עולם הטניס 3

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: עולם הטניס 3

הודעהעל ידי LIAV10 » 05 יוני 2013, 23:17

misha כתב:
jol9 כתב: (בכל זאת יש את התחושה שנובאק מנצח את רפא כשהוא ממש ממש רוצה)

ברצינות עכשיו ובלי קשר לנאחס - יש לך תחושה כזאת גם ב-RG? אני יכול להבין את זה אם מדובר על משטח אחר אבל ב-RG עם הרקורד הפסיכי של נדאל הוא פייבוריט ברור. בוודאי שלנובאק יש סיכוי אבל כמו שראינו בשנים האחרונות, גם אם נובאק ממש ממש רוצה בRG מול רפא זה לא תלוי בו.

נדאל פשוט בכושר לא טוב, לא יודע עם כרגע הוא בנוי יותר מנובאק למשחק ארוך של חימר (בכושר טוב אין ספק שהוא מספר 1, אבל כרגע? ממש לא).
בכללי אני הולך עם זכייה של טסונגה שגם בנוי טוב וגם מציג טניס טוב לאחרונה, אבל גם יכול להיות שהסרבי יקח את הרולאן.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי misha » 05 יוני 2013, 23:23

הגזמת עם כושר רע. רפא התחיל קצת חלש אבל ככל שהטורניר מתקדם הוא מעלה הילוך ובונה את עצמו בהדרגתיות לקראת המשחקים האחרונים. מה גם שנובאק אף פעם לא הרשים במשחקים החשובים ב-RG כמו בסלאמים אחרים, גם אחרי שעשה את הפריצה קדימה בקריירה.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי LIAV10 » 06 יוני 2013, 00:09

לא אמרתי "רע", אמרתי "לא טוב", וזה נכון.
רואים שהוא עדיין מאוד חלוד, הוא פשוט עדיין לא חזר לכושר ונגד נולה אסור לך להיות מתחת ל-100% (למרות שהוא עצמו לא שם).
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי misha » 06 יוני 2013, 00:33

לא רואה פה חלודה (זה הטורניר התשיעי שלו ב-4 חודשים אחרונים). הוא פשוט לא נתן 100 אחוז בסיבובים הראשונים נגד יריבים שהוא גם ככה מביס מתוך שינה ומרים את הרמה ככל שהטורניר מתקדם. את שני המשחקים האחרונים שלו נגד היפני ווורינקה הוא ניצח בקלות ונראה הרבה יותר טוב.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 06 יוני 2013, 08:19

misha כתב:

ברצינות עכשיו ובלי קשר לנאחס - יש לך תחושה כזאת גם ב-RG? אני יכול להבין את זה אם מדובר על משטח אחר אבל ב-RG עם הרקורד הפסיכי של נדאל הוא פייבוריט ברור. בוודאי שלנובאק יש סיכוי אבל כמו שראינו בשנים האחרונות, גם אם נובאק ממש ממש רוצה בRG מול רפא זה לא תלוי בו.

ראית מה קרה במונטה קרלו?
ראית מה קרה ברומא ובמדריד לפני שנתיים?

בסה"כ המאז של רפא נגד נובאק החדש בRG הוא 1-0 לרפא, שהיה משחק מאוד הפכפך, ולך תדע מה היה קורה אם לא היה את ההפסקת גשם הזאת (נובאק
לקח אז 8 משחקונים ברציפות).
הרקורד של רפא הוא פסיכי בRG, אבל מול נובאק כללי המשחק משתנים, וזה לכל הפחות 50-50.

בתחושה האישית שלי, דווקא על הHC חלק מהיתרונות של נובאק מתבטלים, ואם רפא יגיש טוב (כמו שעשה בUO 2010) אז הוא יכול לקחת את נובאק.
על החימר, זה מאוד תלוי באיך רפא יפתח את המשחק, איך יעבוד הבקהנד שלו, ואיך תהיה הרמה הכללית של נובאק.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 06 יוני 2013, 08:22

misha כתב:לא רואה פה חלודה (זה הטורניר התשיעי שלו ב-4 חודשים אחרונים). הוא פשוט לא נתן 100 אחוז בסיבובים הראשונים נגד יריבים שהוא גם ככה מביס מתוך שינה ומרים את הרמה ככל שהטורניר מתקדם. את שני המשחקים האחרונים שלו נגד היפני ווורינקה הוא ניצח בקלות ונראה הרבה יותר טוב.

אני מסכים. הכושר של רפא בסדר גמור, והוא משחק טוב כרגע.
מבחינת נובאק בהחלט יש כאן הזדמנות, כי רפא בכל זאת חזר מפציעה ארוכה, וכי הוא בוודאי די עייף מכל המשחקים ששיחק מאז שחזר...

גם הניצחון בMC בטח נותן לו ביטחון.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 06 יוני 2013, 12:13

jol9 כתב:
misha כתב:

ראית מה קרה במונטה קרלו?
ראית מה קרה ברומא ובמדריד לפני שנתיים?

בסה"כ המאז של רפא נגד נובאק החדש בRG הוא 1-0 לרפא, שהיה משחק מאוד הפכפך, ולך תדע מה היה קורה אם לא היה את ההפסקת גשם הזאת (נובאק
לקח אז 8 משחקונים ברציפות).
הרקורד של רפא הוא פסיכי בRG, אבל מול נובאק כללי המשחק משתנים, וזה לכל הפחות 50-50.

בתחושה האישית שלי, דווקא על הHC חלק מהיתרונות של נובאק מתבטלים, ואם רפא יגיש טוב (כמו שעשה בUO 2010) אז הוא יכול לקחת את נובאק.
על החימר, זה מאוד תלוי באיך רפא יפתח את המשחק, איך יעבוד הבקהנד שלו, ואיך תהיה הרמה הכללית של נובאק.

ראיתי אבל במונטה קרלו רפא באמת עוד היה חלוד ולא מוכן למשחק ברמה כזאת אבל מאז הוא ניצח עוד שלושה טורנירים ונכנס לכושר. אבל בסופו של דבר כל הטורנירים האלה של לפני לא באמת רלוונטיים למה שקורה סלאם (גם רוג'ר ניצח אותו במדריד בעבר). לפני שנתיים, עם כל העונה הטובה שלו נובאק אפילו לא הגיע לגמר בRG ובעונה שעברה רפא הראה שהוא עדיין שולט (ונובאק ממש ממש רצה).

עד שיוכח אחרת, כל עוד רפא מגיע בריא לRG (והוא מגיע בריא והוכיח את זה בעונת חימר מצוינת) זה לא 50-50 כי מה לעשות מצד אחד יש לך את השחקן חימר הכי טוב בהיסטוריה שב-8 שנים שם הפסיד רק משחק אחד (וגם זה קרה כשהברכיים התחילו להציק לו) מול מישהו שעשה רק גמר אחד ועדיין צריך להוכיח שהוא יכול לעבור את המשוכה הגבוהה.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי yiffy » 06 יוני 2013, 16:34

באיזשהו מקום זה קצת כמו הגמר של ווימבי 08'. גם שם פדרר הגיע דומיננטי בצורה בלתי ניתנת לערעור ואף ניצח את נדאל בשני הגמרים שקדמו לכך, אבל רפא ידע שהוא עדיף עליו בראש בראש ביניהם שבסופו של דבר זה יהיה חייב לבוא לידי ביטוי גם בדשא, למרות שרוג'ר הוא המלך שם.

בסופו של יום, בראש בראש במתכונתו הנוכחית ביניהם, נולה יותר טוב מנדאל. לא שחקן יותר טוב, ולאו דווקא זה שישלוט בסבב בשנים הבאות, אבל כן יותר טוב בדו-קרב. הוא כעת מנסה לשבור את החומה, או את המבצר האחרון, בדרך ללהוכיח את זה, בדיוק כפי שרפא עשה בווימבי ב-08'. אני נוטה להסכים עם יוני לגבי הסיכויים. אני אפילו אוסיף שאני מאוד אופתע אם נולה לא ינצח את רפא ב-RG מתישהו. יחד עם זאת, המוטיבציה הענקית של נדאל יכולה לדחות את המועד הזה, ונולה חייב להביא את ה-A game שלו.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 06 יוני 2013, 19:28

אראני זה סוג של בדיחה... נראה לי שגם אני מחזיר את הסרבים שלה למגרש...

מישה, העבר במקרה הזה לא מצביע על העתיד. אמרו לפני ווימבי 2011 שנובאק מעולם לא ניצח את רפא בטורניר GS... אז אמרו.

לרפא אין יתרונות על נובאק. אין לו כושר גופני טוב יותר, אין לו הגנה או התקפה טובים יותר והוא גם לא חזק יותר מנטלית.
מצד שני, רפא הוא טניסאי ענק ולכן הוא גם יכול לעמוד מול נובאק ולהתמודד מולו שווה בשווה, ולפעמים גם להביס אותו (כמו שקרה במונטה קרלו לפני שנה).

לרפא טוב אין במה להתבייש מול נובאק טוב, בטח על החימר, אבל גם לרפא טוב יש סיכוי להפסיד גם בRG במגרש המרכזי. אלה החיים...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 06 יוני 2013, 19:37

ברור שנובאק יכול לנצח, מתישהו זה יקרה גם בטורניר הזה (לא יודע אם מחר אבל יקרה) אבל להגיד ש"נובאק מנצח את רפא כשהוא ממש ממש רוצה" כשמדובר בRG זו הגזמה גדולה.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 06 יוני 2013, 20:07

misha כתב:ברור שנובאק יכול לנצח, מתישהו זה יקרה גם בטורניר הזה (לא יודע אם מחר אבל יקרה) אבל להגיד ש"נובאק מנצח את רפא כשהוא ממש ממש רוצה" כשמדובר בRG זו הגזמה גדולה.

נכון. זאת הגזמה... מסכים :oops

אראני בנס יוצאת מהמשחק הזה עם משחקון אחד. מסקנה. זה נראה כמו משחק כדורסל בין קבוצה מקצוענית מול קבוצת קט סל, או לצורך העניין קרב אגרוף בין מייק טייסון (או הטייסון השני) ליאיר לפיד.

בגמר זה יהיה כמובן סיפור אחר. סרינה יכולה לקחת את תואר הGS ה-16 שלה והשני בRG. שראפובה תנסה לקחת את החמישי שלה והשני בRG.

מחר שני חצאי הגמר המסקרנים יוצאים לדרך, מוקדם יותר מאלה של הנשים, וכבר בשעה 14:00 שעון ישראל יעלו שני חברה אלמוניים למגרש המרכזי בשאטרייה.
מיד אחריהם יעלו פרר והפייבוריט המקומי טסונגה, בנסיון להיות הצרפתי הראשון בגמר הRG, מאז לדעתי יאניק נואה (פיולין ומונפיס עשו חצי גמר)...

יהיה חם ומלחיץ...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 06 יוני 2013, 20:15

מאז הנרי לקונטה ב-88.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 06 יוני 2013, 20:18

misha כתב:מאז הנרי לקונטה ב-88.

לא זוכר אפילו מי זה...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 06 יוני 2013, 20:29

jol9 כתב:
misha כתב:מאז הנרי לקונטה ב-88.

לא זוכר אפילו מי זה...

סה"כ עשה קריירה חביבה יחסית. חוץ מהגמר ההוא (הפסיד לוילאנדר), הוא זכור כמי שניצח את סמפראס בגמר הדיוויס קאפ ועזר לצרפתים לקחת הגביע בתחילת שנות ה-90.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי LIAV10 » 07 יוני 2013, 13:50

לאיפה פדרר הגיע שנה שעברה וכמה נקודות הוא הפסיד?
כמה נקודות יפסיד נדאל אם הוא יפסיד היום וכמה נקודות הוא יפסיד אם הוא יפסיד בגמר?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yiffy » 07 יוני 2013, 14:00

LIAV10 כתב:לאיפה פדרר הגיע שנה שעברה וכמה נקודות הוא הפסיד?
כמה נקודות יפסיד נדאל אם הוא יפסיד היום וכמה נקודות הוא יפסיד אם הוא יפסיד בגמר?

פדרר עשה חצי. יפסיד כמה נקודות אבל לא משהו אקוטי.
נדאל יפסיד קצת יותר, אבל זה מינורי בהתחשב בעובדה שמעכשיו הוא הולך לצבור אותם בסיטונאות.

משחק מצוין בינתיים, אבל למה לעזאזל שניהם צריכים כ"כ הרבה זמן בין ההגשות :(
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 07 יוני 2013, 14:00

yiffy כתב:
LIAV10 כתב:לאיפה פדרר הגיע שנה שעברה וכמה נקודות הוא הפסיד?

פדרר עשה חצי. יפסיד כמה נקודות אבל לא משהו אקוטי.
נדאל יפסיד קצת יותר, אבל זה מינורי בהתחשב בעובדה שמעכשיו הוא הולך לצבור אותם בסיטונאות.

משחק מצוין בינתיים, אבל למה לעזאזל שניהם צריכים כ"כ הרבה זמן בין ההגשות :(

OCD
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי LIAV10 » 07 יוני 2013, 14:11

יוני אתה רואה את המשחק?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yiffy » 07 יוני 2013, 14:12

נדאל שובר, 4:3. שמתם פעם לב איך שני אלה נראים (בהבעה) בזמן שהם חובטים? רפא נראה כמו פרא שנמעכת על המושב האחורי ונולה כמו אבו-נפחה...
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 יוני 2013, 14:37

נובאק משחק קצת פרוע מדי היום.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־0 אורחים