17 מאי 2013, 01:21
LIAV10 כתב:כמה שורות מאחורי היה תא עם קופים, בירכתי אותם הרבה במשחק, הם בירכו אותי.
היה קטע שזה הגיע לשיא ואז התחלתם בשער 11 לשיר "יאללה ל... את הפועל" ופשוט כל צהוב באולם שר את זה, אני ועוד כמה הקדשנו את זה לספארי בתא והם סתמו את הפה.
17 מאי 2013, 01:25
מקובי כתב:LIAV10 כתב:כמה שורות מאחורי היה תא עם קופים, בירכתי אותם הרבה במשחק, הם בירכו אותי.
היה קטע שזה הגיע לשיא ואז התחלתם בשער 11 לשיר "יאללה ל... את הפועל" ופשוט כל צהוב באולם שר את זה, אני ועוד כמה הקדשנו את זה לספארי בתא והם סתמו את הפה.
שום דבר לא משתווה למה שקורה בבית מכבי.
יש לי שם כבר "חבר" קבוע שאנחנו מסמנים אחד לשני כל המשחק חכה חכה, אצבע על הגרון (הוא בעיקר) ו-4 (אני בעיקר)
17 מאי 2013, 01:30
LIAV10 כתב:מקובי כתב:LIAV10 כתב:כמה שורות מאחורי היה תא עם קופים, בירכתי אותם הרבה במשחק, הם בירכו אותי.
שום דבר לא משתווה למה שקורה בבית מכבי.
יש לי שם כבר "חבר" קבוע שאנחנו מסמנים אחד לשני כל המשחק חכה חכה, אצבע על הגרון (הוא בעיקר) ו-4 (אני בעיקר)
בחיים לא הייתי במשחק חוץ, חבל.
אני לא יכול להרשות לעצמי יותר מידי להתגרות, אני בן 17 (למרות שזה דווקא יכול לעבוד לטובתי) ובלי אנשים שאני מכיר לידי.
17 מאי 2013, 11:23
17 מאי 2013, 15:13
17 מאי 2013, 17:19
LIAV10 כתב:שאלה: האדומים בתקשורת הואילו בטובם להראות את התפאורה האדירה שהייתה אתמול?