אדגר פו כתב:מכבי באמת מנצחת בהילוך שני את הקבוצה המעפנה של ירושלים, הסוסיתא בנה שם יופי של קבוצה.
זה ההילוך הראשון של מכבי העונה.
סמואלס דפוק בראש.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אדגר פו כתב:מכבי באמת מנצחת בהילוך שני את הקבוצה המעפנה של ירושלים, הסוסיתא בנה שם יופי של קבוצה.
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:ג'יימס פשוט ענק בהגנה הערב(למרות כמה סלים שסמואלס עשה עליו)
הוא מנע כל כך הרבה התקפות של ירושלים וכתוצאה מכך גם גרם להרבה מתפרצות וסלים קלים
אתה רציני? הוא מזעזע בהגנה כל הערב( ובכל התקופה האחרונה)
LIAV10 כתב:מכבי של השנה קבוצה מרגשת.
LIAV10 כתב:מכבי של השנה קבוצה מרגשת.
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:מכבי של השנה קבוצה מרגשת.
ריגשה את פלס עד דמעות.
אדגר פו כתב:LIAV10 כתב:מכבי של השנה קבוצה מרגשת.
לנו יש זרים משעממים, לירושליים יש זרים קצת לא מפותחים בראש. כל שנה זה הולך ומשתפר, אני כבר מחכה ליבול של שנה הבאה.
שמואל1 כתב:jol9 כתב:שחף כתב:איפה יוני שרצה להשאיר את לוגן?
אני כאן. תמיד...![]()
גם אתה נדבקת משמואל?
מה אתה רוצה שאגיד? ראינו מה הוא עשה ביורוליג השנה כשחקן ספסל. אני לא מאמין שבמכבי יהיה שחקן ספסל טוב יותר בעונה הבאה ממה שלוגאן היה העונה.
קבוצה טובה, חייבת שחקני ספסל טובים. בלי זה לא נגיע לכלום.
למכבי אין פריבליגיה להשאיר שחקן בעלות הזאת כשחקן ספסל. לוגאן יושב על תקן של זר בכיר.
אני חושב שכבר כולנו הבנו שמכבי צריכה להשקיע יותר כסף בזרים איכותיים ולא להסתפק בלוגאנים סבירים שיהיו שחקני ספסל.
yellowaura כתב:היקמן לא רע ביחס למה שיש בשוק.
הייתי שמח לראות אותו כגארד מחליף. ושיהיה סגל של 7 זרים (מבחינתי שלא ירשמו זר אחד בליגה)
NY boy כתב:גם שנה הבאה אי אפשר לרשום 6 זרים כבר, רק 5. אי אפשר ש2 זרים ישבו בחוץ כל משחק, זה לא עומד ולא מצליח. צריך להחתים רק 5 זרים, בנוסף לג'יימס, סמית שיביאו 3 זרים ברמה גבוהה. ויחזקו את שאר הסגל בישראלים שיכולים לתרום (נגיד טיוס וג'ייק כוהן).
NY boy כתב:גם שנה הבאה אי אפשר לרשום 6 זרים כבר, רק 5. אי אפשר ש2 זרים ישבו בחוץ כל משחק, זה לא עומד ולא מצליח. צריך להחתים רק 5 זרים, בנוסף לג'יימס, סמית שיביאו 3 זרים ברמה גבוהה. ויחזקו את שאר הסגל בישראלים שיכולים לתרום (נגיד טיוס וג'ייק כוהן).
משתמשים הגולשים בפורום זה: שמוליק ו־29 אורחים