.8 בליגה הרוסית
15 יולי 2011, 16:16
Chen כתב:Holiday_Armadillo כתב:Chen כתב:פופוביץ'-שחקן בטעם של פעם.
לבחור שבאווטאר שלך יש 2.5 איבודים למשחק בליגה הישראלית ו-2.1 ביורוליג..
לפופוביץ' יש 2.6 ביורוקאפ ו-1.8 בליגה הרוסית
זה רק אומר שלא צריך להביא עוד מישהו שיאבד כדור.
15 יולי 2011, 16:22
שניים ומשהו איבודים זה לא הרבה בכלל..
לדיאמנטידיס יש 3.0 איבודים למשחק..
15 יולי 2011, 16:24
Chen כתב:שניים ומשהו איבודים זה לא הרבה בכלל..
לדיאמנטידיס יש 3.0 איבודים למשחק..
אבל הוא כן יודע לעשות הגנה אז זה מפצה...
15 יולי 2011, 16:25
15 יולי 2011, 16:28
החציל האצטקי כתב:פופוביץ' אחלה של שחקן. האמת, תהרגו אותי, אני לא מבין מה מכבי צריכה קומבו כשיש לה את ג'רמי, יותם(?), שאייר, שארפ ובורשטיין. אני חושב שעדיף רכז טהור. כן, על הזן ההגנתי-קשוח-לוחמני יותר, אבל רכז.
15 יולי 2011, 16:41
החציל האצטקי כתב:פופוביץ' אחלה של שחקן. האמת, תהרגו אותי, אני לא מבין מה מכבי צריכה קומבו כשיש לה את ג'רמי, יותם(?), שאייר, שארפ ובורשטיין. אני חושב שעדיף רכז טהור. כן, על הזן ההגנתי-קשוח-לוחמני יותר, אבל רכז.
15 יולי 2011, 16:43
15 יולי 2011, 16:49
שחף כתב:אני בכלל לא מבין למה אנחנו שומעים שמות ברמה של פו ג'טר בהקשר של מכבי. לפדרמן באמת יש בעיה להביא שחקן כמו ג'ון וול, נניח, שעוד לא עשה כסף בקריירה שלו, אם דרון וויליאמס לקח את הפקלאות שלו לפאקינג טורקיה?
also heard about Maccabi.the reason why he didn't continue in Kazan its because he wants badly to play in Maccabi as its his dream.
he had talks with them in June and when he understood that they want him he didnt sign in Unics.
15 יולי 2011, 17:32
15 יולי 2011, 17:34
שחף כתב:די הזוי שאנשים חושבים על זה בצורה כזאת. תל אביב זה אחד המקומות היותר אטרקטיביים שיש לשחקנים אמריקאיים. כמעט כולם פה מדברים פה אנגלית, בהרבה מובנים תל אביב דומה לניו יורק יותר מאשר כמעט כל עיר באירופה, ויש פה כמות גדולה של שחקנים אמריקאיים. אה, והמאמן הוא אמריקאי בוגר פרינסטון, לא איזה אובראדוביץ' עם פרצוף זעוף. אם מכבי מציעה לשחקן כמו וול מיליון וחצי יש סיכוי לא רע שהוא יקפוץ על זה.
15 יולי 2011, 18:39
15 יולי 2011, 18:58
yzafrir כתב:חביב , כל הזלזול שלך בפרקינס סוטה לגמרי מהמציאות....נכון שהדרישה של פרקינס לחוזה מוגזם זה בהחלט לא בסדר וברור שהוא לא ישאר במכבי אם ימשיך לדרוש חוזה כזה אבל אין שום קשר בין זה לבין זה שהוא שחקן איכותי ומגוון מאוד והתרומה שלו השנה הייתה ענקית . כל הסיפורים האלו שאחרי הפציעה הקבוצה שיחקה יותר טוב זו דמגוגיה בשקל .
הקבוצה שיחקה בסך בכל 4 משחיקם אחרי הפציעה כששניים (יותר נכון 1.5) מהם היו נגד קבוצה שהגיע לכאן מפורקת פיזית ועם סגל של 7-8 שחקנים , אחד נגד ריאל מדריד שאין צורך להוסיף באיזה קבוצה "גדולה" מדובר וכמובן הגמר נגד פאו .
הכי הזוי זה שעם כל הזלזול בפרקינס , מדד האיכות שלו הוא השני בטיבו במכבי אחרי איידסון וטוב יותר משל פארגו . הוא היה הריבאונדר המוביל בקבוצה העונה .
זה מדהים איך שכחו לו את כל העונה בגלל 4 משחקים אחרונים של העונה ששחקנים ידעו לפצות על חסרון של שחקן .
זה שהוא חוצפן בדרישה שלו בנושא החוזה לא משנה את העובדה שהוא היה אחד השחקנים החשובים בקבוצה העונה .
מכבי צריכה להחתים אותו על חוזה ארוך טווח כמובן שמותנה בהחלמה מלאה שלו ( שהיא בהחלט אפשרית ) ובסכום הוגן לאור מצבו , בשאיפה שלא בעונה הבאה אולא זאת שאחריה הוא יחזור להיות שחקן חשוב בסגל .
עשיתי היום מרתון משחקים של מכבי העונה ( אני עובר ליס ומעביר את כל המשחקים שלי ל-DVD מהמג'יק ) ופשוט עצוב לראות את הזלזול בשחקן הזה שפשוט היה תענוג אחד גדול העונה...
15 יולי 2011, 18:59
15 יולי 2011, 19:05
yzafrir כתב:חביב , כל הזלזול שלך בפרקינס סוטה לגמרי מהמציאות....נכון שהדרישה של פרקינס לחוזה מוגזם זה בהחלט לא בסדר וברור שהוא לא ישאר במכבי אם ימשיך לדרוש חוזה כזה אבל אין שום קשר בין זה לבין זה שהוא שחקן איכותי ומגוון מאוד והתרומה שלו השנה הייתה ענקית . כל הסיפורים האלו שאחרי הפציעה הקבוצה שיחקה יותר טוב זו דמגוגיה בשקל .
הקבוצה שיחקה בסך בכל 4 משחיקם אחרי הפציעה כששניים (יותר נכון 1.5) מהם היו נגד קבוצה שהגיע לכאן מפורקת פיזית ועם סגל של 7-8 שחקנים , אחד נגד ריאל מדריד שאין צורך להוסיף באיזה קבוצה "גדולה" מדובר וכמובן הגמר נגד פאו .
הכי הזוי זה שעם כל הזלזול בפרקינס , מדד האיכות שלו הוא השני בטיבו במכבי אחרי איידסון וטוב יותר משל פארגו . הוא היה הריבאונדר המוביל בקבוצה העונה .
זה מדהים איך שכחו לו את כל העונה בגלל 4 משחקים אחרונים של העונה ששחקנים ידעו לפצות על חסרון של שחקן .
זה שהוא חוצפן בדרישה שלו בנושא החוזה לא משנה את העובדה שהוא היה אחד השחקנים החשובים בקבוצה העונה .
מכבי צריכה להחתים אותו על חוזה ארוך טווח כמובן שמותנה בהחלמה מלאה שלו ( שהיא בהחלט אפשרית ) ובסכום הוגן לאור מצבו , בשאיפה שלא בעונה הבאה אולא זאת שאחריה הוא יחזור להיות שחקן חשוב בסגל .
עשיתי היום מרתון משחקים של מכבי העונה ( אני עובר ליס ומעביר את כל המשחקים שלי ל-DVD מהמג'יק ) ופשוט עצוב לראות את הזלזול בשחקן הזה שפשוט היה תענוג אחד גדול העונה...
15 יולי 2011, 19:10
15 יולי 2011, 19:27
er79 כתב:אני בדעה של צפריר ו-where is the love, לא ברור לי ממה נובע הזלזול הזה בפרקינס, ותסלח לי חביב, אבל כן, אני מבין ה"בורים שלא יודעים מהחיים שלהם" שבטוח שפרקינס בהחלט היה חסר דווקא בגמר נגד פאו, והוא בהחלט היה יכול למזער את הנזקים של דיאמנטידיס, אם לא לנטרלם. כנראה שאין לי מושג בכדורסל.
15 יולי 2011, 19:49
asafb96 כתב:er79 כתב:אני בדעה של צפריר ו-where is the love, לא ברור לי ממה נובע הזלזול הזה בפרקינס, ותסלח לי חביב, אבל כן, אני מבין ה"בורים שלא יודעים מהחיים שלהם" שבטוח שפרקינס בהחלט היה חסר דווקא בגמר נגד פאו, והוא בהחלט היה יכול למזער את הנזקים של דיאמנטידיס, אם לא לנטרלם. כנראה שאין לי מושג בכדורסל.
נראה לך באמת שפרקינס היה יכול לנטרל את דיא? פרקינס שחקן הגנה טוב, אפילו מצוין, אבל עשיתם לו בפורום מוניטין של מינימום נדב הנפלד או רון ארטסט. פרקינס לא היה עוצר את הפיק אנד רול של דיא, כמו שהוא לא עצר את נאברו
הוא אולי היה עוזר קצת בהגנה, אבל אתם שוכחים שאם הוא היה משחק, סביר להניח שפניני היה משחק הרבה הרבה פחות, ופניני היה אדיר שפרקינס נפצע והוא קיבל את הדקות, אז אני לא ממש רואה איך פרקינס היה מביא למכבי את הניצחון