בעקבות כתבה בחדשות ערוץ 2 ראיתי את הסרט ''המתחזה''(The Imposter)שזה בעצם סרט דוקומנטרי על הילד ניקולאס ברקלי שנעלם באמצע שנות ה-90' בסן אנטוניו ולאחר כמה שנים ''נמצא'' מרתק ברמות מטורפות
jol9 כתב:זה לא ייאמן איך אחרי שיש ילד הדברים הפשוטים האלה של ללכת לראות סרט פתאום הופכים לכאלה מסובכים...
שביזות מוצ"ש יוני?
חס וחלילה...
הילדה הזאת זה הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים. אי אפשר להבין עד שזה לא בא.
אבל האמת שבאמת לא יוצא לנו ללכת לקולנוע (פליקס צודק שיש סבא וסבתא, אבל אצלינו יש קצת סיבוך עם זה) ודווקא ממש בא לנו עכשיו על הסרט המשוגע הזה של הנגאובר...
jol9 כתב:זה לא ייאמן איך אחרי שיש ילד הדברים הפשוטים האלה של ללכת לראות סרט פתאום הופכים לכאלה מסובכים...
שביזות מוצ"ש יוני?
חס וחלילה...
הילדה הזאת זה הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים. אי אפשר להבין עד שזה לא בא.
אבל האמת שבאמת לא יוצא לנו ללכת לקולנוע (פליקס צודק שיש סבא וסבתא, אבל אצלינו יש קצת סיבוך עם זה) ודווקא ממש בא לנו עכשיו על הסרט המשוגע הזה של הנגאובר...
אם מישהו רוצה לעשות בייביסיטר, מוזמן
אווו
מישהו שמע על הסרט THE PURGE? ''הטיהור'' זה סרט על מציאות שבה יום אחד בשנה כל הפשעים חוקיים נראה לי סרט מעולה
Holiday_Armadillo כתב:אני שונאת ביקורות של ''מקצוענים''
מאנשים ''רגילים'' שראו את הסרט קראתי רק דברים טובים שמלווים בהרבה אותיות גדולות(באנגלית)ומילים כמו AWESOME ו-EPIC
גם אני קראתי את אותם ביקורות של אנשים רגילים. עושה רושם שמדובר בסרט עם אקשן טוב מאוד, והרבה. אולם העלילה עצמה לפי מה שהבנתי צולעת. ציפו מהסרט להיות סוג של "האביר האפל", אבל כנראה זה לא כך. קצת מאכזב מסרט שמגיע מהיוצרים של סניידר ונולאן, שני אנשי קולנוע שעשו סרטים נהדרים ואיכותיים בעבר.
נהנתי מאוד. הביקורות קטלו אבל שמעו לי לכו לראות. ארוך אבל עבר בכיף. אחלה סרט.
תודה, אני כנראה אלך מחר לראות. קשה לי להאמין שזה יהיה פחות טוב מהנוקמים הבינוני להחריד, שזכה לתהילת עולם משום מה. גם אם סופרמן זה הגיבור הכי בנאלי ומשעמם, כדאי ללכת רק בשביל האקשן שכולם מדברים עליו.