NBA 2013/14 - Offseason

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: NBA 2012/13 - הפלייאוף כבר כאן

הודעהעל ידי roy1000 » 17 מאי 2013, 18:17

misha כתב:כמעט נחנקתם = נראיתם על הפנים נגד קבוצה מפורקת בלי השחקן הכי טוב שלה וכמעט נתתם לה לחזור מ0-3.
להיראות יותר מסלטיקס זה לא חוכמה. אתה חפרת פה עד כמה אתם מועמדים לאליפות ויכולים לנצח את מיאמי ובלה בלה בלה, בזמן שהיה ברור שהכדורסל שלכם לא יתרגם טוב לפלייאוף וכך קרה. גם אם איכשהו תעברו את אינדיאנה (ואתם לא. אם לא הזעזוע-מוח של היל הייתם עפים כבר אתמול), ההיט יפרקו אותכם בלי בעיה.

הרבה בלה בלה. הניקס סיימו את העונה במקום השני במזרח. הם מועמדים לאליפות כמו כל קבוצה שמסיימת במקום השני. ההיט לא יפרקו אף אחד בלי בעיה.
בוסטון לא קבוצה מפורקת, היא פשוט קבוצה גרועה ורונדו לא היה משנה כלום.

נ.ב. אני זוכר שבתחילת העונה דיברת אחרת מאוד על הסלטיקס, אבל בסדר.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 17 מאי 2013, 18:20

Holiday_Armadillo כתב:מעניין אם מה שרשמו על סמית' קשור לכל ההופעות המחורבנות שלו בפלייאוף

תקציר - ראו אותו מבלה ושותה במועדון בסביבות 4 לפנות בוקר לפני אחד המשחקים מול אינדיאנה, הוא הכחיש ואמר שהוא כבר לא שותה ולא יוצא למועדונים אבל אז פורסמה תמונה שלו במועדון שמישהו צילם

הסיפור עם ג'ייסון טרי הוציא אותו מפוקוס. עד אז הוא שיחק טוב.
אתמול הוא היה לא רע בכלל. אולי הוא חוזר לעצמו.
roy1000

הודעהעל ידי misha » 17 מאי 2013, 19:27

roy1000 כתב:
misha כתב:כמעט נחנקתם = נראיתם על הפנים נגד קבוצה מפורקת בלי השחקן הכי טוב שלה וכמעט נתתם לה לחזור מ0-3.
להיראות יותר מסלטיקס זה לא חוכמה. אתה חפרת פה עד כמה אתם מועמדים לאליפות ויכולים לנצח את מיאמי ובלה בלה בלה, בזמן שהיה ברור שהכדורסל שלכם לא יתרגם טוב לפלייאוף וכך קרה. גם אם איכשהו תעברו את אינדיאנה (ואתם לא. אם לא הזעזוע-מוח של היל הייתם עפים כבר אתמול), ההיט יפרקו אותכם בלי בעיה.

הרבה בלה בלה. הניקס סיימו את העונה במקום השני במזרח. הם מועמדים לאליפות כמו כל קבוצה שמסיימת במקום השני. ההיט לא יפרקו אף אחד בלי בעיה.
בוסטון לא קבוצה מפורקת, היא פשוט קבוצה גרועה ורונדו לא היה משנה כלום.

מה לעשות שהכדורסל בעונה הרגילה זה לא הכדורסל בפלייאוף ואתם לא קבוצת פלייאוף טובה. אמרתי לך כבר אז שהמאזן שלכם מרמה ועכשיו אנחנו רואים מה המקום השני שלכם שווה עם הכדורסל המזעזע שאתם מציגים. אליפות עלק.
כן, מפורקת, כזאת שאיבדה 3 שחקנים באמצע הדרך לפציעות קשות והגיעה לפוסט סיזן מאוד קצרה (פלוס עוד כמה ששיחקו עם פציעות). מצחיק להגיד על רונדו שהוא לא היה משנה כלום כשלא היה לסלטיקס אף אחד שאפילו מתקרב לניהול המשחק שלו וזה היה מאוד בולט. בלעדיו הנטל הלך לשחקנים שכבר לא יכולים לסחוב את הקבוצה לבד. לך תראה את הפלייאוף הקודמים ואת ההצגות שהוא נתן שם. גם אם לא היינו עוברים, הוא היה עושה לכם את המוות, כשגם בלעדיו הייתם דקות ממשחק שביעי.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי roy1000 » 17 מאי 2013, 22:49

misha כתב:מקום שני במזרח לא שווה כלום כשיש פער עצום בין הראשונה לכל השאר. מה לעשות שהכדורסל בעונה הרגילה זה לא הכדורסל בפלייאוף ואתם לא קבוצת פלייאוף טובה. אמרתי לך כבר אז שהמאזן שלכם מרמה ועכשיו אנחנו רואים מה המקום השני שלכם שווה עם הכדורסל המזעזע שאתם מציגים. אליפות עלק.
כן, מפורקת, כזאת שאיבדה 3 שחקנים באמצע הדרך לפציעות קשות והגיעה לפוסט סיזן מאוד קצרה (פלוס עוד כמה ששיחקו עם פציעות). מצחיק להגיד על רונדו שהוא לא היה משנה כלום כשלא היה לסלטיקס אף אחד שאפילו מתקרב לניהול המשחק שלו וזה היה מאוד בולט. בלעדיו הנטל הלך לשחקנים שכבר לא יכולים לסחוב את הקבוצה לבד. לך תראה את הפלייאוף הקודמים ואת ההצגות שהוא נתן שם. גם אם לא היינו עוברים, הוא היה עושה לכם את המוות, כשגם בלעדיו הייתם דקות ממשחק שביעי.

באמת שדי. אם לא ההצגה המגוכחת של טרי, הסלטיקס היו מפסידים בסוויפ. באמת שלא מעניין אותי סיפורי המה אם. דקות ממשחק שביעי? היה 26 הפרש שרק בגלל זלזול ואיבודי כדורים מצחיקים ההפרש ירד.

המקום השני שווה בדיוק מקום שני. לא פחות ולא יותר. אין ספק שהכדורסל כרגע מזעזע, אבל זה קרה כבר במהלך העונה ויש לקבוצה הזו עליות וירידות.
roy1000

הודעהעל ידי misha » 17 מאי 2013, 23:12

roy1000 כתב:
misha כתב:מקום שני במזרח לא שווה כלום כשיש פער עצום בין הראשונה לכל השאר. מה לעשות שהכדורסל בעונה הרגילה זה לא הכדורסל בפלייאוף ואתם לא קבוצת פלייאוף טובה. אמרתי לך כבר אז שהמאזן שלכם מרמה ועכשיו אנחנו רואים מה המקום השני שלכם שווה עם הכדורסל המזעזע שאתם מציגים. אליפות עלק.

באמת שדי. אם לא ההצגה המגוכחת של טרי, הסלטיקס היו מפסידים בסוויפ. באמת שלא מעניין אותי סיפורי המה אם. דקות ממשחק שביעי? היה 26 הפרש שרק בגלל זלזול ואיבודי כדורים מצחיקים ההפרש ירד.

המקום השני שווה בדיוק מקום שני. לא פחות ולא יותר. אין ספק שהכדורסל כרגע מזעזע, אבל זה קרה כבר במהלך העונה ויש לקבוצה הזו עליות וירידות.

כן, 18 נק' = הצגה מגוחכת :roll: כולה כמה סלים שהוא קלע לאורך כל הקריירה וגם במצבו הגמור מסוגל לספק מדי פעם. בגלל זלזול :) בגלל שאתם קבוצה לא יציבה וחד גונית שרגילה להיחנק לאורך השנים. תגידו תודה שקיבלתם את הסלטיקס במצב כזה, ליותר אתם לא מסוגלים. סוויפ זה מה שאתם קיבלתם מאיתנו לפני שנתיים (8-0 עונתי יפה ועגול).

אני מקווה שהמקום השני הזה ינחם אותך אם תעופו הביתה מחר.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 מאי 2013, 01:47

Scottie Pippen: “LeBron Would Kick MJ’s Ass”

תמונה

still a better love story than twilight
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי roy1000 » 18 מאי 2013, 02:47

misha כתב:וחד גונית שרגילה להיחנק לאורך השנים. תגידו תודה שקיבלתם את הסלטיקס במצב כזה, ליותר אתם לא מסוגלים. סוויפ זה מה שאתם קיבלתם מאיתנו לפני שנתיים (8-0 עונתי יפה ועגול).

אני מדבר על ההצגה שטרי עשה כאילו הוא נפגע מהמרפק של JR. בכל מקרה, הסלטיקס קבוצה לא רלוונטית, אז אני לא יודע למה אתה מדבר כל כך הרבה. אולי נעוף הביתה מחר ואולי לא, אבל בכל מקרה עדיף לעוף הביתה הסיבוב השני מבסיבוב הראשון.
roy1000

הודעהעל ידי misha » 18 מאי 2013, 04:22

roy1000 כתב:
misha כתב:וחד גונית שרגילה להיחנק לאורך השנים. תגידו תודה שקיבלתם את הסלטיקס במצב כזה, ליותר אתם לא מסוגלים. סוויפ זה מה שאתם קיבלתם מאיתנו לפני שנתיים (8-0 עונתי יפה ועגול).

אני מדבר על ההצגה שטרי עשה כאילו הוא נפגע מהמרפק של JR. בכל מקרה, הסלטיקס קבוצה לא רלוונטית, אז אני לא יודע למה אתה מדבר כל כך הרבה. אולי נעוף הביתה מחר ואולי לא, אבל בכל מקרה עדיף לעוף הביתה הסיבוב השני מבסיבוב הראשון.

שום הצגה, היה מרפק מלוכלך. מצחיק כי אתה זה שמדבר ומזכיר את הסלטיקס כל הזמן באובססיביות כאילו מישהו בירוק עשה לך משהו.
ממש כל הכבוד, ההישג היחיד של פרנצ'ייז כושל (הניקס) לאחרונה הוא לעבור סיבוב אחד ב-13 שנים (הפרחים בדרך), שיא הרלוונטיות :roll: אתה יכול רק לחלום שהקבוצה שלך תגיע לעשירית ממה שסלטיקס עשו.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי שמואל1 » 19 מאי 2013, 05:42

אינדיאנה ניצחה 106:99 והדיחה את הניקס בדרך לגמר המזרח נגד מיאמי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 19 מאי 2013, 06:43

חסימה אדירה של היברט (רצח את טייסון כל הסדרה) - מהלך המשחק ללא ספק. שינה את המומנטום ברבע האחרון. במקום +4 לניקס, הפייסרס השוו לא הביטו לאחור.
מלו נתן כל מה שיכול (הספיק ל-3 רבעים טובים) אבל חוץ ממנו ושאמפרט אף אחד לא הגיע למשחק, כשמנגד 4 מתוך 5 מהחמישייה של הפייסרס שיחקו מצוין, במיוחד סטיבנסון.
סה"כ הקבוצה היותר טובה ניצחה. הפייסרס (עדיין לא הפסידו בבית) ניצלו מצוין את את יתרון הסייז הגדול שלהם לאורך כל הסדרה, שלטו לחלוטין בריבאונד והגנתית הורידו להם את האחוזים עם הגנת הפרימטר הטובה שלהם. יהיה מעניין נגד ההיט.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי EulGam05 » 19 מאי 2013, 06:53

שמואל1 כתב:אינדיאנה ניצחה 106:99 והדיחה את הניקס בדרך לגמר המזרח נגד מיאמי.

טוב, הפתעה אדירה זה כמובן לא, בטח למי שראה את הניקס בפלייאוף. קבוצה שכל ההתקפה שלה בנויה על בידודים לסופרסטאר כרמלו שמצידו זורק 25 זריקות למשחק וקולע ב-40% מהשדה (למרות שאני חושב שאוהדי ניקס כבר רגילים לזה, ב-3 הפלייאופים האחרונים הוא הצליח לחצות את הרף המאתגר של 41% מהשדה רק פעם אחת וגם אז 42% כבר היה יותר מדי בשבילו) ועל שחקן מאותגר שכלית כמו ג'יי-אר סמית' שנתן את ה-33% מהשדה הרגילים שלו בפלייאוף (זאת העונה הרביעית ברציפות שסמית' קולע פחות מ-37% מהשדה בפלייאוף, מה שכמובן לא הפריע לו לקחת כמעט 13 זריקות למשחק) - לא יכולה לצפות להרבה מעבר לסיבוב השני וגם זה בעיקר בגלל שהם קיבלו את הסלטיקס מחוסרי הרונדו. הדבר החיובי היחיד שהניקס יכולים לקחת מהעונה הזאת זה החזרה של שמפארט שנתן כמה משחקים טובים בפלייאוף ונראה שהשאיר את הפציעה מאחוריו.

בכל מקרה, טוב שאינדיאנה עלתה, ווגל הוא מאמן שלא מפחד לשחק כדורסל פיזי וקשוח אם צריך ואני חושב שזה מץ'-אפ טוב יותר למיאמי מאשר הניקס שכמו שהם נראו בפלייאוף, ספק אם היו מצליחים לקחת אפילו משחק אחד.
EulGam05

הודעהעל ידי refael » 19 מאי 2013, 07:21

3 מתוך 4 הקבוצות שעלו לגמר הם קבוצות אפורות ומשעממות שמתבססות על הגנה קשוחה.
תמונה
refael

הודעהעל ידי MaccabiTA » 19 מאי 2013, 14:05

refael כתב:3 מתוך 4 הקבוצות שעלו לגמר הם קבוצות אפורות ומשעממות שמתבססות על הגנה קשוחה.

מקום רביעי בנקודות למשחק, מקום שני באחוזים מהשדה, מקום רביעי באחוזים מהשלוש. רוצה לנחש מי הקבוצה? אני יחסוך לך את המאמץ, זאת סן אנטוניו. נמאס כבר מאנשים שלא ראו אפילו משחק אחד של הקבוצה ונדבקים לסיסמא המפגרת הזאת "סן אנטוניו קבוצה אפורה". אז הנה הפתעה בשבילך-כבר כמה עונות שהספרס הפכו מקבוצה עם אוריינטציה הגנתית לקבוצה עם אוריינטציה התקפית, מאוד. אבל זה לא מפריע לאנשים שראו אולי 2 משחקים שלהם ב5 שנים האחרונות להמשיך לפזר סיסמאות.
ורק לשם הבהרה, אני ממש לא נגד כדורסל הגנתי, אני אישית נהנה מהגנה חכמה בדיוק כמו מהתקפה חכמה וקבוצה שמגיעה רחוק בזכות ההגנה שלה מרשימה אותי אפילו יותר, זה דורש הרבה משמעת, תיאום קבוצתי (דברים שלא צריך בשביל סתם לבודד איזה סופרסטאר שמרגיש שהעולם נמצא לו בכף היד הזורקת) ובשבילי זה היה תענוג לראות איך הספרס במשך שנים אימללו יריבים וסירסו אותם הגנתית, לשמחתי השנה הם השתפרו הגנתית לעומת כמה מהשנים האחרונות.
אם אתה לא מסוגל להנות מכדורסל הגנתי ויעיל ולא רוצה לצפות בקבוצות "אפורות" שמשחקות כדורסל חכם אני הייתי ממליץ לך להתרכז במשחק האולסטאר
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 מאי 2013, 22:39

אולי זאת רק אני אבל כריס קופלנד מזכיר לי את בריטני גריינר
תמונה

תמונה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 19 מאי 2013, 23:04

מישהו רואה עכשיו ממפיס - סן אנטוניו ב ESPN?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MaccabiTA » 19 מאי 2013, 23:23

הספרס פשוט מאמללים את זי-בו
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי LIAV10 » 19 מאי 2013, 23:28

קווינסי פונדקסטר שחקן לא רע בכלל לפי דעתי, כבר מלפני שנתיים אני חושב ככה, צריך לקבל יותר קרדיט.
בינתיים 14 נק׳ ב-13 דקות.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MaccabiTA » 19 מאי 2013, 23:40

הבלאק ממבה אולי פצוע אבל הרד ממבה חי וקיים!
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי felix_r » 19 מאי 2013, 23:48

אני בדרך כלל לא נוהג לצפות במשחקי NBA.
טוב שצפיתי במשחק הזה.
אחרי שראיתי את השיפוט, אני שוב יכול לחזור ולצפות ברוגע בתצוגות השיפוט בקופליג :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 21 מאי 2013, 21:34

הקליפרס לא יאריכו את החוזה של דל נגרו
די מגעיל מצדם אחרי העונה הנהדרת שלהם
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר