http://www.rolandgarros.com/en_FR/scores/draws/ms/טוב...
נובאק כאמור בחצי עם רפא. סיבוב ראשון יש לו את גופין המוכשר מבלגיה, סיבוב שני שום דבר ובסיבוב השני כנראה את דימיטרוב.
בשמינית אין לו שום דבר מעניין. כנראה את קולשי (מדובר בשמינית חלשה במיוחד).
ברבע שום סיכוי שטיפסרביץ' המדורג שמיני יגיע לשם, ולכן אני מאמין שזה יהיה אולי האס שנמצא בכושר טוב... אבל תכלס, אין שם הרבה.
רפא. ברנדס בסיבוב הראשון, קליזאן בשני (אם אני לא טועה מדובר בשני שחקנים עם סרבים טובים, אז זה יהיה סוג של מבחנים לרפא כבר בהתחלה).
סיבוב שלישי כנראה פוניני (או רוסול לנקמה מתוקה). בשמינית כמה אופציות כשהריאליות שבהן הן נישיקורי ופר הצרפתי הלוהט.
ברבע גם כמה אופציות - כנראה שזה יהיה גאסקה, אבל גם וורינקה יכול להפתיע ויש גם את יאנוביץ'.
סה"כ רפא נמנע ממפגשי מוקש מוקדמים כמו דימיטרוב, גולביס או איזה מפגיזן אחר, למרות שגם אין לו משחקים ממש קלים במהלך הדרך.
פרר בחצי של פדרר כאמור. סיבוב ראשון מטוסביץ', שני מונטנייס (לא קל), שלישי כנראה גרנולרס. שמינית ראוניץ' (פוטנציאל למוקש). רבע ברדיץ' או אלמגרו.
חברינו גולביס יישחק כנראה בסיבוב השני נגד ברדיץ' שקיבל גם את מונפיס המתקמבק בסיבוב הראשון.
פדרר... יותר קל מזה כנראה שהוא לא היה מצליח לסדר לעצמו. שני סיבובים ראשונים נגד כוכבי פיוצ'רים מהמוקדמות. סיבוב שלישי נגד בנטו, שדווקא עשה לפדרר צרות פה ושם.
שמינית סימון או שחר פאר. רבע טסונגה או אולי סיליץ' או מונאקו.
הייתי אומר שההגרלה של רפא, של פרר ושל נובאק די שקולה, ושל פדרר קלה יותר, אבל בסה"כ זה יחסית מאוזן. אין כאן איזה רצף של משחקים קשים מאוד אחד אחרי השני, פרט לברדיץ'.
יאללה שיתחיל כבר.