מכביסט26 כתב:אני לא מבין למה אתם כל כך פסימיים לגבי אוחיון ביורוליג.. מישהו האמין שמכבי של העונה שעברה תגיע לגמר היורוליג תוך הצגת עונה מדהימה שאופיינה בהצגות רבות של 30 ו-40 הפרש ובכדורסל קבוצתי נהדר ויעיל? הרי רוב האנשים כאן קברו את הקבוצה עוד לפני שהתחילה את האימון הראשון וקיבלו בום לפנים.. חלק גם לא רואים פה יותר, אולי מבושה..
אני חושב שבלאט הוכיח את עצמו מספיק בשביל שיתנו בו אמון. אוחיון הוא אמנם (כרגע בלבד) אופציה ישראלית פחות טובה מהלפרין המנוסה, אבל אני מאמין שאם יצוותו איתו גארד זר שיכפה על הקליעה הבינונית שלו ויתן לו ולקבוצה ביטחון, יכול מאוד להיות שכמו שחורציאניטיס ופארגו גם אוחיון יעשה את קפיצת המדרגה האישית שלו ויוכל לתרום גם ברמות הגבוהות. אני לחלוטין מאמין שזה אפשרי!
זה שבלאט הצליח שנה שעברה להפתיע את כולם ואפילו את עצמו לא אומר שזה ילך לו כל עונה ועם כל החתמה . אוחיון לעומת הלפרין זו ירידה מסויימת ואין מה לעשות אבל זה מה יש כרגע .
אני מקווה שאת הפער הזה ידביקו בהחתמה של גארד יותר איכותי....
ובכלל אני מקווה שכל ההימורים האלו של בלאט יצליחו לו כי סך הכל כולם פה רוצים בהצלחת הקבוצה אבל זה לא משנה את האובדה שבלאט לא חסין מביקורת .
תאכלס , אנחנו נימצאים בדיוק באותה נקודה שהיינו בא שנה שעברה פחות או יותר כלומר קבוצה שבנוייה מדי הרבה סימני שאלה שצריכה להוכיח את עצמה מחדש...