itay92 כתב:עכשיו יש סדרה נגד ירושלים,משחק אחד או שני משחקים??(אני כבר לא יודע מרוב השינויים...)
הגמר זה משחק אחד
כל השאר סדרות
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
itay92 כתב:עכשיו יש סדרה נגד ירושלים,משחק אחד או שני משחקים??(אני כבר לא יודע מרוב השינויים...)
or163 כתב:המאזן של בלאט בפלייאוף בארץ - 25:0,
חחח דיוויד התעצבן מנאחס כאשר גלדסטון הזכיר זאת.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:איזו עונה חלומית!! הצלבה, סוויפ על הפועל. מה עוד אפשר לבקש מהקבוצה שאתה אוהד?
![]()
![]()
אבל איזה כיף, אה?
גם רפא ניצח היום. אחד הימים המאושרים בחיי.
Holiday_Armadillo כתב:''אין מקום יותר למשחקי רדיוס''
גם לאוהדים הברברים אין יותר מקום
ברגע שהאוהדים שלהם יתחילו להיות בני אדם יפסיקו לתת להם משחקי רדיוסfelix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:ככה זה, מי שקורע את עצמו בהגנה, מתקשה לקלוע בהתקפה
פליקס..רציני?
אתה רוצה להגיד לי שכל שחקני ההגנה הטובים ב-NBA לא קולעים עונשין בגלל מה שהם עושים בהגנה? אל תגיד לי שזה נשמע לך הגיוני
ליאור קלעי עונשין זוועתי ולא מהיום, לא צריך גם לזה למצוא איזשהי סיבה מיוחדת
אפילו ברקוביץ'(המאמן של אשדוד)עשה עליו האק-אה-ליאור לפני שנה
ידעתי שמישהו פה יקפוץ ויגיד את זה. מזל שלא הבאת את מייקל ג'ורדן כדוגמא. כשנהיה ב NBA נדבר.
חוץ מזה, את בעצמך אמרת "כל שחקני ההגנה הטובים". למה ליאור נחשב לשחקן הגנה טוב שאת משווה?
אליהו לא קלע עונשין טוב כל כך לאורך הקריירה, זה נכון, אבל לא כמו היום. זה קורה. במיוחד עם אתה משקיע הרבה יותר עבודה פיזית מאשר אתה רגיל. אם לשישקאוסקס הקטלני מותר להחטיא שתי זריקות עונשין קובעות בשניות האחרונות של גמר היורוליג, אז לאליהו גם מותר להחטיא (מה גם שזה לא התחום שהוא מצטיין בו באופן קבוע).
מה זה קשור למייקל ג'ורדן? אתה מדבר על כל מה שהוא עושה בהגנה כאילו שזה מה שהשפיע עליו לקלוע את העונשין כשאתה בעצמך אומר שהוא לא קלעי עונשין טוב(ואני אפילו אגיד שהוא קלעי עונשין רע)
היום הוא לא קלע טוב מהעונשין וזאת עובדה, על אחת כמה וכמה שכולנו יודעים ומתוסכלים מהעובדה שליאור קלעי עונשין לא טוב, אז למה לנסות לתרץ את זה? הרי הוא החטיא גם עונשין בתחילת המשחק ולא רק בסוף
לא קלע טוב, סוף סיפור
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:''אין מקום יותר למשחקי רדיוס''
גם לאוהדים הברברים אין יותר מקום
ברגע שהאוהדים שלהם יתחילו להיות בני אדם יפסיקו לתת להם משחקי רדיוסfelix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:ככה זה, מי שקורע את עצמו בהגנה, מתקשה לקלוע בהתקפה
פליקס..רציני?
אתה רוצה להגיד לי שכל שחקני ההגנה הטובים ב-NBA לא קולעים עונשין בגלל מה שהם עושים בהגנה? אל תגיד לי שזה נשמע לך הגיוני
ליאור קלעי עונשין זוועתי ולא מהיום, לא צריך גם לזה למצוא איזשהי סיבה מיוחדת
אפילו ברקוביץ'(המאמן של אשדוד)עשה עליו האק-אה-ליאור לפני שנה
ידעתי שמישהו פה יקפוץ ויגיד את זה. מזל שלא הבאת את מייקל ג'ורדן כדוגמא. כשנהיה ב NBA נדבר.
חוץ מזה, את בעצמך אמרת "כל שחקני ההגנה הטובים". למה ליאור נחשב לשחקן הגנה טוב שאת משווה?
אליהו לא קלע עונשין טוב כל כך לאורך הקריירה, זה נכון, אבל לא כמו היום. זה קורה. במיוחד עם אתה משקיע הרבה יותר עבודה פיזית מאשר אתה רגיל. אם לשישקאוסקס הקטלני מותר להחטיא שתי זריקות עונשין קובעות בשניות האחרונות של גמר היורוליג, אז לאליהו גם מותר להחטיא (מה גם שזה לא התחום שהוא מצטיין בו באופן קבוע).
מה זה קשור למייקל ג'ורדן? אתה מדבר על כל מה שהוא עושה בהגנה כאילו שזה מה שהשפיע עליו לקלוע את העונשין כשאתה בעצמך אומר שהוא לא קלעי עונשין טוב(ואני אפילו אגיד שהוא קלעי עונשין רע)
היום הוא לא קלע טוב מהעונשין וזאת עובדה, על אחת כמה וכמה שכולנו יודעים ומתוסכלים מהעובדה שליאור קלעי עונשין לא טוב, אז למה לנסות לתרץ את זה? הרי הוא החטיא גם עונשין בתחילת המשחק ולא רק בסוף
לא קלע טוב, סוף סיפור
זה לא לתרץ. 17 ריבאונדים זה תירוץ? מה זה סתם כדורים נפלו לו לידיים?
הבן אדם לא רגיל להשקיע בהגנה, והיום הוא השקיע פי 10 מהרגיל, ולכן זה השפיע על הקליעה שלו.
לדעתי זה משהו הגיוני מאוד מבחינה פיזיולוגית.
מי שעשה בצבא ירי אחרי מאמץ, יודע עד כמה זה משפיע.
felix_r כתב:זה נכון, הלוואי והוא היה עושה את זה יותר, ואז אולי הוא היה מתרגל.
ד"א אליהו שיחק היום 33 דקות, פי 2 מהרגיל. זאת אומרת גם השקיע הרבה יותר וגם שיחק הרבה יותר. התעייף
חנו'ש כתב:מגדל זו היריבה הבאה??
אוי אלוהים... למה??![]()
misha כתב:חנו'ש כתב:מגדל זו היריבה הבאה??
אוי אלוהים... למה??![]()
הם עדיין לא עברו את נתניה.
חנו'ש כתב:misha כתב:חנו'ש כתב:מגדל זו היריבה הבאה??
אוי אלוהים... למה??![]()
הם עדיין לא עברו את נתניה.
יעברו, אל תדאג...
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:זה נכון, הלוואי והוא היה עושה את זה יותר, ואז אולי הוא היה מתרגל.
ד"א אליהו שיחק היום 33 דקות, פי 2 מהרגיל. זאת אומרת גם השקיע הרבה יותר וגם שיחק הרבה יותר. התעייף
אם ימשיך להיות טוב (גם ובעיקר בריבאונד) ויוכיח לבלאט שהוא לא צריך מישהו אחר על המגרש בשביל שהקבוצה לא תאבד ריבאונד הגנה אז הוא ימשיך לקבל את אותן דקות ואולי גם יתרגל
איך אומרים אצלכם? בעז''ה
LIAV10 כתב:
בדרך לאוטו אוהדים של הפועל ישבו בשתי מסעדות שלמות, ראו אותי עם החולצה והצעיף, כמה אחדים צעקו לי ״פאק מכבי״, אני בתגובה הרמתי 4 אצבעות, מפה לשם זה התגלגל לכך שכל האוהדים במסעדות (כמה עשרות, אולי מאה פלוס) התחילו לשיר לי, אני מחייך ומראה להם 4 אצבעות. איזה כיף להשתעשע בקופים.
חחחחחחחח
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־26 אורחים