המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
or163 כתב:דג'וקוביץ' מנצח את דימיטרוב בשלוש מערכות קלילות, אני לא בטוח אם הוא חשב שזה יהיה כל כך קל.
בסיבוב הבא דג'וקוביץ' יפגוש ככל הנראה את קולשרייבר, שכבר הדיח את דג'וקוביץ'ברולאן, בסיבוב השלישי ב2009,
מעכשיו אני קונה תסריט כזה שוב ושהזוכה יהיה זהה![]()
סבא טומי הנהדר מנצח את איזנר במותחן של 5 מערכות, 10-8 בחמישית אחרי 4 שעות ו41 דקות.
אבל מסכן איזנר, איך הוא תמיד נקלע למותחני 5 מערכות הללו, רק אתמול ניצח את האריסון ב5 מערכות,
והיום בסוף המשחק היה נראה כאילו כבר זקוק לטיפול נמרץ, שלא נדבר על המשחק הארוך בהיסטוריה שבו היה שותף בווימבי.
ומי שמחכך ידיו בהנאה לנוכח התוצאה הזאת זה יוז'ני שיחכה לטומי האס בשמינית לאחר שגבר ב3 מערכות על טיפסרביץ'.
yiffy כתב:*קולשי עלול להיות מוקש עבור נולה. כשהוא תופס יום טוב בהגשה, לא נעים לשחק מולו - תשאלו את רפא.
*מדהים את יוז'ני עלול שוב להשתחל לרבע גמר של טורניר GS, למרות שהוא שווה גג סיבוב שני. אני לעולם לא אשכח את חצי הגמר האומלל שלו מול רפא בניו יורק ב-10'.
*אין שום סיבה להלל את פוניני - הוא לא שחקן ולא נעליים. אין לו כלום חוץ מפורהנד חביב, שגם ככה מוצא במרבית המקרים את הצד הלא נכון של הבייס-ליין. משחק שני שלו שאני רואה בו שתי מערכות מול נדאל ומשתגע - זה שחקן טניס? ועוד אחד שאיך שהוא הצליח לשרבב את השם שלו בכתבות ב-ATP?
yiffy כתב:בנטו היה רחוק מערכה מלהעיף את אלוף וימבי 7 פעמים (אז 6) מ-GS. השיא של דימיטרוב עדיין לפניו. מתי בדיוק פוניני היה קרוב בכלל ללדגדג מישהו מהבכירים? לא את רפא ב-RG ובטח לא את רוג'ר בווימבי. השחקן הזה לא שווה התייחסות.
יש לי הרבה כבוד לרפא אבל אתה יודע טוב מאוד בתור אוהד שלו שעניין ההגרלות הקלות ב-GS זה משהו שכולם נהנים ממנו, ושחבל לרמוז שרוג'ר נהנה ממנו יותר או פחות מאחרים.
yiffy כתב:אני לא מגמד את ההגרלה של נדאל. להזכירך, אבל התרעתי מראש שקליזאן הוא לא טיול בפארק. משהו בפוניני הזה מביא לא ת'סעיף. אני לא יודע להסביר בדיוק מה.
בכל מקרה, הגרלה קשה או קלה בהתחלה, פדרר מרביץ רבעי גמרים ברצף שקשה לי להאמין שאי פעם יישבר, כך שגם אם היית מחליף בהגרלות של שניהם אני לא מאמין שהמצב היה שונה. הרבע גמר לעומת זאת זה סיפור אחר. שם מדובר בסוסים שיכולים לנצח את רוג'ר, וצונגה כבר עשה את זה בעבר. נדאל יקבל בסוף ככה"נ את נולה בחצי, אז אני לא מעז להגיד שהוא קיבל הגרלה קלה יותר, אבל רוג'ר יעבוד קשה יותר ברבע אם יגיע לשם שוב, וזה לא עניין של מה בכך.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־0 אורחים