עולם הטניס 3

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: עולם הטניס 3

הודעהעל ידי yiffy » 04 יוני 2013, 17:51

פדרר במאניה-דפרסיה. אין לו מה לחפש בטורנירי GS עם המוד הזה.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 יוני 2013, 17:58

זה גמור... רוג'ר לא יכול לנצח שחקנים כמו טסונגה עם יכולת כזאת.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yiffy » 04 יוני 2013, 17:59

2:0, וכבר אפשר לראות את הסוף. חבל, פד היה מקביל חצי נוח ואז אלוהים גדול, אבל החל מהסיבוב השלישי הוא כבר היה נרפא מדי ואת מדורגי ה-5-8 שהם לא פרר פשוט אי אפשר לעבור ככה.
צונגה תמיד משחק התקפי מאוד, אבל כשהוא גם כמעט לא שוגה בזמן שהוא משחק ככה, כמעט אי אפשר לעצור אותו.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 יוני 2013, 18:02

וואו. פשוט התפרקות טוטאלית של פדרר.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 יוני 2013, 18:26

טסונגה משחק טוב, אבל פדרר אאוט לגמרי. ראינו פה כמה החטאות הזויות בטירוף.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי or163 » 04 יוני 2013, 18:34

אוי רוג'ר..
מה שהכי כואב שזה כבר לא מפתיע ואפילו היה די צפוי,
אבל מה עם מאבק? שלוש מערכות די פשוטות שצונגה אפילו לא היה צריך להתעלות.

לפחות שצונגה יצליח לעשות הפתעה ולהיות הזוכה הצרפתי הראשון ברולאן מאז יאניק נואה.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 יוני 2013, 18:36

or163 כתב:אוי רוג'ר..

לפחות שצונגה יצליח לעשות הפתעה ולהיות הזוכה הצרפתי הראשון ברולאן מאז יאניק נואה.

כמה זמן ההודעה הזאת הייתה מוכנה אצלך במחשב? :)

עכשיו רק נשאר להתפלל להפסד של רפא, ולווימבי הרבה יותר מוצלח. בכל מקרה, הגיע הזמן להתחיל לחשוב ברצינות על פרישה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי or163 » 04 יוני 2013, 18:38

MTA2311 כתב:

עכשיו רק נשאר להתפלל להפסד של רפא, ולווימבי הרבה יותר מוצלח. בכל מקרה, הגיע הזמן להתחיל לחשוב ברצינות על פרישה.

מתחילת המערכה השלישית לצערי :cry3
צונגה בכושר הנוכחי יכול לנצח גם את נדאל ודג'וקוביץ' לדעתי, הלוואי ויצליח לעשות זאת,
אחרי רוג'ר הוא השחקן האהוב עליי בסבב.
בינתיים צונגה ופרר שני השחקנים היחדים שלא הפסידו מערכה עדיין.
נערך לאחרונה על ידי or163 בתאריך 04 יוני 2013, 18:42, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי yiffy » 04 יוני 2013, 18:38

ועכשיו זה סופי. רבע הגמר הגרוע ביותר שאני זוכר את פדרר משחק, מנצח בקצת את הרבע בווימבי 10' מול ברדיך.

המחשבה היחידה שמעודדת אותי כרגע: תודה לאלוהים שפדרר מצא בתוך עצמו את האנרגיות וההשראה כדי לזכות ב-RG אי שם ב-09'. בחיים יש הזדמנויות שלא מבינים באותו רגע שהם כאלה של פעם בחיים. זו הייתה אחת מהן, והוא לקח אותה כמו גדול. כבר הרבה זמן אין לו מה למכור על החימר (סוגר עוד עונה מזעזעת על המשטח הזה), פי כמה וכמה משאר החזיתות.

לצערי נותר לי רק לעודד את נולה. לפחות יהיו לי ימי מנוחה כי את הרבעי גמר המגוחכים הללו אין לי כל כוונה לראות.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 04 יוני 2013, 19:25

MTA2311 כתב:

שני מוטיבים קבועים חוזרים אצל אוהדי פדרר אחרי שהוא מפסיד בטורניר גראנד סלאם
1 - מקווים להפסד של רפא (למה? האם יש לו סיכוי לשבור את השיא של פדרר בסלאמים? לא נראה לי, הרי זאת לא תקופה של יואיט ורודיק אלא של נובאק ומארי)

2 - מדברים על פרישה... לפני שנה היה הפסד בשלוש חלקות לנובאק וחודש לאחר מכן זכיה בווימבלדון...

הגיע הזמן לשנות את הדפוסים, לא?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 יוני 2013, 19:42

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:

1 - מקווים להפסד של רפא (למה? האם יש לו סיכוי לשבור את השיא של פדרר בסלאמים? לא נראה לי, הרי זאת לא תקופה של יואיט ורודיק אלא של נובאק ומארי)

2 - מדברים על פרישה... לפני שנה היה הפסד בשלוש חלקות לנובאק וחודש לאחר מכן זכיה בווימבלדון...

1. למה? אתה נשאר אדיש גם בהפסדים של הפועל, רק כי אין סיכוי שהיא תשיג יותר תארים משל מכבי?
2. גם אם עוד חודש הוא יזכה שוב בווימבלדון, אני אעדיף שהוא יפרוש.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 04 יוני 2013, 19:43

אני מניח שעוד ייצא לנו לדון בהדחה של פדרר (תכלס, זה הטורניר הכי חלש שלו, וההדחה שלו זה לא כזה ביג דיל. זה לא שמישהו ציפה כאן שהוא ייקח.
אז עוד גמר היה לו... לא כזה ביג דיל), ובינתיים לשגרה:

דוד פרר מחץ את רוברדו המסכן. פרר בכושר מדהים בטורניר. מזכיר קצת את רפא של העונה שעברה בדומיננטיות.
יש לו סיכוי אמיתי לעשות כאן גמר גראנד סלאם ראשון בקריירה (ד"א, אני חושב שגם מול פדרר הוא היה יכול לעשות את זה).

פדרר כאמור הפסיד לטסונגה שגם הוא נותן טורניר מהסרטים, ולא על המשטח הכי אהוב עליו... שאפו.

מחר שני רבעי הגמר האחרונים (משום מה באותה השעה).
רפא יעלה שני לשאטרייה מול סטאן, למשחק גדול וקשה. טיול בפארק זה לא יהיה לרפא, שתמיד מתקשה מול סטאן, ובמיוחד בכושר הנוכחי שלו.
עבור חצי גמר (או גמר) סטאן זה אחלה, ברבע זה בהחלט קשה.
נובאק יעלה שני בלנגלן מול טומי האס, שנותן טורניר נהדר. לנובאק יתרונות ברורים, וטומי יינסה למשוך אותו ולהקשות, אבל בסוף היציבות והראש של הסרבי, לא ייתנו לו
להפסיד את המשחק לשחקן בן 35 בהטוב מחמש.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 04 יוני 2013, 19:48

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:

1. למה? אתה נשאר אדיש גם בהפסדים של הפועל, רק כי אין סיכוי שהיא תשיג יותר תארים משל מכבי?
2. גם אם עוד חודש הוא יזכה שוב בווימבלדון, אני אעדיף שהוא יפרוש.

1. זה לא בדיוק אותו הדבר. האוהדים של נדאל ונדאל עצמו הם אופוזיציה ספורטיבית, שהגיע הזמן שתלמד (לא רק אתה) להעריך. אפשר לעודד את מי שמתחרה מולו כמובן,
וגם אני עושה את זה במשחקים של רוג'ר, אבל אם יזכה, סימן שהגיע לו, בדיוק כמו פדרר בווימבלדון. אני בטח לא הולך להתעסק בזה יותר מדי.

2. למה? כי הוא מפסיד פה ושם לטניסאים מצויינים כמו טסונגה, מארי ורפא? דווקא במצבו הנוכחי של הסבב, כשרפא יכול פתאום שוב להפצע, גם מארי לא בדיוק שלאגר בריאותי,
ונובאק יכול למעוד, לפדרר יש סיכוי להפתיע. גם אם ייקח עוד טורניר או שניים של מאסטרס 1000, שווה לו להישאר.
כמו שרבים מאוהדיו אומרים, מעכשיו, כל מה שהוא משיג זה בונוס...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 יוני 2013, 19:59

אין פה שום קשר לחוסר הערכה לרפא, או לאוהדים שלו( מאיפה הבאת את זה?). מה שאמרת בהמשך נכון גם לגבי כל ענף ספורט אחר. אם שנה הבאה הפועל תיקח אליפות, כנראה שיגיע לה. זה לא מה שיגרום לי לרצות פחות שהיא תפסיד.

למה? כי הוא בן 31, והרבה אחרי השיא שלו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 04 יוני 2013, 20:06

MTA2311 כתב:אין פה שום קשר לחוסר הערכה לרפא, או לאוהדים שלו( מאיפה הבאת את זה?). מה שאמרת בהמשך נכון גם לגבי כל ענף ספורט אחר. אם שנה הבאה הפועל תיקח אליפות, כנראה שיגיע לה. זה לא מה שיגרום לי לרצות פחות שהיא תפסיד.

את הפועל אנחנו שונאים מסיבה. האוהדים שלהם, האגודה, כל מה שהולך מסביב - הם שונאים ומתעבים כל דבר שקשור למכביף ומאחלים לך שואה.
כאן הייצרים קיימים, אבל ברמות אחרות.
אני מכיר לא מעט אנשים שאוהבים גם את רוג'ר וגם את רפא, ושניהם גם ביחסים מצויינים.

מאיך שאמרת את זה, נשמע שהפסד של רפא יישמח אותך כמו שאם פדרר היה זוכה בטורניר...

נכון, הוא אחרי השיא. אז מה? ג'ורדן חזר מהפרישה, והמציא את עצמו מחדש בשביל לזכות בעוד 3 אליפויות. האם היה שווה לו לחזור אחרי פרישה? בוודאי. לך תדע מה רוג'ר יפסיד
אם יפרוש עכשיו.
עונה (או יותר נכון חצי עונה) רעה, לא בהכרח צריכה לגרום לו להרים ידיים. אתם פשוט מפונקים, זה הכל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 04 יוני 2013, 20:57

יוני, אתה צודק בתיאור הכללי של מערכת היחסים שאוהדי פדרר ונדאל מנהלים עם השחקן השני. באמת שאין לי דברים רעים לומר עליו, ואני חושב שהוא מקצוען ומוכשר ברמות אחרות. אני לא מתחבר לאופי שלו ולכן מן הסתם הוא לפעמים מביא לי ת'סעיף, אבל זה סתם הלהט של המשחק ובאופן כללי בפרמטר הזה אין לדעתי מישהו שמשתווה לרוג'ר.

אני נטו נגד נדאל בגלל השיא של הסלאמים - ותו לא. זה לא משנה שיש סבב חזק, המספרים מדברים בעד עצמם. רפא בן 27 ובהנחה שימשיך בדפוס שמאפיין אותו (להיעדר מדי כמה שנים אבל אף פעם לא לפספס את החימר וה-RG) הוא יכול בוודאות לזכות בעוד 4 RG וכמעט בוודאות בעוד 5. אם זו המציאות, אז מספיק שהוא מגניב עוד ווימבי או שניים ואפילו איכשהו משחיל עוד תואר HC, והוא שם ואפילו מעבר. ניצחון של נולה עליו בחצי ירגיע אותי מאוד, כי הוא עשוי ליצור מציאות שבה גם ה-RG לא יהיה מונח בכיס של רפא.

לגבי רוג'ר - דווקא ההפסד הזה הוא לא זה שגרם לי לתהות בענייני פרישה. הוא כמובן שיחק מזעזע, אבל זה לא העניין. הוא נעדר מהסבב זמן רב יחסית מאז IW וחזר מאוד stiff. לא הרגשתי שהוא משחק טניס משוחרר ולהוציא את הדרופשוטים, הוא לא כ"כ מוציא את ארסנל החבטות הגאוניות שלו לידי ביטוי. הבקהנד, שבעבר שימשה אותו לחילול כל מני ניסים ונפלאות, היא כרגע סתם חבטה במקרה הטוב ואסון במקרה הרע. הפורהנד פשוט לא מכויילת. אלה דברים שאני מאמין שהוא עוד יכול לחזור אליהם כל עוד הוא זז טוב. הוא פשוט חייב "לחפור עמוק" ולמצוא השראה שתחזיק גם במשחקים הללו. ברדיך וצונגה לא הולכים לשום מקום, ועם המזל שלו גם בווימבי הוא יקבל אחד מהם ברבע. משהו חייב להשתנות כדי שהוא יחזור להיות פייבוריט במשחקים הללו, כי כרגע לצערי זה פשוט לא המצב.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 יוני 2013, 21:22

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:אין פה שום קשר לחוסר הערכה לרפא, או לאוהדים שלו( מאיפה הבאת את זה?). מה שאמרת בהמשך נכון גם לגבי כל ענף ספורט אחר. אם שנה הבאה הפועל תיקח אליפות, כנראה שיגיע לה. זה לא מה שיגרום לי לרצות פחות שהיא תפסיד.

את הפועל אנחנו שונאים מסיבה. האוהדים שלהם, האגודה, כל מה שהולך מסביב - הם שונאים ומתעבים כל דבר שקשור למכביף ומאחלים לך שואה.
אני מכיר לא מעט אנשים שאוהבים גם את רוג'ר וגם את רפא, ושניהם גם ביחסים מצויינים.

נכון, הוא אחרי השיא. אז מה? ג'ורדן חזר מהפרישה, והמציא את עצמו מחדש בשביל לזכות בעוד 3 אליפויות. האם היה שווה לו לחזור אחרי פרישה? בוודאי. לך תדע מה רוג'ר יפסיד
אם יפרוש עכשיו.
עונה (או יותר נכון חצי עונה) רעה, לא בהכרח צריכה לגרום לו להרים ידיים. אתם פשוט מפונקים, זה הכל.

אתה מדבר כאילו איחלתי לו סרטן.
לא צריך להתפלסף יותר מדי. יש פה יריבות ספורטיבית גדולה, שמאפיינת את הענף הזה כבר כמה שנים טובות, ואין שום דבר חריג בכך שאוהד של אחד מהם ירצה לראות את השני מפסיד. בטח בgs, ובטח שבgs הבית שלו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 04 יוני 2013, 21:36

yiffy כתב:יוני, אתה צודק בתיאור הכללי של מערכת היחסים שאוהדי פדרר ונדאל מנהלים עם השחקן השני. באמת שאין לי דברים רעים לומר עליו, ואני חושב שהוא מקצוען ומוכשר ברמות אחרות. אני לא מתחבר לאופי שלו ולכן מן הסתם הוא לפעמים מביא לי ת'סעיף, אבל זה סתם הלהט של המשחק ובאופן כללי בפרמטר הזה אין לדעתי מישהו שמשתווה לרוג'ר.

אני נטו נגד נדאל בגלל השיא של הסלאמים - ותו לא. זה לא משנה שיש סבב חזק, המספרים מדברים בעד עצמם. רפא בן 27 ובהנחה שימשיך בדפוס שמאפיין אותו (להיעדר מדי כמה שנים אבל אף פעם לא לפספס את החימר וה-RG) הוא יכול בוודאות לזכות בעוד 4 RG וכמעט בוודאות בעוד 5. אם זו המציאות, אז מספיק שהוא מגניב עוד ווימבי או שניים ואפילו איכשהו משחיל עוד תואר HC, והוא שם ואפילו מעבר. ניצחון של נולה עליו בחצי ירגיע אותי מאוד, כי הוא עשוי ליצור מציאות שבה גם ה-RG לא יהיה מונח בכיס של רפא.

לגבי רוג'ר - דווקא ההפסד הזה הוא לא זה שגרם לי לתהות בענייני פרישה. הוא כמובן שיחק מזעזע, אבל זה לא העניין. הוא נעדר מהסבב זמן רב יחסית מאז IW וחזר מאוד stiff. לא הרגשתי שהוא משחק טניס משוחרר ולהוציא את הדרופשוטים, הוא לא כ"כ מוציא את ארסנל החבטות הגאוניות שלו לידי ביטוי. הבקהנד, שבעבר שימשה אותו לחילול כל מני ניסים ונפלאות, היא כרגע סתם חבטה במקרה הטוב ואסון במקרה הרע. הפורהנד פשוט לא מכויילת. אלה דברים שאני מאמין שהוא עוד יכול לחזור אליהם כל עוד הוא זז טוב. הוא פשוט חייב "לחפור עמוק" ולמצוא השראה שתחזיק גם במשחקים הללו. ברדיך וצונגה לא הולכים לשום מקום, ועם המזל שלו גם בווימבי הוא יקבל אחד מהם ברבע. משהו חייב להשתנות כדי שהוא יחזור להיות פייבוריט במשחקים הללו, כי כרגע לצערי זה פשוט לא המצב.

דבר ראשון - פוסט יפה. אהבתי.

דבר שני - אם אתה חושש לשיא הסלאמים, אז סבבה, אפשר להבין.
אני יכול להרגיע אותך - הRG לא בכיס של רפא גם אם יעלה לחצי גמר ושם ינצח את נובאק. בטח ובטח שלא 4-5 RGים... (אתה מצפה שהוא יזכה בטורניר הזה 12 פעמים???)

בינתיים השיא של רוג'ר לא בסכנה. גם לפיט אין כ"כ מה לדאוג. רפא, לצערי הרב, לא זכה בסלאם שאיננו בפאריז מאז UO 2010 (עוד מעט 3 שנים). אני מאמין ומאוד מאוד מקווה שזה יגיע,
וזה אפילו יישמח אותי יותר מעוד RG (לא על חשבון זה של 2013 כמובן).

לגבי רוג'ר - שוב, הטורניר הזה, הוא לא הטורניר שבו רוג'ר ישיג את הסלאם הנוסף שלו. זה לא יקרה, בגלל רפא, בגלל נובאק, ובגלל שאין לו את העליונות שהיתה לו על שאר הסבב, על המשטח הזה.
ככה שההדחה הזאת יכולה להיות מאכזבת אולי רק כי זה לא בא מול רפא או נובאק.
בווימבלדון הוא יהיה הרבה יותר מסוכן ורלוונטי, וזה משמעותי מאוד כי נובאק לא הכי חזק על המשטח הזה, מארי הוא מארי ורפא עדיין לא ברור מה איתו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 04 יוני 2013, 21:38

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

אם יפרוש עכשיו.

לא צריך להתפלסף יותר מדי. יש פה יריבות ספורטיבית גדולה, שמאפיינת את הענף הזה כבר כמה שנים טובות, ואין שום דבר חריג בכך שאוהד של אחד מהם ירצה לראות את השני מפסיד. בטח בgs, ובטח שבgs הבית שלו.

טוב בסדר... אני לא זוכר שאחרי שרפא הודח מווימבי, אמרתי - טוב לא נורא, העיקר שרוג'ר לא ייקח...
זה כאילו סתם קנטרני ולא נעים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 04 יוני 2013, 21:41

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

אם יפרוש עכשיו.

טוב בסדר... אני לא זוכר שאחרי שרפא הודח מווימבי, אמרתי - טוב לא נורא, העיקר שרוג'ר לא ייקח...
זה כאילו סתם קנטרני ולא נעים.

אצלך השיטה היא אחרת יוני. אתה מחכה שהוא ייקח ואז מגמד את הזכייה שלו ("נולה ומארי לא היו במיטבם..")
yiffy
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד